Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Fiolk@ wrote:AGULA82
Dokładnie mam ten sam termin wyznaczony. Kiedy planujesz pierwszą wizytę u ginekologa?
oczywiście,że się martwię jak każda z nas,ja na przykład cały czas mierzę jeszcze temp i dzisiaj trochę spadła...obejrzałam wiele wykresów poronień na galerii i są różne,temp niekoniecznie spadała.Bardzo łatwo potrafię sobie coś wmówić,a nerwy i stres nie sa dla nas dobre
a Ty już miałaś wizytę czy dopiero planujesz?Nieukowa lubi tę wiadomość
Agula82 -
Jestem umówiona na wizytę 15 czerwca. Wczoraj skusiłam się zrobić betę bo nigdy wcześniej nie robiłam. Do wszystkiego podchodzę na spokojnie. Wynik wczorajszej bety to 182,5 także jeszcze nie sprawdzałam czy to mało czy dużo. Jutro zrobię jeszcze raz i będę wiedzieć jaki jest przyrost. Wszystko bez stresu na spokojnie.
-
derii84 wrote:Agula i Fiolk, a kiedy ostatnio miesiączkę mialyscie
derii84 lubi tę wiadomość
Agula82 -
Ja ostatnią miesiączkę miałam 30 kwietnia, a ovu wyznaczyło mi na 18 maja
Zazwyczaj miałam cykle 28-32 dni. W 14 dpo robiłam pierwszy test o czułości 10 widać było kreskę dość wyraźnie, a na czułości 25 to był taki cień, ale oba testy pozytywne. Wczorajsza beta też pozytywnaderii84 lubi tę wiadomość
-
Hej;) udalo mi sie z kolezanka zamienic i bylam juz na wizycie;)
*widac pecherzyk z zarodkiem w macicy uff;)
*jest zamalutki, zeby go ogladac mam przyjsc za 2tyg
*nie wolno: rower, basen tak ale z ozonowana woda zeby czegos nie zlapac i raczej wstezymac sie do 12tyg.Tylko spacery
* magnez mozna
* uwaga z grilla tylko filet z kurczaka ewentualnie bardzo dobrze wypieczony karczek ale najlepiej tylko filet
*nie wolno serow plesniowych i surowych jaj
* sex delikatnie moznaNats, jestemhela, Ediii, gosia86, cinnamon cookie, mkraxx, derii84 lubią tę wiadomość
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
infinity888 wrote:Hej;) udalo mi sie z kolezanka zamienic i bylam juz na wizycie;)
*widac pecherzyk z zarodkiem w macicy uff;)
*jest zamalutki, zeby go ogladac mam przyjsc za 2tyg
*nie wolno: rower, basen tak ale z ozonowana woda zeby czegos nie zlapac i raczej wstezymac sie do 12tyg.Tylko spacery
* magnez mozna
* uwaga z grilla tylko filet z kurczaka ewentualnie bardzo dobrze wypieczony karczek ale najlepiej tylko filet
*nie wolno serow plesniowych i surowych jaj
* sex delikatnie mozna
Pokaż zdjęcie! Super, ze wszystko w porzadku3500 g 54 cm -
Hej dziewczyny!
I ja, jeszcze nie do końca wierząc w drugą bladą kreseczkę na teście, chciałabym do Was dołączyć.
BBF wyznacza mi termin na 12.02.2017. Luty to będzie fajny miesiącjestemhela, Ediii, Nats, Agula82, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Hejka!
Infinity888 super wiesci!
Pierwsze slysze ze grila nie mozna.... Nie wolno surowego miesa ( dlatego sushi z ryba odpada) ja tak uwielbiam tatar! Ale poprzednio sobie pozwolilam to i na chrzcinach mojego synka tez se zjem. A co.
U mnie nadal objawów zero poza brakiem @, więc powtórzyłam bete, wyniki wieczorem. Mam stresa, nie powiem.
Agula82 schowaj termometr. Jeden stresik dla Ciebie mniej
Trzymajcie sie cieplo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 16:24
Agula82 lubi tę wiadomość
-
Infinity dobre wieści oby tak dalej
Co do serów pleśniowych to można tylko i wyłącznie po obróbce termicznej, czyli jak jest upieczony bądź dodany do gotowania to jest Ok. A z grilla to pewnie chodzi o to, że trudno czasami sprawdzić czy jest na pewno dopieczone mięso, dlatego bezpiecznej kurczaka niż wieprzowinę, której pod żadnym pozorem nie można jeść surowej
Goździk89 po suwaczku widzę, że jedziemy na tym samym wózkuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 17:33
Goździk89, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry. Dzis od rana do poludnia w szkole. Teraz sobie troche odpoczywam. W nocy spac jeszcze moge. Tak Was troche podczytalam i ja tez stracilam apetyt cos bym zjadla ale nie wiem co i wmuszam jedzenie.
jestemhela, Alice93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFiolk@ wrote:Jestem umówiona na wizytę 15 czerwca. Wczoraj skusiłam się zrobić betę bo nigdy wcześniej nie robiłam. Do wszystkiego podchodzę na spokojnie. Wynik wczorajszej bety to 182,5 także jeszcze nie sprawdzałam czy to mało czy dużo. Jutro zrobię jeszcze raz i będę wiedzieć jaki jest przyrost. Wszystko bez stresu na spokojnie.
rozbrajają mnie te jednostki bet dlaczego nie mogą być normalne we wszystkich lab? Masz termin szybciej niż ja a moja beta jest o ile większa. Ale wiadomo liczy się przyrost ale tak na pierwszy rzut oka to mogę myśleć że trojaki mamAlice93, Fiolk@ lubią tę wiadomość
-
Cinnamon Cookiw- dokladnie tak, lekarka powiedziala, ze z grila karczek bedzie zawsze nie do konca poddany obrobce termicznej i mozesz zjesc surowy i a noz widelec cos w tym kawalku miesa bedzie dlatego filet z lurczaka moze byc bo tu nie ma ryzyka.
Co do tatara to bym sobie dala spokoj tymbardziej w restauracji- nie wiesz ile i w jakich warunkach to mieso lezalo.To, ze kiedys na komuni zjadlas i wszystko bylo ok to nie znaczy, ze teraz a chyba szkoda ryzyka dla watplowej przyjemnosci surowego miesa z surowym jajkiem..cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
nick nieaktualny