Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
moniqe1985 wrote:Hej dziewczyny zrobiłam sobie dzis bete i juz mam wyniki :10823,50 mlU/ml Tak sie zastanawiam czy to dobre? i czy musze robić te drugie za 48h? Czy poprostu poczekać jeszcze te 2 tygodnie na wizyte u gina?
Mi moja ginekologa powiedziała ze nie trzeba,ale dla świętego spokoju i z ciekawości jak rośnie dzis wstalam aby iść.
Właśnie czekam w.kolejne i jestem 10 a zaczynaja pobierać od 7.15
A jak sie mamusie lutowe czują?
Ja dziś mogłabym jeszcze po spaćpaulka86 lubi tę wiadomość
-
moniqe1985 wrote:Hej dziewczyny zrobiłam sobie dzis bete i juz mam wyniki :10823,50 mlU/ml Tak sie zastanawiam czy to dobre? i czy musze robić te drugie za 48h? Czy poprostu poczekać jeszcze te 2 tygodnie na wizyte u gina?
-
Klaudys u mnie srednie samopoczucie. Wczoraj krew mi z nosa leciala wieczorem (zdarzaly mi sie wczesniej krwotoki z przemeczenia)
I chyba juz nie pojde dzis do pracy. Oprocz tego jakies przeziebienie mnie lapie nos i gardlo zawalone
A jak u Ciebie? -
Witam z rana dziewczyny dręczącym mnie pytaniem przez całą noc znacie jakieś domowe,bezpieczne sposoby na ból głowy??jak mnie dopada to tak trzyma przez dwa,trzy dni bez przerwy.tabletki fajnie działały,no ale to nie teraz...no i fajnie działał deszcz,ale na to nie mam wpływu.Chyba jestem meteopatą,bo jak tak przez kilka dni zanosi się na deszcz to się strasznie męczę,a jak zaczyna padać to po pięciu minutach przestaje mnie bolećAgula82
-
nick nieaktualny
-
Cześć Zrobiłam kolejną betę.
1171, a poprzednia 559. Jest ok.
A co do samopoczucia - rewelacja. Mam zadyszkę jak coś szybciej zrobię, ale specjalnie nawet spać mi się nie chce. Odpoczywam trochę na siłę. Mdłości jak jestem głodna, ale i bez ciąży miewałam.
Do tego kondycja skóry znacznie mi się poprawiła Nic tylko zaciążać.Katjaa, Paulette lubią tę wiadomość
-
Klaudyś po odstawieniu tabletek u mnie masakra. Skóra mieszana, więc strefa T ciągle w jakiś wypryskach. Nie mówiąc już o plecach na których pojawiała mi się masa krostek tuż przed okresem. Walczyłam bez efektu.
Aż tu po pozytywnym teście zauważyłam, że mam już niewiele. Za chwilę wszystkie znikną
KlaudyŚ lubi tę wiadomość
-
barley wrote:Klaudyś po odstawieniu tabletek u mnie masakra. Skóra mieszana, więc strefa T ciągle w jakiś wypryskach. Nie mówiąc już o plecach na których pojawiała mi się masa krostek tuż przed okresem. Walczyłam bez efektu.
Aż tu po pozytywnym teście zauważyłam, że mam już niewiele. Za chwilę wszystkie znikną
Jak.ja lubie czytac takie informacje,po prostu cuda
Ja żadnych tabletek nie brałam ale miałam różne maści,mialam jeden taki płyn na bazie spirytusu to pomagal mi ale tylko wtedy jak te krostki byly ogromne -
Nadrobilam zaleglosci - uff;)
Ania84 super ciesze sie, ze tu jestes;)
Gratuluje przyrostow i czekamy na wizyty.Co do zdjecia z usg ja dostalam na 1 wizycie+komplet badan do nastepnej wizyty i karte ciazyjestemhela, KlaudyŚ lubią tę wiadomość
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
manul wrote:Hej Dziewczyny,
u mnie dzisiejsza beta niestety niższa od poprzedniej. Coś czułam, że to nie będzie teraz:( Zrobiłam też TSH - wynik: 0,450 przy dolnej normie 0,2 - czy mogło wpłynąć na bieg wydarzeń?
Dzięki za rady i trzymam za Was kciuki lutóweczki!
Mogłoby, gdyby było za wysokie. A jest ok, więc to na pewno nie to.
Przykro mi i powodzenia życzę, jeszcze będzie Twój czas -
Hej dziewczyny.
Fajnie, że wszystko idzie w dobry kierunku.
Ją ostatnio nie mam siły na nic jestem bardzo osłabiona, a nie chce się faszerować kawą. Normalnie spalabym na stojąco.
Co do pierwszej wizyty to też już mam zdjęcie, ale jeszcze serduszka nie było i komplet badań na nast wizytę.
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Agula82 wrote:Witam z rana dziewczyny dręczącym mnie pytaniem przez całą noc znacie jakieś domowe,bezpieczne sposoby na ból głowy??jak mnie dopada to tak trzyma przez dwa,trzy dni bez przerwy.tabletki fajnie działały,no ale to nie teraz...no i fajnie działał deszcz,ale na to nie mam wpływu.Chyba jestem meteopatą,bo jak tak przez kilka dni zanosi się na deszcz to się strasznie męczę,a jak zaczyna padać to po pięciu minutach przestaje mnie boleć
Masaż skroni - deklikantny - poszukaj na nacie... mi pomaga. EW. Kawe bo może to zniskiego ciśnienia... ja np nie lubie kawy i jej nie piję.. i jestem niskociśnieniowcem więc muszę sobie inaczej radzić. Zielona herbata też działa trochę jak kawa ale odpowiednio zaparzona.MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Bardzo fajny wynik, ja już bym nie powtarzała Podobno przy tak wysokiej becie to już bardzo różnie te przyrosty wyglądają, często już wolniej przyrasta. Więc wg mnie to tylko niepotrzebny stres może być jak coś poniżej normy wyjdzie -
Agula82 wrote:Witam z rana dziewczyny dręczącym mnie pytaniem przez całą noc znacie jakieś domowe,bezpieczne sposoby na ból głowy??jak mnie dopada to tak trzyma przez dwa,trzy dni bez przerwy.tabletki fajnie działały,no ale to nie teraz...no i fajnie działał deszcz,ale na to nie mam wpływu.Chyba jestem meteopatą,bo jak tak przez kilka dni zanosi się na deszcz to się strasznie męczę,a jak zaczyna padać to po pięciu minutach przestaje mnie boleć
Ja zazwyczaj tabletki brałam w ostateczności, ale czasem pomagało mi uciskanie dwoma palcami kącików wewnętrznych oczu. Po prostu kciukiem i palcem wskazującym sobie obejmij nos u nasady. Albo masuj skronie. To mi pomagaAgula82 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Myślałam o was wczoraj cały wieczór, ale już nie wchodziłam bo musiałam leżeć, cały wieczór mnie brzuch bolał Lekarze kazali mi się oszczędzać, odpoczywać dużo, tylko ciekawe jak przy roczniaku. Ona mi nie da posiedzieć dłużej niż 2 minuty, strasznie mnie uchodziła wczoraj. A mąż do 22 w pracy był i dopiero jak wrócił to mogłam się położyć. No spę brałam ale tylko tyle że trochę mniejszy ból był. Martwię się strasznie bo jak tak dalej pójdzie to ja nie wiem jak będzie
Witam nowe brzuchatki i powodzenia życzę
Gratuluję udanych wizyt, a tych nieudanych współczuję. Ja bym nie umiała niestety w takiej niepewności żyć