Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
sandrula zle ci powiedzialam
według OM to 3 tydz i 6 dni
a wedlug GS to 5tydzien i 1 dzien +/-1tydzien i 3 dni
kurcze sama nie wiem jak na to patrzeć pierwsza ciąża a jak głupia i nic nie wiem
Najlepiej bedzie jak udostepnie zdjAnia_84 lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:sandrula zle ci powiedzialam
według OM to 3 tydz i 6 dni
a wedlug GS to 5tydzien i 1 dzien +/-1tydzien i 3 dni
kurcze sama nie wiem jak na to patrzeć pierwsza ciąża a jak głupia i nic nie wiem
Najlepiej bedzie jak udostepnie zdj
Wydaje mi się ze powinno być na odwrót no ale gin raczej wie lepiej ode mnie wiec sie tu nie będę wymądrzać
02.02.2017 - Błażejek 3080 g i 54 cm do kochania
-
KLaudys - super zdjęcie
Ale jakoś dziwnie, ze usg pokazało już 5 tydzien. Ja miałam pecherzyk ciazowy ponad 1 cm z pecherzykiem zoltkowym i wg USG 4 tydzien 6 dzień.
To chyba dużo od sprzętu zależyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 14:55
3500 g 54 cm -
Nats wrote:KLaudys - super zdjęcie
Ale jakoś dziwnie, ze usg pokazało już 5 tydzien. Ja miałam pecherzyk ciazowy ponad 1 cm z cialkiem żółtym i wg USG 4 tydzien 6 dzień.
To chyba dużo od sprzętu zależy
No tak tak jak pisałam ja według usg okolo 4-5 tydz bo jeszcze gin mowil ze jak zaznacza żeby sprawdzić wielkość pęcherzyka to nie wyświetliło który tydzień:p ale juz jak mi ,,na dotyk" sprawdzal macice przed usg to od razu wywróżył okolo 4 tydzień
02.02.2017 - Błażejek 3080 g i 54 cm do kochania
-
Klaudyś super
ja dziś odebrałam IIbete
beta 183,22
progesteron 42,90
Średni dwudniowy przyrost to 183 mlU/ml (177.3%)Nats, Maniuś, Jacqueline, Helmi, Agula82, żabka04, Katjaa lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a27afac1ee3e.jpg
I chodzi mi o to, ze wedlug mojego usg pecherzyk 1 cm to koniec 4 tygodnia także dziwnie, ze aż takie rozbierznosci są. KLaudys ja na Twoim miejscu btalabym pod uwagę termin OM. Ale Groszek piękny :*jestemhela, Ediii lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm