Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny! Chciałabym dość nieśmiało do was dołączyć Widzę kilka znajomych nicków z czerwcówek 2015 I z gosia86 znamy się dość dobrze
Może na początek powiem Wam kilka słów o sobie. Jestem po dwóch poronieniach, 5.05.2014r. straciłam synka w 15 tc. 3 miesiące później kolejna ciąża, niestety biochemiczna. Po miesiącu znów zaszłam w ciążę, były to bliźniaki. Jeden z maluchów przestał się rozwijać koło 7 tygodnia. No a drugi z nich to moja już roczna córcia
Termin porodu belly wyznaczyło mi na 4.02.2017 więc prosiłabym o dopisanie do listy
Ta ciąża nie była planowana, jest dość dużym zaskoczeniem. Ale czekamy na rozwój wydarzeń, pierwsza wizyta we wtorek. Trochę jestem w strachu bo mam problemy tarczycą i powinnam brać leki już na 3 miesiące przed ciążą. No ale że ciąża nieplanowana to zaczęłam brać dopiero jak się o niej dowiedziałam.kasiaiic, gosia86, paulka86, derii84, Agula82, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Czarnaa94 wirtualnie przytulam Cię mocno, bo dużo przeszłaś, ja też jestem po dwóch poronieniach i mam roczną córeczkę więc jakoś tak bliski mi się wydał Twój wpis. Też wizytuję we wtorek i też ciąża z zaskoczenia
Czarnaa94, gosia86, derii84 lubią tę wiadomość
Klara 28.12.2014
Matylda 02.02.2017 -
No to mamy sporo wspólnego
Ja uważam że jeszcze trochę za wcześnie na grupę bo jeszcze dużo osób tu dojdzie, i niestety ale na pewno kilka też odejdzie. Myślę że lepiej poczekać aż grono będzie stałekasiaiic, derii84, Fryzia33 lubią tę wiadomość
-
Za mna ciezki dzien z bolem brzucha odwiedzilam izbe przyjec lekarz mnie zbadal zrobil usg widac cialko zolte i pecherzykiem ciazowym. Obraz odpowiada om. Wszystko dobrze. Kamien z serca. Zapisal nospe I kazal sie oszczedzac.Na IP patrzyli na mnie jak na wariatke ale lekarz bardzo sympatyczny.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Ja zrobiłam żeby mieć potwierdzenie ciąży dla lekarza i położnej. Robiłam i tak TSH więc przy okazji i betę zrobiłam. A później powtórzyłam bo jakaś niska mi się wydawała, więc chciałam mieć pewność że dobrze przyrasta. Więcej nie zamierzam robić bo zbankrutuję
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Witaj czarna, polubiłam za cud w postaci córeczki, faktycznie dziewczyno dużo przeszlas.
Pojadlam kolacje i jak tak dalej pójdzie to do.konca ciąży będę ponownie słońcem, ehhh.
U mnie występuje niepokojący mnie objaw, leżę teraz i od pół godz stawia mi się macica, dziwne, że tak szybko, mam nadzieje, ze wszystko w porzadku -
Derii84 może weź nospe i magnez?
Czarna chcialam wyłudzić skierowanie od gon w luxmedzie ale nie dała a jakbym miala robić prywatnie to szkoda mi było kasy. Pocieszam sie że testy ciemnieją z dnia na dzień więc powinno być ok.
Muszę też iść do Endo bo mnie odrobine orzeleczyla i mam tsh poniżej normy delikatnie