Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Fiolk@ wrote:Ja cierpię na bezsenność nad ranem. Od wieczora ziewam niemiłosiernie, a rano 4 lub 5 i pobudka. Spać nie mogę, a do tego jeszcze nagły wilczy głód mnie dopada jak nigdy od wczoraj trzymam wodę przy łóżku, żeby trochę oszukać mój organizm poza tym czuję się świetnie.Agula82
-
Dzień dobry Aleee się nas dużo zrobiło dobrze dobrze!
Jak się dzisiaj czujecie?
Jakie plany na weekend?
Jakie plany na obiad?
Mnie dopadł dzisiaj super sen w ogóle nie miałam ochoty iść do pracy, a przez to ciągłe kręcenie z boku na bok najchętniej poleżałabym na brzuchu, gdyby tylko cycki nie bolały... Oraz nie mam apetytu, tzn. zjadłabym coś ale nie wiem co.... chwilowo wcinam gumę orbit dla dzieci bo można gumę ??
-
Hej dziewczyny
Ja się ogólnie dobrze czuję. Jedynie mnie zawsze mdli jak wstane i mam zjeść śniadanie. Na szczęście szybko przechodzi. Trochę mnie katar dalej meczy, ale nie jest najgorzej.
Trochę mam stresa przed dzisiejszą wizytą
Myślicie dziewczyny, ze pierwsze USG z partnerem to dobry pomysl?
A na obiad u mnie karkówka i jakas zupa, ale nie mam jeszcze pomysłu jaka3500 g 54 cm -
Witam
Hela wydaje mi się, że można sama też żuję Mnie od rana znów cyc mocniej boli parę razy w nocy i nad ranem się budziłam więc pospałam prawie do 9 ale upał... Gorąco mi nawet w domu te upały plus podwyższona tempka ciała to czyste szaleństwo...
Z planów na weekend ja niestety w pracy
A co do jedzenia to na nic chęci nie mam więc nie wiem a tak w ogóle to wiecie, że nie można w ciąży wątróbki??? Ja niedawno się dowiedziałam.. wiem wiem, nie każdy lubi ale ja wyjątkowo nad tym faktem ubolewam -
Nie spodziewałam się że będę w takim stresie przed wizytą i od rana nie mogę sobie miejsca znaleźć. Tym sposobem mam umyte wc, odkurzone i podszykowany obiad młode ziemniaki i szynka. Małą babcia zabrala na spacer to ja chyba pójdę prasować żeby nie zwariować. Potem trzeba bobra ogarnąć przed wizytą i nogi
Nats o której masz wizytę? -
gosia86 wrote:Nie spodziewałam się że będę w takim stresie przed wizytą i od rana nie mogę sobie miejsca znaleźć. Tym sposobem mam umyte wc, odkurzone i podszykowany obiad młode ziemniaki i szynka. Małą babcia zabrala na spacer to ja chyba pójdę prasować żeby nie zwariować. Potem trzeba bobra ogarnąć przed wizytą i nogi
Nats o której masz wizytę?
Ja co chwilę do toalety latam z tego stresu! Masakra!3500 g 54 cm -
Nats i gosia86 trzymamy kciuki!
A co do obecności partnera to już zależy od lekarza i oczywiście od Ciebie
Wiem, że to transwaginalne usg, wiem też, że lekarz potrafi taką narzutkę dać co by nie było widać procesu wkładania itd.
Ja w ogóle mam w planach nagrać telefonem ekran usg - jeśli nie można dostać płytki
i oczywiście zabrać ukochanego ze sobą
Chciałabym aby wszystko było dobrze, dzisiaj po pracy wygrzebie dokumentacje z pudła po poronieniu, mniej więcej będę mogla oszacować kiedy skończyła się poprzednia ciąża i kiedy było serduszko.
cinnamon cookie
ja natomiast dowiedziałam się, że sushi odpada i to mnie boli kocham sushi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 10:19
Nats lubi tę wiadomość
-
Katarzyna.G wrote:Hej dziewczyny nie wiem co z tymi moimi cyckami... Ale sie stresuje bo w dzien wogole nie bola. Bola tylko rano po obudzeniu, jak juz wstane to przestaja.
ja też tak miałam i postanowiłam mieć to w d**** raz bolą, innym razem nie...
Koniec z przejmowaniem się! Katarzyno opanuj się!cinnamon cookie, Katarzyna.G, Agula82, Nats, Ediii lubią tę wiadomość
-
Katarzyna.G wrote:Hej dziewczyny nie wiem co z tymi moimi cyckami... Ale sie stresuje bo w dzien wogole nie bola. Bola tylko rano po obudzeniu, jak juz wstane to przestaja.
Nie martw się. Piersi nie muszą boleć cały czas.
U mnie beta 3806 . Wczoraj przepłakałam pół dnia, taka jestem drażliwa.jestemhela, cinnamon cookie, Nats lubią tę wiadomość
[*] 7.01.2014
[*] 21.09.2015 -
Jak ja Wam zazdroszczę, że już wiecie o ciąży !!
A ja czekam, czekam i czekam
U siebie podejrzewam wcześniejszą owulację, bo piersi zaczęły mnie boleć w tym miesiącu parę dni wcześniej przed książkową owulacją ..
i nadal bolą... w nocy jest najgorzej ...
A dziś znowuż obudziłam się o 4 rano i musiałam zjeść 4 kromy chlebka bo dosłownie bym umarła chyba z głodu
Trzymajcie za mnie kciuki !!!!
Pozdrawiam cieplutko :* i życzę NUDNYCH ciąż :*jestemhela, Agula82, Brunetka lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Hela ja też uwielbiam... Ale pocieszę Cię przecież można zjeść sushi np z rybą pieczoną lub smażoną albo np z samym serkiem, avokado i ogórkiem nie musi być z surową rybą czy innymi owocami morza
Ach wiem wiem tylko ukochany jeszcze nie wie o ciąży i już podejrzewa czemu nie jemBrunetka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, ja dziś testowalam drugi raz,wyszła ciąża, i to nie z porannego znowu, tylko z któregoś tam z kolei.
Mdli mnie bardziej, zjadłam kromke chlebka, synek chciał mnie zlac przy tym, ehhh, już się boje tego wszystkiego.
Życzę wam udanego dnia, chciałabym na usg zobaczyć serduszko maleństwa, zdrowe i pięknie bijące