Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciłam od lekarza maluszek z bijacym serduchem. Termin porodu potwierdzony 1 lutego. Jestem taka szczęśliwa. Mąż zachwycony patrzył ze wzruszeniem na monitor.
sandrula, Helmi, Czarnaa94, Katjaa, Agula82, Nieukowa, gosia86, Ediii lubią tę wiadomość
-
paulka86 wrote:Wróciłam od lekarza maluszek z bijacym serduchem. Termin porodu potwierdzony 1 lutego. Jestem taka szczęśliwa. Mąż zachwycony patrzył ze wzruszeniem na monitor.
Super!! a który to tydzień?
02.02.2017 - Błażejek 3080 g i 54 cm do kochania
-
Dziewczynki mnie dopadła jakaś depresja:( Ledwo siedzę w pracy
Od środy, od kiedy lekarz nie zrobił USG i kazał na nie iść dopiero za 10 dni świruję Odeszły mi prawie wszystkie objawy (został tylko ból głowy i temperatura 37,3, ale to miałam i przed ciążą z nerwów i migreny)
Na dodatek dziś dostałam zaproszenie na testy do pracy do której zawsze chciałam iść. Nawet przez chwile się z tego nie ucieszyłam- cały czas myślę czy coś sobie we mnie rośnie i czy jest zdrowe.
USG mam 16-tego ale chyba zwariuje do tego czasu- myślałam, żeby powtórzyć trzeci raz betę, ale nie wiem czy to coś mi powie. -
Brunetko nie denerwuj się, wiem, że nie jest łatwo ja też cały czas sie bałam jaka wyjdzie beta, potem jaki przyrost a potem się martwiłam że przyrosło aż za dużo i dziś rano mówie koniec tego, wyluzowałam i zobaczymy co jutro powie lekarz, dotarło do mnie że stres mi nie pomoże a tylko może zaszkodzić maleństwu.
Brunetka lubi tę wiadomość
-
Brunetka wrote:Dziewczynki mnie dopadła jakaś depresja:( Ledwo siedzę w pracy
Od środy, od kiedy lekarz nie zrobił USG i kazał na nie iść dopiero za 10 dni świruję Odeszły mi prawie wszystkie objawy (został tylko ból głowy i temperatura 37,3, ale to miałam i przed ciążą z nerwów i migreny)
Na dodatek dziś dostałam zaproszenie na testy do pracy do której zawsze chciałam iść. Nawet przez chwile się z tego nie ucieszyłam- cały czas myślę czy coś sobie we mnie rośnie i czy jest zdrowe.
USG mam 16-tego ale chyba zwariuje do tego czasu- myślałam, żeby powtórzyć trzeci raz betę, ale nie wiem czy to coś mi powie.
Kochana nie masz sie czym martwic!! Musisz myśleć pozytywnie !
Ja miałam usg i zobaczyłam pusty pęcherzyk ciążowy bo ciąża jeszcze wczesna.. A kolejne dopiero za 3 tygodnie .. Tez musze czekać ale caly czas mysle ze wszystko jest okej,dziecko sie rozwija i nie ma się czy martwić. Inaczej bym oszalała przez te 3 tygodnie. Teraz zajmę się badaniami i jakos przeleci moze :p
Z beta nie wiem czy to dobry pomysł, dodatkowy stres..
-
Brunetka przecież to tylko tydzień już do wizyty A beta to będzie jeszcze większy stres jak będziesz czekać na wynik. Co ma być to i tak będzie, beta tu niczego nie zmieni. Nie możesz przecież przez całą ciążę tak schizować! Wymyśl sobie jakieś zajęcie żeby zająć myśli Jak Ty chcesz przeżyć te 8 miesięcy?
-
Brunetka wrote:Dzięki dziewczyny! Zbieram się w sobie!
Podobno pozytywne myślenie przyciąga same pozytywy
Oglądałam kiedys film ,,sekret". Bardzo pozytywnie nakręcający:)
Na podstawie książki ,,sekret" rhonda byrne.
Miałam ją kupić juz dawno..chyba nadeszła pora by ja zakupić