Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cudownie! teraz to już nie mogę się doczekać wszystkich wizyt!
Jeśli o kimś zapomniałam na pierwszej stronie to niech napisze, jestem zabłakana ostatnio - mam problemy z pamięcią.
Dodatkowo jeśli macie jakieś pomysły, wyglądu str. 1 oraz informacji które mają być tam zawarte również dajcie znać! od pon. do pt. 9-17 mogę coś pozmieniać
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Ja wizytuje za tydz w środę, ale nie wiem czy coś zobaczę czy w ogóle w No będę mieć usg teraz, ponieważ tu są inne procedury.
Powtórzę badanie z moczu tylko, no chyba, że ciekawość fastlege przebije procedury, to może podgladniemy.
Liska kurcze, szkoda, kciuki.
Witam nowe koleżanki, obysmy do końca razem wytrwały!!!
U mnie cmienie w brzuchu i okropny ból głowy, wczoraj na wieczór ból krzyżowy -
Hej dziewczyny ja jestem na oddziale beta 158, zatem muszę zostać do jutra na powtórkę... jeśli podrośnie to ok ale jak znów spadnie nawet niewiele to lekarz chce zrobić czyszczenie... ale ja mam wyrzuty że może coś się jeszcze rozwinie...
W ogóle jestem zła że tak się dzieje nie mam krwawienia ani zadych boli więc powinniśmy chyba czekać a nie czyścić...
-
Mon123 wrote:Hej dziewczyny ja jestem na oddziale beta 158, zatem muszę zostać do jutra na powtórkę... jeśli podrośnie to ok ale jak znów spadnie nawet niewiele to lekarz chce zrobić czyszczenie... ale ja mam wyrzuty że może coś się jeszcze rozwinie...
W ogóle jestem zła że tak się dzieje nie mam krwawienia ani zadych boli więc powinniśmy chyba czekać a nie czyścić...
kiedyś nie robiło się b-hcg i dzieci rodziły się zdrowe, obraz usg jest ważny więc trochę nie rozumiem tego... czyszczenia od razu. -
derii84 wrote:Mon kurde, no co ty!!
Trzymam kciuki za to, żeby okazało się to pomyłka!!
Wczoraj wylalam może łez po teście, a dziś proszę Boga o zdrowie dla fasolkigosia86, derii84 lubią tę wiadomość
Agula82 -
jestemhela wrote:a kto wizytuje jeszcze w tym tyg.?? ktoś w piątek z tego co pamiętam ...
Ja w poniedziałek - nie mogę się doczekać
A kiedy reszta dziewuszek ma wizyty? -
Mon123 wrote:Hej dziewczyny ja jestem na oddziale beta 158, zatem muszę zostać do jutra na powtórkę... jeśli podrośnie to ok ale jak znów spadnie nawet niewiele to lekarz chce zrobić czyszczenie... ale ja mam wyrzuty że może coś się jeszcze rozwinie...
W ogóle jestem zła że tak się dzieje nie mam krwawienia ani zadych boli więc powinniśmy chyba czekać a nie czyścić... -
Ja tez chcę zaczekać do wizyty,u mnie 4t1d,a wizytę wymyśliłam sobie za trzy tygodnie.U mnie w rodzinie ostatnie dwie ciąże są niestety smutne,bo jedna pozamaciczna,a w drugiej cały czas walczą o życie dzieciątka jeszcze w brzuchu,bo okazało się ,że lewa komora serca przestaje pracować,maleństwo już jest po jednej operacji a to dopiero 26 tc.U mnie taka informacja może być stresem...Agula82
-
Witam chcialam sie dolonczyc termin na 7.2. Mam 6 letniego syna i z czerwcowek 2015 zara rocznego syna wiec teraz tylko dziewuszki brakuje pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 18:07
derii84 lubi tę wiadomość
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
jestemhela wrote:
Jeśli o kimś zapomniałam na pierwszej stronie to niech napisze, jestem zabłakana ostatnio - mam problemy z pamięcią.
Proszę mnie na 8 lutego:)
Dziś powtórzyłam bete 160 (przedwczoraj 65) trochę małe te wartości, ale najważniejsze, że w górę. Tłumacze to sobie dziwnym ostatnim cyklem (wierzę, że owulka była wcześniej, niż wyliczył mi to BBF z uwagi na większą szansę na chłopaka:))
Do lekarza idę 8 więc jak coś to chętnie o coś podpytam:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrunetka wrote:Proszę mnie na 8 lutego:)
Dziś powtórzyłam bete 160 (przedwczoraj 65) trochę małe te wartości, ale najważniejsze, że w górę. Tłumacze to sobie dziwnym ostatnim cyklem (wierzę, że owulka była wcześniej, niż wyliczył mi to BBF z uwagi na większą szansę na chłopaka:))
Do lekarza idę 8 więc jak coś to chętnie o coś podpytam:)Brunetka, Alice93 lubią tę wiadomość