X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2017
Odpowiedz

Lutówki 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia86 wrote:
    Czy wy tez jesteście takie nerwowe? W poprzedniej ciąży tak nie miałam a teraz jest girzej niż jak przed miesiączka
    ja dziś rano miałam nerwy ale to dlatego, że mama wymyśliła zakupy w mieście gdzie nie ma labo i spieszyło mi się, żeby jak najszybciej jechać :D i sama mówila do mnie co ty taka nerwowa jesteś :D

Alice93 lubi tę wiadomość

• jestemhela Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia86 wrote:
    Czy wy tez jesteście takie nerwowe? W poprzedniej ciąży tak nie miałam a teraz jest girzej niż jak przed miesiączka

Och tak! Totalnie ! I zauważyłam, że się wzruszam bardzo jak zobaczę : biedne dziecko, biedne zwierzątko itp.

• madzia2526 Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wita was lutówka z 2016 :) Chciałam wam tylko powiedzieć, że trzymam za was ogromne kciuki i życzę szybkich i bezbolesnych rozwiązań :) Ja rok temu jeszcze nie wiedziałam, że w moim brzuszku rośnie mała istota która urodziła się 27 lutego tego roku :) Ja całą ciążę się stresowałam i mam do was prośbę nie idźcie moimi śladami - cieszcie się z każdej chwili i z każdego dnia nic wspanialszego was nie może spotkać nim się obejrzycie będą na świecie kruszynki które przewrócą wam świat do góry nogami :)

cinnamon cookie, asiaaaaaa, Agula82, derii84, jestemhela, tomania2806, Paulette lubią tę wiadomość

7a4ap07wpy0eq58n.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia86 wrote:
    Też... Mężowi się obrywa za byle co :/ :P

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • asiaaaaaa Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia86 wrote:
    Chormony buzuja:p znak ze wszystko dobrze

gosia86 lubi tę wiadomość

gannrjjgdd819noa.png
    Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
    Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
    Anialkow w niebie 5 [*]
  • Agula82 Przyjaciółka

Wysłany: 2 czerwca 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może byłabym nerwowa jakbym nie była taaaka niewyspana,budzę się już o 3-4 i tak się obijam do rana.W ciągu dnia też nie potrafię zmrużyć oka,nigdy tak nie miałam

Agula82
  • asiaaaaaa Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak tam u was zachcianki jakies sa? U mnie w kazdej ciazy poznawalam po apetycie. Wiec nerwowe mamy mamy juz a gdzie glodomorki ;)

gannrjjgdd819noa.png
    Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
    Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
    Anialkow w niebie 5 [*]
  • Agula82 Przyjaciółka

Wysłany: 2 czerwca 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiaaaaaa wrote:
    A jak tam u was zachcianki jakies sa? U mnie w kazdej ciazy poznawalam po apetycie. Wiec nerwowe mamy mamy juz a gdzie glodomorki ;)
    To ja się wpisuję na listę głodomorków ;)

asiaaaaaa lubi tę wiadomość

Agula82
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela dopisz mnie jakbyś mogłą :)

6.02.2017 :D

U mnie chyba pierwszym objawem był straszny smutek na widok nieszczęść małych dzieci typu głód, choroba, wojna...

Co do głodu to mam taką diabelną ochotę iść do chińczyka, że nie wiem czy wytrzymam do weekendu (umówiłąm się z mężem na randkę, on jeszcze nie wie o Nexcie :P)

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nadal nie wierzę, tutaj (w Norwegii) bety nie robią. Cały czas myślę, że test się pomylił, a to co mi dolega To objawy subiektywne, prócz braku miesiączki(spóźnia się tydzień).
    Wizyta 8go

Dwa cuda: Tymus i Olafek ♥♥♥

p19uskjok4jap6fv.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Derii84 serio??? Nie ma czegoś takiego jak beta??? Dziwna sprawa :)

Ja też póki co na listę głodomorków, tzn jem bo muszę albo jak głód poczuję, ale zachcianek póki co brak :)

asiaaaaaa lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • magda94 Przyjaciółka

Wysłany: 2 czerwca 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie totalny wstręt do jedzenia :( luby się śmieje ze dobra dieta ta ciaza, bo w tydzień straciłam 1,5kg. Glodna jestem ale tylko otwieram lodówkę i zamykam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 22:19

34bw43r8x3c08pa7.png

mhsvx1hpg0g6h8qo.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mi sie wcale nie chce jeść. Na nic nie mam apetytu.

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • paulka86 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy wy macie bóle w dole brzucha?

• Agula82 Przyjaciółka

Wysłany: 2 czerwca 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulka86 wrote:
    Ból może nie ale takie delikatne kłócie,jakby rozciąganie,ale pamiętam,że za każdym razem tak miałam

Agula82
  • paulka86 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie taki klujacy i uczucie ciągnięcia jak na @. Ja nie pamiętam czy miałam było to 6 lat temu.

• Brunetka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulka86 wrote:

Ja mam, od popołudnia do wieczora

w4sqdqk37ek35kuj.png
  • paulka86 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To się troszkę uspokoilam dziś pierwszy raz mnie dopadło a wizyta dopiero 9.

• Fiolk@ Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cierpię na bezsenność nad ranem. Od wieczora ziewam niemiłosiernie, a rano 4 lub 5 i pobudka. Spać nie mogę, a do tego jeszcze nagły wilczy głód mnie dopada jak nigdy :) od wczoraj trzymam wodę przy łóżku, żeby trochę oszukać mój organizm :) poza tym czuję się świetnie.

w5wqio4puxjzt1om.png
  • asia888 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia kochane :) lutowka 2015

derii84, jestemhela, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
‹‹ 18 19 20 21 22 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ