Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnaa94 wrote:Ja też uważam że pozytywne myślenie to połowa sukcesu Wiem, że czasem z tym ciężko ale trzeba się wziąć w garść
A jeszcze wczoraj przed południem bylam zestresowana na Maksa..
Dzis próbuje juz nastawic sie na pozytywne myślenie inaczej bym zwariowałaHelmi lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek 3080 g i 54 cm do kochania
-
Ja tez byłam nastawiona pozytywnie
Po paru kryzysach. Dzis byłam na usg i niestety
Powinnam wypisać sie z lutowek( ale mi tu dobrze)
Okazało sie jak tutaj któraś z koleżanek mi wróżyła
Ze jest nas wiecej☺️ Tak ze moja dwójka bliźniaki
Nie dotrzyma do lutego.
Szok szok nie spodziewałam sieNats, Nieukowa, gosia86, cinnamon cookie, sandrula, Katjaa, paulka86, Agula82, Ediii, jestemhela, Fiolk@ lubią tę wiadomość
-
Cinamon - super wieści
Chyba wszystkie teraz przez to samo przechodzimy. Ja też swiruje. Do wizyty jeszcze tydzień. Strasznie się boję, ze coś nie tak może być. Pocieszam się tym, ze i tak w tej chwili nie mam już na to praktycznie żadnego wpływu, a stresem i nerwami Groszkowi nie pomogę. Także czekamyBrunetka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
anaaa wrote:Ja tez byłam nastawiona pozytywnie
Po paru kryzysach. Dzis byłam na usg i niestety
Powinnam wypisać sie z lutowek( ale mi tu dobrze)
Okazało sie jak tutaj któraś z koleżanek mi wróżyła
Ze jest nas wiecej☺️ Tak ze moja dwójka bliźniaki
Nie dotrzyma do lutego.
Szok szok nie spodziewałam sie
Gratuluję. No to teraz kochana już wiesz, ze jesteś w trzypaku3500 g 54 cm -
Ja robiłam po 72 h bo mnie weekend dopadl :p ale gin mowil ze miedzy jedna a druga jest przyrost 300 %
Dodam ze w rodzinie bliźniaków sporo, mój dziadek byl bliźniakiem ja z charakteru i z krwi po dziadku haha takze jest duże prawdopodobieństwo. No i lekarz wyliczyl mi ze okolo 4 tydzień ciąży według usg a pęcherzyk ciążowy miał 6 mm to dużo mi się wydaje jak na poczatki :p
-
Anaa wow, no to podwojne gratulacje! Zostan z nami, w koncu malenstwa rozwijaja sie w tym samym tempie co u nas, tylko wczesniej urodzisz
Gratuluje koleknych dobrych wiesci!
Mnie dorwaly lekkie mdlosci i az sie boje co bedzie dalej no i dzieki kochanemu mezowi, ktory wzial malego na 2h, moglam sie wyspac bo snieta chodze. U mnie jeszcze 2 tygodnie do wizyty -
ja pikole ciekawe co u mnie jutro wyjdzie na wizycie chociaż wątpliwe że w ogóle coś tam zobaczy
u nas w rodzinach nie ma zbytnio bliźniaków i wiadomo szczęscie podwójne ale jednak wolałabym na pierwszy raz jedno maleństwo bo nie wiem jak bysmy sobie poradzili z bliźniakami
-
Helmi wrote:ja pikole ciekawe co u mnie jutro wyjdzie na wizycie chociaż wątpliwe że w ogóle coś tam zobaczy
u nas w rodzinach nie ma zbytnio bliźniaków i wiadomo szczęscie podwójne ale jednak wolałabym na pierwszy raz jedno maleństwo bo nie wiem jak bysmy sobie poradzili z bliźniakami
No wiesz - tez na początek wolalbym jedno..ale jak by mi Bozia dala dwa to się nie pogniewam chociaż nie powiem ze byloby pewnie z poczatku ciężko :p
-
A to chyba nawet ja walnęłam że ta beta bliźniakowa Ogromne gratulacje!
Ja marzyłam o bliźniakach i faktycznie były, no ale skończyło się jak się skończyło. A betę miałam wysoką właśnie. Wtedy miałam 1700, a teraz na tym samym etapie tylko 800 -
Mój mąż to chcial bliźniaki ale ja podziękuję
Przy tym moim.szogunie jeszcze dwa maluchy ogarnąć.
Na nic nie mam apetytu a im bardziej jestem głodna tym bardziej mi niedobrze. A jak juz cos uda mi sie zjeść to wtedy mam zgagę no takich rzeczy to jeszcze nie było. Mam nadzieje że to dobry objaw i że za 8 dni na usg będzie śliczny mały ludzik
Oj Czarna oszczędzaj się:*sandrula lubi tę wiadomość