Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Byłam dzisiaj na badaniach krwi - podstawowych i strzelilam sobie dodatkowo tę betę. Lepiej wszystko załatwić za jednym zamachem! Także trzymajcie kciukaski!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 11:57
Fryzia33, Brunetka, cinnamon cookie, Nats, derii84 lubią tę wiadomość
-
derii84 wrote:Hej
Mon przede wszystkim ściskam mocno,obyś szybko dołączyła do jakiegoś wątku.
Witam nowe dziewczyny, napiszcie coś o sobie.
No.ja właśnie też miałam nieregularne cykle i aż jestem w szoku, że dwa testy wyszły pozytywnie (clearblue Digital), nam nadzieję, że to ciąza, a nie jakieś raczychoderii84 lubi tę wiadomość
-
jestemhela wrote:Dziś ok 15-16
Ja od wczoraj ciągle oglądam zdjęcie swojego Groszka nic tam prawie nie widać, ale się jaram jak nie wiemgosia86, jestemhela, Fryzia33, derii84, Brunetka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
jestemhela wrote:Dziś ok 15-16
Hela kciuki mocne, mega mocne
Fryzia to.my w bardzo podobnej sytuacji jesteśmy,także.mam 10ciolatka, 15 mies synka i teraz pozytywny test. Także chodzę do toalety sprawdzać czy aby wszystko jest w porządku, bo mam takie nagle bóle, skurcze miesiaczkowe.
Kto jeszcze wizytuje w środę?
Wg Om mam na. Luty wg usg pewnie będzie 8 luty, prawdopodobnie teraz będę mieć cc, ale to wam napisze dlaczego w dalszej części naszego wspólnego chodzenia w ciąży
jestemhela lubi tę wiadomość
-
derii84 wrote:
Także chodzę do toalety sprawdzać czy aby wszystko jest w porządku, bo mam takie nagle bóle, skurcze miesiaczkowe.
Kto jeszcze wizytuje w środę?
Wg Om mam na. Luty wg usg pewnie będzie 8 luty, prawdopodobnie teraz będę mieć cc, ale to wam napisze dlaczego w dalszej części naszego wspólnego chodzenia w ciąży
Derii 84 Ja również wizytuję w środę, również termin na 8.2 i niestety również mam bóle brzucha (i do tego kłopoty żołądkowe) Wczoraj wieczorem nawet dość silne, ale dziś jest już lepiej -
nick nieaktualny
-
Hela wow pięknie!!!
Leukocyty så podwyższone, często się zdarza kobietom w ciąży, jeżeli na wyniku nie ma napisanej prośby o skonsultowanie, oznacza to, że wszystko jest w granicach przyjętych norm, także nie stresuj się kochana.jestemhela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny