Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Lutoweczki zostalam Styczniowa mamusia:) O 12,37 przez cesarskie ciecie urodzilam slicznego syneczka 2470g i 47cm ma o dziwo dlugie czarne wloski hehe:) niestety widzialam go tylko jak go z brzucha wyciagneli i teraz lezy w inkubatorze bo plucka sie nierozwinely do konca pomimo sterydow. Lekarz mowi ze moze lezec kilka godzin badz dni niewiadomo. Ale jest silny po mamusi i napewno jutro juz bedzie ok! Takze pozdrawiam Was w bolach juz rozpakowana (niebardzo chca dawac leki przeciwbolowe..)
I trzymam kciuki za kolejne Mamusie:)Aguu, Mila123, Nieukowa, AguŚka89, evs, MamaZtrójmiasta, Krystyna, bebag, vitoria, karolina1488, Fryzia33, maferka, elukkkcha245, Asiek84, Lilu, Papcia, paulka86, Nelus, chloet, Fiolk@ lubią tę wiadomość
-
30.01 przyszla na swiat Pola:) 55cm 3600g. Troche obolala ale szczesliwa jak nigdy:) pozdrawiam dziewczyny i życzę wszystkim szczęśliwego rozwiązania!
Ps. Ja środki przeciwbólowe dostaje bez problemu i można przy nich karmić piersiąKrystyna, karolina1488, Fryzia33, bebag, evs, maferka, Nieukowa, Lilu, Aguu, Papcia, Czarnaa94, MamaZtrójmiasta, Mila123, AguŚka89, paulka86, Nelus, Fiolk@, Nitka_lutowa lubią tę wiadomość
-
Cześć, my już po. Emilka jest maluszkiem ma 47cm i 2070g. Czujemy się dobrze, mała odsypia. Pozdrawiam
Krystyna, Nieukowa, Asiek84, karolina1488, Lilu, Aguu, livia30, Papcia, Czarnaa94, MamaZtrójmiasta, Mila123, bebag, vitoria, AguŚka89, paulka86, Nelus, Fiolk@, Nitka_lutowa lubią tę wiadomość
-
Czesc kochane ,u mnie tez zaskoczenie! Dostalam skierowanie na oddzial, zeby obserwowac moje rosnace cisniene, podlaczono mnie pod ktg, a tam mocno rysujace sie skurcze ,ktorych ja nie czulam.. Dano mi od razu na wszelki wypadek jedna dawke sterydow na plucka, ale niestety nie doczekalismy drugiej! Wczoraj o 22 odeszly mi wody, a Kubuś urodził się dziś o 11.30, w 37 tyg, waga 2900, 51cm Poród był ciężki, bo trwał 14h.. o 9 rano miałam rozwarcie tylko na 1,5 palca, wiec podali mi oxy i zaczął się hardkor! Mimo tego jestem bardzo szczesliwa i nastepna lutowa mamuska zdazyla sie rozpakowac w styczniu chyba bede ostatnia hehe!
Lilu, Aguu, Asiek84, karolina1488, Papcia, Czarnaa94, MamaZtrójmiasta, Mila123, bebag, vitoria, AguŚka89, evs, Krystyna, Nieukowa, zbikowa, paulka86, Nelus, Fiolk@, Nitka_lutowa, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Żbikowa, Nitka, Babydream gratulacje! Zdrówka dla Was i maluszków!
Ja po wizycie u gina i jestem zniesmaczona zachowaniem mojej córy - mamy 37 tc a ona ciągle głową do góry, tyle dobrze że wymacał doktorek że mała ma jeszcze dużo miejsca i są duże szanse że się obróci, no ale na 100% to nie wiadomo Mam kłaść się na lewym boku i przyciągać prawa nogę do brzucha kilka razy dziennie bo to może ją popchnąć. Do tego cała wizytę fikała jak nigdy ledwo dał radę ją pomierzyć, bo jeszcze kopała głowicę jak tylko przykładał. I nawet nie wiem w końcu ile waży tak się tym ułożeniem przejęłam, pewnie jest wpisane w kartę ale już nie mam siły iść do garderoby po torebkę. Podobno też szanse że urodzę przed terminem są nikłe i następną wizytę mam za 3 tygodnie czyli 4 dni przed terminem.
Ehh a taka zadowolona lecialam do lekarza.karolina1488, bebag, Nitka_lutowa lubią tę wiadomość
-
Zawalu zaraz dostabe, wlasnie xobaczylam ze 2h temu dzwonili ze szpitala a teraz nikt nie odbiera wrrr I nie wiem o co chodzi, czy o terminie przypominaja czy krew zle wyszla czy cos im sie z tym ktg nie podoba jednak.... boooshhhh
Zbikowa, sabi gratki! Cale szczescie ze juz co najgorsze za wami. Szybkiego powrotu do domu :* -
Nitka_lutowa, Babydream, Zbikowa, Sabi93 - gratulacje Dziewczyny! Nitka, synek na pewno szybko wyjdzie z inkubatora, dzielny chłopak! Mój też miał długie czarne włoski jak się urodził
Ja dzisiaj byłam na wizycie i rozwarcie mam już na 2 luźne palce... Gin jak ostatnio mówiła, że pewnie doczekam terminu, tak dzisiaj powiedziała, że raczej nie dotrwam do następnej wizyty mówiła, że tylko czekać na regularne skurcze porodowe i zbierać się do szpitala, no w końcu!karolina1488, Mila123, evs, bebag, Nieukowa, Nelus, Fiolk@, Nitka_lutowa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ogromne gratulacje jestem z Was dumna Wasze wspaniale i wyczekane maluszki juz Wami a my czekamy z dziewczynkami dalej... oby zlecialo choc nie powiem bo z dnia na dzien coraz wiekszy stres. Spakowalam dzis torbe bo od 3 dni ciagle mnie skurcze straszaki lapia czasem mam wrazenie ze to jeden dlugi ciagly skurcz no i niestety bolesny a do tego jeszcze bolesne klucie w pochwie ale mam nadzieje ze dotrwam do terminu cc. 3 mam kciuki za reszte kobietek a swiezym mamusiom zycze zdrowka i Waszym dzieciatkom rowniez
Nitka_lutowa lubi tę wiadomość