Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Wczoraj pracowałam od 8 rano do 01:00 w nocy. Wstałam dzisiaj o 10. Sprzątam do tej pory.jeszcze podłogi zostały ehh. Ogólnie czuję się dobrze. OwiedCoe mi czy hiv, różyczka tokso są refundowane na nfz? Koleżanka chodzi prywatnie ale lek ma na nfz z jakim lab podpisana umowę... ale wyniki podstawowe ona ma na nfz a te jak hiv płatne... ostatnio za badania zapłaciła 180 zł przegięcie. Płaci się takie składki. Ja jeszcze nie znalalzm lek. Tzn są godni polecenia le ją chce i prywatnie i nfz żeby badani na nfz robić bo cholera kosmiczne składki z wypłaty oda należy mi się. Co do objawów. Piersi lekko bolą, jak zjem prze 30 min ki niedobrze ale potem już ok... i tyle. WcOraj się wytanczylam. I wyskakalam jak głupia
. Pozdrowienia kochane.
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
cinnamon cookie wrote:Ania_84 o matuchno co się dla męża stało?!
i tak jesczze 5 tyg plus rehailitacja..
moniqe1985 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:tydzień temu miał wypadek w pracy - jest stolarzem i przygniotło go kilka płyt meblowych ma złamane obie nogi jedno w kolanie druga w kostce .. szwy na łebku
i tak jesczze 5 tyg plus rehailitacja..Ania_84 lubi tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
jesli gin ma kontrakt na NFZ to powinno być refundowane ale moge się dowiedziec bo rozliczam placówki medyczne z NFZ i z tego co widze ginekolodzy wpisuja te z badania
-
Agatka_46 wrote:O matko biednyyyy! Sciskam mocno. Szybkiego powrotu do zdrowia dla męża...
-
Ania_84 wrote:tydzień temu miał wypadek w pracy - jest stolarzem i przygniotło go kilka płyt meblowych ma złamane obie nogi jedno w kolanie druga w kostce .. szwy na łebku
i tak jesczze 5 tyg plus rehailitacja..ale to musiał być ból...
-
cinnamon cookie wrote:Ojej współczuję
ale to musiał być ból...
wogole mówi ze nic lekarz go badał a ten kompletnie nic
gorzej teraz go rwie to kolano
jak zadzownił do mnie ze jest na Sorze to myslalam ze na zawał zejde bo pracuje na pile
5 dni pózniej okazało sie ze sie udało byłam pewna ze po tych stresach dzwiganiu bo jednak trzeba bylo meza na poczatku podnosic nic sie nie utrzyma a tu bach -
Ania_84 wrote:jesli gin ma kontrakt na NFZ to powinno być refundowane ale moge się dowiedziec bo rozliczam placówki medyczne z NFZ i z tego co widze ginekolodzy wpisuja te z badaniaMATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Ja zaczęłam 6 tydzień ale nie miałam robione beta bo jestem obecnie za granicą. Ciążę potwierdziły trzy testy i ogólnie fatalne samopoczucie, mdłości, bolesne piersi itp. To moja trzecia ciąża pierwsza stracona, z drugiej mam wspaniałą córkę. Za trzy dni będę w Polsce i okaże się czy mamy serduszko. Boje się okropnie ale co ma być to będzie nie mam na to wpływu
-
Fiolk@ wrote:Pytanie do dziewczyn, które mają już 1 wizytę u gina za sobą. Czy bierzecie teraz jakieś specjalne witaminy? Lekarz Wam coś przepisał? Jakieś specjalne zalecenia?
W pierwszej ciążył brałam prenatal. To takie witaminy specjalnie dla ciężarnych. Tylko drogie trochę. Tylko że wtedy to był okres jesienno- zimowy i wszystkie choróbska się mnie czepiały. -
Ja Biorę jedynie kwas foliowy 5mg który kazał mi ginekolog wypisać. I nic poza tym. Boję się nadmiaru witamin we wczesnej ciąży. Zbyt duża ilość wit z grupy A i szczególnie B może prowadzić do upośledzeń. Lepiej za mało jak za dużo. Moja siostra diagnozuje autystów i ponoć wszędzie teraz o tym trąbią. Mój lekarz tez mówił żeby nic poza tym kwasem nie brać i w zasadzie stosuję się do zaleceń
-
Katarzyna.G wrote:Hej dziewczyny
Melduje się z bijącym serduszkiem mojej fasolki. -
Dziewczyny, pomóżcie, według bellybestfriend wyskakuje mi:
Jesteś teraz w 5 tygodniu ciąży.
Minęło już 4 pełnych tygodni i 7 pełnych dni (4 + 7 t.c.).
Ja to rozumiem, że jutro rozpoczynam 6 tydzien i tak mi wychodzi z liczenia od daty miesiączki. A na pasku dopiero jakby dzisiaj rozpoczęła 5 tydzień. Okres powinnam dostać w ubieły poniedziałek, wiec jak dla mnie zaczyna sie 6 tydzien.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 22:14
-
nick nieaktualny