Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
saxatilia ja myślę że jak pęcherzyk jeszcze taki mały to jeszcze jest dużo czasu żeby coś się w nim pojawiło Jeszcze za wcześnie na wyroki
Magda86_0309, Patricia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mmeryy88 wrote:Czarnuszka gratuluję!!! Ja mam wizytę po południu i strasznie się stresuje czy będzie ok... Ehhhh...
Czarnaa94 daj znać po wizycie. Trzymam kciuki!
To nie ja mam wizytę, saxatilia ma -
U mnie czas na mala drzemke bo ledwo stoje
Wczorajsze brazowe plamienie bylo jednorazowe dzis na azczescie nic nie ma
Dzwonilam do mojego gina i mu mowilam to powiedzial zebym wpadla kolo 18:00 bo ogolnie nie ma na dzisiaj miejsc ale przyjmie mnie gdzies miedzy pacjentkami i zrobimy usg i zobaczymy co i jak -
Fiolk@ wrote:Witam wszystkie
Chciałam zapytać czy umawiacie się na badania prenatalne między 11,a 13 tc? Termin mam na 8 luty więc lekarz polecił mi zrobić je między 15, a 30 lipca a tu z terminami krucho i tak się zastanawiam czy jak zrobię je max. tydzień później to też będzie oki?
Ja się jeszcze nie umawiałam. Lekarz wyznaczy mi termin na następnej wizycie -
moniqe1985 wrote:Hej dziewczyny. Czy badania prenatalne są płatne? Czy jeśli chodzi się do lekarza NFZ to są refundowane?
Ja mam jutro druga wizytę i wreszcie założy mi kartę ciąży. Mam też nadzieję że dostanę chorobowe. Bo u mnie taka masakra w pracy że już za tydzień nie mam do czego wracać -
Co do badań prentalanych, ja mam 20 lipca, a termin na 4 luty. Na szczęście mój lekarz jest na tyle wspaniałomyślny że dał mi skierowanie na NFZ (wpisał że w rodzinie jakieś wady były). Będę miała full pakiet, normalnie 600 zł. To już jakoś przeżyje te 300zł za te badania krwi...ehh. Wyniki w środę, a wizyta w następnym tygodniu
-
Czarnaa94 jak się czujesz? Masz jakieś dolegliwości?
Mnie bardzo boli kręgosłup na dole jak rano wstaje z łózka, po lewej stronie, nie mogę się wyprostować... Poza tym ok, no może nie licząc zgagi i odrzuca mnie często od jedzenia a jednocześnie mam uczucie wilczego głodu, które kiedyś mnie wykończy! Co półtora godz!