Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
saxatilia wrote:No kiepsko. Pusty pecherzyk odpowiadający 5 tyg.
Czekam na poronienie.
Jak rok temu. Niemiłe.
Trzymam za was kciuki! !!
Trzymam kciuki obyś szybko wróciła na fioletową strone mocy -
Magda86_0309 wrote:Skoro badania prenatalne są bezpłatne ze względu na wiek, to ile trzeba mieć lat, żeby się łapać? Ja mam 30 i to moja pierwsza ciąża. A kiedy zacząć myśleć o zapisywaniu się na prenatalne, żeby nie przegapić?
Ty jeszcze młoda dupa jesteśMagda86_0309 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa bylam u lekarza i pokazal sie zarodek i tetno ale nie zmierzyl tena i nie puscil glosu tylko migalo na ekranie bo serduszkp zaczelo tykac kilka godz temu przed wizyta takze mysle ze juz bedzie dobrze mam L4 nast wizyta 25lipiec Malwa trzymam.kciuki by i u Ciebie bylo ok
a ta lekarke z piatku mam ochote zadzgac nozemWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 21:40
gosia86, Nieukowa, Malwa30 lubią tę wiadomość
-
saxatilia bardzo mi przykro pozbieraj się i wracaj szybko do fioletowych.
Dziewczyny, dziś ogarnęłam temat z którym miałam problem ostatnio. A mianowicie lekarza prowadzącego ciążę. Mój mąż ma ubezpieczenie grupowe (zdrowotne w Allianz) i mnie zapisał też. Ja się leczyłam w mojej klinice i chciałam, żeby mój lekarz prywatnie już prowadził moją ciążę, ale nie ma z nimi umowy podpisanej. Okazało się, że mogę mimo to do niego iść po każdej wizycie brać fakturę, skierowania na badania, wysłać itp i oni (allianz) będą mi to refundowali. Oczywiście nie całość, ale wyjdzie sporo taniej niż normalnie pywatnie i mam pewność że jestem u lekarza któremu ufam. Za badania też zwracają sporo, z tego co liczyłam, to dużo tych z pierwszego trymestru mam zrobionych już w tym roku (toxo, HIV kiła itp, przed podejściem do IVF) Nie czekam więc w kolejce umówiona przez infolinię, tylko idę kiedy umówię się z moim lekarzem. Jakby ktoś miał taką możliwość to polecam,Nieukowa, Magda86_0309 lubią tę wiadomość
-
Gosia teraz juz nie znajdziesz takiego ubezpieczenia bo kazdy by tak robil
Ja wykupilam z pzu i mialam karencje jakas krotka odnosnie ciazy ale z tego co czytalam to dostane kase. Moj tez mial ubezpieczenie ale zmienil prace przed moja ciaza i nie oplacal sobie prywatnie, przerwal to poprostu i tez juz pieniazkow nie bedzie. -
Saxatilla bardzo mi przykro ;( życzę dużo siły...
Dziewczyny ogarnęłam swoją listę wyprawkową... dodałam pełno komentarzy dziwnej treści po przetestowaniu wszystkiego co kupiłam na moim 1 dziecku, może którejś z was się przydadzą
https://drive.google.com/file/d/0B85lPEv1_C-6bG9yUm9zLW5NOUE/view?usp=sharing
Chyba trzeba mieć konto na google żeby móc ściągnąć. Dajcie znać czy widzicie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 22:15
zbikowa, Czarnuszka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość