Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agis wrote:Rewerlacja...od samego początku jestem w szoku bo w zasadzie mam ciąże bezobjawową. Na początku troche bołał mnie biust..ale juz to przeszło. Lekkie mdłości miałam tylko przez pare dni ok 12 tygodnia ciąży. Wiec gdyby nie USG to bym się zastnawiała czy ja sobie tego wszystkiego nie wymyśliłam!
córeczka 2010 córeczka 2012 -
Agis wrote:Ja mam co jakieś 4 tyg. W tym miesiącu miałam więcej bo wizyta+usg i oddzielnie usg genetyczne. Następna wizyta dopiero 31 sierpnia więc też czekam niecierpliwie
Ja też teraz 31 sierpnia
I też muszę teraz czekać 4 tygodnie dla mnie to baaardzo długo bo wcześniej miałam częściej. Ale myślę że szybko mi minie bo dość zabiegany będziemy mieli ten sierpień. No i ja już czuję ruchy, nie ukrywam że mnie to uspokaja. Gdybym nie czuła to pewnie też bym wariowała -
Moj post chyba sie skasowal;( jak byly zawirowania z netem oto wyniki testu pappa Osocze bialko ciazowe (pappa-a) 1.140 iu/i
Wolne beta hxg 31.81 czy to dovre wartosci nie mam niestety przelicznika na MoM w tym lab..;/ ryzyko po isg bylo niski 1:3000, 1:6000, 1:10000 a NT to 2. Czy da sie samodzielne przeliczyc z krwi, ktoras z Was umie albo mial podobne wartosci?
Co do brzucha rano u mnie nie widac w dzinsy sie mieszcze w pracy odpinam guzik zeby nie uciskal;) ale w sukience widac bardzo! Moim zdaniem jest az za duzy jak na 15tc
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
Czarnaa94 wrote:Ja też teraz 31 sierpnia
I też muszę teraz czekać 4 tygodnie dla mnie to baaardzo długo bo wcześniej miałam częściej. Ale myślę że szybko mi minie bo dość zabiegany będziemy mieli ten sierpień. No i ja już czuję ruchy, nie ukrywam że mnie to uspokaja. Gdybym nie czuła to pewnie też bym wariowała
Zazdroszczę ja jeszcze nie czuje ruchów nawet nie wiem jak je rozpoznać bo to pierwsza ciaza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 19:04
-
nick nieaktualnyJa ostatnio w ciągu 3 tygodni byłam 3 razy na wizycie
ale tak najpierw miałam wizytę normalnie planowaną z usg, potem musiałam pójść bo jakieś zapalenie mi się wdało i pęcherz mnie wykańczał i byłam też dzisiaj bo kończyło mi się zwolnienie, ale to już u innej pani dok. Mówię o samych wizytach, ale przynajmniej dzisiaj chociaż serduszka dali mi posłuchać więc się uspokoilam
na usg mam przyjść dopiero w 20 tygodniu
-
Ja mam wizytę w czwartek po 3 tygodniach a już mi się to ciągnie. Mam takie dziwne bóle, ale podejrzewam że tak macica sie rozciąga (mam taką nadzieję)
Chciałabym tez poczuć jakies ruchy ale podobno jak się ma łożysko na przedniej ścianie i nisko to się późno odczuwa. -
Ja też mam wizyty co 4 tygodnie, chociaż teraz ze względu na usg wypadły co 2
ale właśnie wczoraj z mężem rozmawialiśmy że nasze mamy miały 1-2 usg w ciąży, albo w ogóle i jakoś musiały cierpliwie czekać na wizyty i lekarzy i do końca nie wiedziały czy będzie chłopak czy dziewczyna i jakoś wszystko dobrze się udało - więc nie ma co się nieustannie martwić, tylko musimy dbać o siebie i wierzyć, że wszystko będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 22:04
-
Cześć Kobitki,
Ja w ostatnim czasie przeżyłam załamanie nerwowe. Po wyjściu ze szpitala i skończeniu antybiotyków dostałam jakiś grzybicy... Kurde ciągle coś!
W środę mam prenatalne, już się nie mogę doczekać.
Ja też powinnam mieć normalne wizyty u ginka co miesiąc, ale ze względu na ostatnie przygody, to widziałam Malucha częściej -
Mmeryy88 wrote:Cześć Kobitki,
Ja w ostatnim czasie przeżyłam załamanie nerwowe. Po wyjściu ze szpitala i skończeniu antybiotyków dostałam jakiś grzybicy... Kurde ciągle coś!
W środę mam prenatalne, już się nie mogę doczekać.
Ja też powinnam mieć normalne wizyty u ginka co miesiąc, ale ze względu na ostatnie przygody, to widziałam Malucha częściej
Ja tak miałam zawsze po każdym antybiotyku, wtedy pomagał mi żel :Multi-Gyn Actigel -
Cześć dziewczyny przyjmiecie jeszcze jedną ciężarówkę?
Czytam was od jakiegoś czasu, ale postanowiłam że dopiero po badaniach prenatalnych się odezwę. Wcześniej zwyczajnie się bałam, bo mam bogatą historię.
PozdrawiamBrunetka, Penduka1, AguŚka89, Paulina89, paulka86, bebag, Mmeryy88, jestemhela lubią tę wiadomość
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb