Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Wczoraj pracowałam od 8 rano do 01:00 w nocy. Wstałam dzisiaj o 10. Sprzątam do tej pory.jeszcze podłogi zostały ehh. Ogólnie czuję się dobrze. OwiedCoe mi czy hiv, różyczka tokso są refundowane na nfz? Koleżanka chodzi prywatnie ale lek ma na nfz z jakim lab podpisana umowę... ale wyniki podstawowe ona ma na nfz a te jak hiv płatne... ostatnio za badania zapłaciła 180 zł przegięcie. Płaci się takie składki. Ja jeszcze nie znalalzm lek. Tzn są godni polecenia le ją chce i prywatnie i nfz żeby badani na nfz robić bo cholera kosmiczne składki z wypłaty oda należy mi się. Co do objawów. Piersi lekko bolą, jak zjem prze 30 min ki niedobrze ale potem już ok... i tyle. WcOraj się wytanczylam. I wyskakalam jak głupia . Pozdrowienia kochane.MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
cinnamon cookie wrote:Ania_84 o matuchno co się dla męża stało?!
i tak jesczze 5 tyg plus rehailitacja..
moniqe1985 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:tydzień temu miał wypadek w pracy - jest stolarzem i przygniotło go kilka płyt meblowych ma złamane obie nogi jedno w kolanie druga w kostce .. szwy na łebku
i tak jesczze 5 tyg plus rehailitacja..Ania_84 lubi tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
jesli gin ma kontrakt na NFZ to powinno być refundowane ale moge się dowiedziec bo rozliczam placówki medyczne z NFZ i z tego co widze ginekolodzy wpisuja te z badania
-
Agatka_46 wrote:O matko biednyyyy! Sciskam mocno. Szybkiego powrotu do zdrowia dla męża...
-
Ania_84 wrote:tydzień temu miał wypadek w pracy - jest stolarzem i przygniotło go kilka płyt meblowych ma złamane obie nogi jedno w kolanie druga w kostce .. szwy na łebku
i tak jesczze 5 tyg plus rehailitacja.. -
cinnamon cookie wrote:Ojej współczuję ale to musiał być ból...
gorzej teraz go rwie to kolano
jak zadzownił do mnie ze jest na Sorze to myslalam ze na zawał zejde bo pracuje na pile
5 dni pózniej okazało sie ze sie udało byłam pewna ze po tych stresach dzwiganiu bo jednak trzeba bylo meza na poczatku podnosic nic sie nie utrzyma a tu bach -
Ania_84 wrote:jesli gin ma kontrakt na NFZ to powinno być refundowane ale moge się dowiedziec bo rozliczam placówki medyczne z NFZ i z tego co widze ginekolodzy wpisuja te z badaniaMATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Ja zaczęłam 6 tydzień ale nie miałam robione beta bo jestem obecnie za granicą. Ciążę potwierdziły trzy testy i ogólnie fatalne samopoczucie, mdłości, bolesne piersi itp. To moja trzecia ciąża pierwsza stracona, z drugiej mam wspaniałą córkę. Za trzy dni będę w Polsce i okaże się czy mamy serduszko. Boje się okropnie ale co ma być to będzie nie mam na to wpływu
-
Fiolk@ wrote:Pytanie do dziewczyn, które mają już 1 wizytę u gina za sobą. Czy bierzecie teraz jakieś specjalne witaminy? Lekarz Wam coś przepisał? Jakieś specjalne zalecenia?
W pierwszej ciążył brałam prenatal. To takie witaminy specjalnie dla ciężarnych. Tylko drogie trochę. Tylko że wtedy to był okres jesienno- zimowy i wszystkie choróbska się mnie czepiały. -
Ja Biorę jedynie kwas foliowy 5mg który kazał mi ginekolog wypisać. I nic poza tym. Boję się nadmiaru witamin we wczesnej ciąży. Zbyt duża ilość wit z grupy A i szczególnie B może prowadzić do upośledzeń. Lepiej za mało jak za dużo. Moja siostra diagnozuje autystów i ponoć wszędzie teraz o tym trąbią. Mój lekarz tez mówił żeby nic poza tym kwasem nie brać i w zasadzie stosuję się do zaleceń
-
Katarzyna.G wrote:Hej dziewczyny
Melduje się z bijącym serduszkiem mojej fasolki. -
Dziewczyny, pomóżcie, według bellybestfriend wyskakuje mi:
Jesteś teraz w 5 tygodniu ciąży.
Minęło już 4 pełnych tygodni i 7 pełnych dni (4 + 7 t.c.).
Ja to rozumiem, że jutro rozpoczynam 6 tydzien i tak mi wychodzi z liczenia od daty miesiączki. A na pasku dopiero jakby dzisiaj rozpoczęła 5 tydzień. Okres powinnam dostać w ubieły poniedziałek, wiec jak dla mnie zaczyna sie 6 tydzien.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 22:14
-
nick nieaktualny