Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się dzisiaj fatalnie czuje. W poprzednich ciazach takich mdlosci nie mialam. Niby bym cos zjadła a na jedzenie patrzeć nie mogę. Cały czas mam pełno śliny w ustach
nie wiem czy taki ślinotok to normalne?
Dobrze że pogoda dzisiaj lepsza i jest czym oddychać
Czarna jak brzuch dzisiaj? -
nick nieaktualny
-
Co do kawy to na początku piłam 1 dziennie. Naczytałam się potem, że należy w ogóle odstawić i sama już nie wiem. Na razie daje sobie radę bez. Jak będzie spadek energii to pewnie sięgnę po rozpuszczalną.
Ale wiecie co? Apetyt mi spadł. Jem te minimum 5 posiłków, bo wiem że muszę. -
moniqe1985 wrote:Dziewczyny w jakich miastach wy robicie te badania na bete że takie ceregiele z wynikami? Ja wczoraj robiłam o 11:30 i o 15:00 miałam wyniki przez internet. A tak z ciekawości ile płacicie u was za te badania? Ja 28zł
26zl +4zl pobranie -
nick nieaktualny
-
Ja ide jutro robić drugą Bete ..niby nie muszę ale jednak tak z ciekawości a może obawy jednak zrobię. Termin do lekarza dopiero 29 ale pójdę 20go i poproszę żeby mnie przyjęła... bo potem mam znowu w pracy nocki których wolę juz nie robić i tak wystarczy mi że siedzę w pracy 12h. A u nas napięta atmosfera bo teraz urlopy , co chwile zmienia się obsada recepcji ahhh.
Dziewczyny czy wy przed wizytą pierwszą bierzecie coś poza kwasem foliowym tak na własną rękę? -
Nie piję ani kawy ani herbaty. Tylko wodę i inkę.
Biorę tylko kwas foliowy i gin też tylko o kwasie mówił. Lekarze nie lubią żeby brać za wczesnie witaminy bo podobno wtedy duże dzieci sie rodzą. A to gówno prawda bo w ciąży z córką vralam caly czas i Polunia urodziła sie 3150 -
Helmi wrote:Dziewczyny pijecie kawę w ciąży? bo ja się nasłuchałam że kofeiny nie wolno czy to tez mit?
bo ja kawę odstawiłam
Ja z racji tego ze mam niskie ciśnienie nie odstawilam.. Za to pije jedna dziennie,słabszą i to z mlekiem:)
02.02.2017 - Błażejek 3080 g i 54 cm do kochania
-
Helmi wrote:Dziewczyny pijecie kawę w ciąży? bo ja się nasłuchałam że kofeiny nie wolno czy to tez mit?
bo ja kawę odstawiłam
Ja piję 2 rozpuszczalne dziennie, albo rozpuszczalna i po południu latte z ekspresu