Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ja zalatwilam sobie skierowanie na te wyniki od lekarza z nfz i miałam robione dziś wszystko:
mocz
morfologia
grupa krwi
wirusowe zapalenie wątroby
toxo IgG toxo IgM
kiła
anty hiv
glukoza na czczo
Wszystko za darmo
koleżanka robiła dokładnie te same badania wszystko prywatnie i zapłaciła prawie 300złFiolk@ lubi tę wiadomość
-
Ulli88 wrote:Dziewczyny, dzisiaj rano gdy brałam prysznic zauważyłam że z jednej piersi wściekła kropla zielonkowatego płynu. Dziwi mnie to niezmiernie,zwłaszcza że teraz przy nacisku też się pojawił. Dodam że w pierwszej ciąży nic takiego nie było, ba, nawet stara pojawiła się dopiero po porodzie. Miała tak któraś z Was?
Ja wczoraj pisałam, że również przy ściśnięciu sutków sączy się przezroczysty płyn. Wydaje mi się, że piersi przygotowują się do karmienia. Dziewczyny mi pisały, że nie powinnam się tym martwić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 13:25
aiwlys lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyłazienkowa22 wrote:aiwlys jaką miałaś betę?
14dpo - 111mIu/ml
Przyrost 311%
Na usg jeden pęcherzyk, ale był pusty , bo do zagnieżdżenia doszło dość późno -przypuszczam po becie, że w 10dpo.
A na usg byłam 5tydz1dz czyli niespełna 3 tygodnie od owulacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 13:25
-
nick nieaktualnyGoździk89 wrote:To co? Nie można tu mówić o swoich wątpliwościach? Można się tylko zachwycać wizytami? To prawda, że ciężko jest o tym rozmawiać tu w gronie szczęśliwych ciężarnych. Lepiej przenieść się z takimi rozmowami na forum o stratach. Ale i problemy są częścią ciąży. A moim zdaniem martwienie się krwawieniem nie jest nakręcaniem się. Może jednak skończmy temat. Za 7 dni o ile dobrze przeczytałam chcemy czytać słowa ulgi i szczęścia od Jacq.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZauwazylam ze na forum jest dziwnie...mam porownanie z majowkami gdzie kazda nowa osoba byla witana wypytywana cytowalo sie wiekszosc postow po prostu byla otwartosc a tu mam wrazenie ze nowe osoby sa z gory olewane moze to tylko moje wrazenie pisze do siebie wiekszosc tych ktore znaja sie z innych wątkow lub sa od początku...poza tym wiecznie szukanie dziury w calym a to L4 a to obawy bo plamienie forum jest po to zeby sie wspierac jak ktoras pisze ze sie martwi to tez po to by ja pocieszyc dac dobra rade...nie wiem jakos nie czuc tu klimatu?moze powinnysmy stac sie bardziej otwarte i optymistycznie nastawione do innych bo kazda ma inne przejscia inne zycie i inna sytuacje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 13:36
Goździk89, Ania_84, Katarzyna.G, aiwlys, zbikowa, derii84, Fiolk@, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Ja się przyznaje bez bicia że mało jestem na forum z prostej przyczyny mam fulll roboty
takze jak kogos pomine to wybaczcie
po 10tym jak skończe rozliczenia pewnie będe sie wiecej udzielać
choć tez jakoś wydaje mi się ze cześć postów dziewczyn jest olewane -
VillemoVilo wrote:Dziewczyny, przyszłam się pożegnać. Wylądowałam w szpitalu z krwawieniem i niestety beta spada. Trzymajcie się i powodzenia Wam życzę.
-
nick nieaktualny
-
właśnie nie wiem po co przenosimy się na facebooka? Nie rozumiem, po to mamy tutaj forum, które jak dla mnie jest bardzo czytelne, każda ma suwaczek wieku ciąży, kalendarz, inne ciekawe wątki.
Po co to zamieszanie?
To właśnie od tamtego momentu aż ktoś założył nasze konto na fejsie zrobiło się mniej intensywnie.Katarzyna.G, aiwlys, Czarnaa94, derii84, Fiolk@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMajowki zalozyly fb po porodach tak zeby mozna bylo swobodnie wrzucac zdj dzieci jak rosna i aby nikt niw widzial i to jak juz kazda sie z kazda poznala i wszystkie poszlysmy na fb teraz jest dla mnie za wczesnie na fb z lutowkami dlatego zostalam tutaj ale ogolnie tak jak Babydream wole belly :)wygodniej tez mi sie pisze tu z tela
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 14:44
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Babydream - no cóż, zrobiło się tak, że teraz niemal we wszystkich wątkach zakładają konto na "Fejsbuku", bo tutaj może każdy wejść i skopiować sobie Twoje zdjęcie, wykorzystać wszelkie informacje co napiszesz. A jak grupa jest tajna na FB, to nikt nawet nie widzi, że do niej należysz, tajnej grupy nawet chyba się nie wyszuka na FB, można do niej się dostać tylko na zaproszenie administratora. I dlatego dziewczyny tam się przenoszą, więcej informacji o sobie piszą, dzielą się zdjęciami, bez obawy, że jakiś troll to wykorzysta.
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline, nie wiem po co ktoś miałby wykorzystywać Wasze zdjęcia, jedyne jakie są tu wrzucane to zdjęcia z usg. Raczej powiedziałabym że na facebooku nie ma prywatności, są Twoje zdjęcia, nie wiesz też czy któraś z dziewczyn nie skopiuje zdjęcia (choć również nie wiem w jakim celu?), są Twoje dane personalne i osobiste zdjęcia.
Więc jeśli chodzi o takiego typu obawy, sądzę że jest to bezpieczniej.olka24, Czarnaa94 lubią tę wiadomość
-
Poza tym nigdy nie wiadomo z kim się można spotkać na takim zamkniętym forum, okaże się np. jakaś nielubiana znajoma, sąsiadka, a my np. nie chciałybyśmy żeby ktoś z takiego otoczenia wiedział o ciąży... Wszystko się może zdarzyć a tu jest jednak anonimowość