Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygosia86 wrote:Czy wy tez jesteście takie nerwowe? W poprzedniej ciąży tak nie miałam a teraz jest girzej niż jak przed miesiączka
Alice93 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wita was lutówka z 2016 Chciałam wam tylko powiedzieć, że trzymam za was ogromne kciuki i życzę szybkich i bezbolesnych rozwiązań Ja rok temu jeszcze nie wiedziałam, że w moim brzuszku rośnie mała istota która urodziła się 27 lutego tego roku Ja całą ciążę się stresowałam i mam do was prośbę nie idźcie moimi śladami - cieszcie się z każdej chwili i z każdego dnia nic wspanialszego was nie może spotkać nim się obejrzycie będą na świecie kruszynki które przewrócą wam świat do góry nogami
cinnamon cookie, asiaaaaaa, Agula82, derii84, jestemhela, tomania2806, Paulette lubią tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Czy wy tez jesteście takie nerwowe? W poprzedniej ciąży tak nie miałam a teraz jest girzej niż jak przed miesiączka
gosia86 lubi tę wiadomość
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
Hela dopisz mnie jakbyś mogłą
6.02.2017
U mnie chyba pierwszym objawem był straszny smutek na widok nieszczęść małych dzieci typu głód, choroba, wojna...
Co do głodu to mam taką diabelną ochotę iść do chińczyka, że nie wiem czy wytrzymam do weekendu (umówiłąm się z mężem na randkę, on jeszcze nie wie o Nexcie ) -
Ja cierpię na bezsenność nad ranem. Od wieczora ziewam niemiłosiernie, a rano 4 lub 5 i pobudka. Spać nie mogę, a do tego jeszcze nagły wilczy głód mnie dopada jak nigdy od wczoraj trzymam wodę przy łóżku, żeby trochę oszukać mój organizm poza tym czuję się świetnie.