Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok, wygrzebałam miód z szafki, taki prosto z ula I już się grzeje z mlekiem. Nie przepadam za tym połączeniem, mam nadzieję, że nie zwymiotuje (piłam to 2 razy w dzieciństwie i było tak słodkie, że miałam odruch wymiotny, więc niezbyt miło wspominam
O żesz, smak się nie zmienił, a na półlitrowy kubek dałam tylko jedną łychę stołową miodu. Ale ulepek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 16:22
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Tak sobie czytam juz kilka stron i widzę, że większość z Was miała zmierzoną wielkość dzieci. Mój gin zrobił mi tylko usg, nie zmierzył ani dziecka, ani czynności serca, a na moje pytanie dlaczego nie włączył akcji serca, stwierdził ze ciąża jest za mała i nie jest to dobre dla dziecka (byłam na usg 6t6d). Kartę ciazy mi założył, ale nie kazał mi robić żadnych badań. Nie wiem czy teraz inaczej prowadzi sie ciążę, bo 4 lata temu jak poszłam na usg serduszkową z córką, dostałam zdjęcie z usg, opis ciazy z czynnością serca i kartę ciazy, praz cała masę badań. I tak sie zastanawiam czy troche mnie nie olał i nie warto by było zmienić lekarza na innego.
olka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnieszka wrote:Tak sobie czytam juz kilka stron i widzę, że większość z Was miała zmierzoną wielkość dzieci. Mój gin zrobił mi tylko usg, nie zmierzył ani dziecka, ani czynności serca, a na moje pytanie dlaczego nie włączył akcji serca, stwierdził ze ciąża jest za mała i nie jest to dobre dla dziecka (byłam na usg 6t6d). Kartę ciazy mi założył, ale nie kazał mi robić żadnych badań. Nie wiem czy teraz inaczej prowadzi sie ciążę, bo 4 lata temu jak poszłam na usg serduszkową z córką, dostałam zdjęcie z usg, opis ciazy z czynnością serca i kartę ciazy, praz cała masę badań. I tak sie zastanawiam czy troche mnie nie olał i nie warto by było zmienić lekarza na innego.
-
Agnieszka wrote:Tak sobie czytam juz kilka stron i widzę, że większość z Was miała zmierzoną wielkość dzieci. Mój gin zrobił mi tylko usg, nie zmierzył ani dziecka, ani czynności serca, a na moje pytanie dlaczego nie włączył akcji serca, stwierdził ze ciąża jest za mała i nie jest to dobre dla dziecka (byłam na usg 6t6d). Kartę ciazy mi założył, ale nie kazał mi robić żadnych badań. Nie wiem czy teraz inaczej prowadzi sie ciążę, bo 4 lata temu jak poszłam na usg serduszkową z córką, dostałam zdjęcie z usg, opis ciazy z czynnością serca i kartę ciazy, praz cała masę badań. I tak sie zastanawiam czy troche mnie nie olał i nie warto by było zmienić lekarza na innego.
-
Helmi następną wizytę mam 19 lipca na NFZ u innego lekarza, ale wtedy będę juz w 11 tc a u swojego mam 22 lipca i zastanawiam sie czy do tego na NFZ najpierw nie spróbować sie umówić prywatnie i zobaczyć może bardziej mi podpasuje.
-
ja ide na NFZ ale dopieor po tych dwoch tyg jak wtedy zobacze ze jest ok to pojde po skierownie na badania akurat 12 czerwca USG 13 lub 16 bo wtedy przyjmuje na NFZ pojde do tego i jak zleci badania to akurat na 21 lipca bede miala wyniki
-
Ja mam wizyte na nfz lipca ale musze iść w piątek do doktora bo mi się skończyła luteina ciekawe czy mnie przyjmie...
Dziś przeszłam przez kilka sklepów, chciałam kupic parę drobiazgów i jakiś większy biustonosz, bo się w moje nie mieszczę. Biustonosza nie znalazłam, a zmęczona jestem jak po dniu pracy w koplani Spaaaaaaaać. -
Ja od wtorku mam jakis dramat ze spaniem...spie 2-3 razy dziennie po pol godziny czasem godzine. Teraz tez spalam bo juz nie dawalam rady. Nie mam ogolnie na nic sily poodkurzam i zaraZ musze usiasc albo sie polozyc bo ledwo stoje...no i mmuli mnie triche bardziej niz wczesniej
-
Hej dzis mnie strasznie kulo z lewej strony, w ogole jakas zmeczona jestem kregoslup boli od pracy przy biurku..nie wiem czy sie martwic tym kluciem? Btw.czy bierzecie wit.d oprocz prenatalnych? Ja biore femibion 1.
jestemhela lubi tę wiadomość
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
Zapisałam sie na 8 lipca do tego lekarza z NFZ prywatnie, zobaczymy co on powie bo pójdę do niego z czysta kartą, nie będę mowić ze wcześniej juz byłam u innego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 19:32
-
nick nieaktualny