Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zdrowych, spokojnych ciaz, jak najmniej bolesnych porodow!
Wspierajcie sie w tym cudownym, blogoslawionym stanie
Nie bede mogla sie powstrzymac i na pewno bede podczytywac
Trzymajcie sie cieplutko i pieknie rosnijcie.
Lutowka 2016Lexi150, jestemhela, Tusiaa, Tygrysek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Póki co spoglądam na was z boczku
Narazie dwie intensywne kreski na teście owulacyjnym:)
Jak by.malec chcial sie pokazać w tym pięknym i mamusiowym miesiącem urodzin byłabym bardzo szczęśliwa.
Na forum juz sie robi rodzinie i cieplutko pozdrawiam i trzymajcie kciuki.abym mogła do was dołączyć.
Buziaki i nudnych ciaz życzę:*jestemhela, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Póki co spoglądam na was z boczku
Narazie dwie intensywne kreski na teście owulacyjnym:)
Jak by.malec chcial sie pokazać w tym pięknym i mamusiowym miesiącem urodzin byłabym bardzo szczęśliwa.
Na forum juz sie robi rodzinie i cieplutko pozdrawiam i trzymajcie kciuki.abym mogła do was dołączyć.
Buziaki i nudnych ciaz życzę:*
Kochana u mnie też w pierwszej kolejności wychodził mega pozytywny owulacyjny, zresztą tak jest do tej pory. Trzymam za Ciebie kciuki! -
Cześć Dziewczyny! Ostatni okres 27-go kwietnia, dzisiaj termin @... W poniedziałek dwa pozytywne testy ciążowe, wczoraj jeszcze jeden. U mnie nie było szczególnych starań, szczerze mówiąc, Dzieciątko jest ogromną niespodzianką, z którą staram się oswoić. Mam nadzieję, że wszystko będzie się dobrze rozwijać tak u Was, jak i u mnie!
Fajnie porozmawiać z kimś, kto przechodzi to samo co Ty. Pozdrawiam Mamuśki!karolka22 lubi tę wiadomość
-
magda94 wrote:Cześć Dziewczyny! Ostatni okres 27-go kwietnia, dzisiaj termin @... W poniedziałek dwa pozytywne testy ciążowe, wczoraj jeszcze jeden. U mnie nie było szczególnych starań, szczerze mówiąc, Dzieciątko jest ogromną niespodzianką, z którą staram się oswoić. Mam nadzieję, że wszystko będzie się dobrze rozwijać tak u Was, jak i u mnie!
Fajnie porozmawiać z kimś, kto przechodzi to samo co Ty. Pozdrawiam Mamuśki!
Hej hej witaj! Gratuluję a jakie są Twoje objawy? Idziesz na betę? Wizytę? -
Bolesne piersi od jakiegoś tygodnia i mdłości, poza tym żadnych objawów, które mogłabym wiązać z ciążą. Nigdy nie miałam problemów zdrowotnych, tym bardziej ginekologicznych, dlatego do lekarza idę dopiero 13-tego czerwca, żeby usłyszeć już bicie serduszka. Bety nie robię, żeby się niepotrzebnie nie stresować.
A u Was? Jakie objawy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 20:24
-
Powodzenia! lutówka 2016 z terminem na marzec 2016:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 12:19
jestemhela, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Katarzyna.G wrote:Justine a Ty już odczuwasz jakieś ciążowe objawy?
Generalnie tylko czuję brzuch- tak to żadnych
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
magda94 wrote:Bolesne piersi od jakiegoś tygodnia i mdłości, poza tym żadnych objawów, które mogłabym wiązać z ciążą. Nigdy nie miałam problemów zdrowotnych, tym bardziej ginekologicznych, dlatego do lekarza idę dopiero 13-tego czerwca, żeby usłyszeć już bicie serduszka. Bety nie robię, żeby się niepotrzebnie nie stresować.
A u Was? Jakie objawy?
Ja pisałam na stronie numer 1. Choć dodam, że dzisiaj to mam dzień z cyklu: NIE WIEM O CO MI CHODZI ALE CHODZI MI O TO BARDZO MOCNO. Ludzie i rzeczy mnie irytują i jakaś taka pierdołowata jestem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 05:56
-
hej mam 27 lat od dłuższego czasu staraliśmy się o dzidziusia i końcu jest we wtorek dwie kreseczki słabe ale sa:)) beta 401. trochę się boje żeby teraz wszystko było ok bo całe leczenie kosztowało mnie dużo nerwów i stresu.
pozdrawiam wszystkie lutówkiimagda94, Tygrysek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Ja to się przeziębiłam chyba boli mnie gardło i kompletnie nie wiem co mi wolno a czego nie... nie potrafię teraz powiedzieć co jest objawem ciąży, a co przeziębienia czy alergii... przekichane.. do lekarza pierwszego kontaktu pójdę jutro. A ginekologa mam 6.06.
Staram się myśleć pozytywnie,nie nakręcam się...
magda94 a Ty czego się obawiasz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 11:48