Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas tylko obraca się na boki i to raczej na lewym leży. Do obrotów na brzuch się nie bierze.
Bebag z tymi piersiami to różnie bywa, taka sinusoida, raz są takie normalne, potem te nawały, potem normalnie, potem flaczki i tak w kółko. Na początku jak się robiły miękkie to się martwiłam, ale już wiem, że tam jest wystarczająco mlekaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2017, 23:13
Córka 02.2017 ❤️
Córka 11.09.2019 ❤️ -
U nas też Jaś raz przewrócił się z pleców na brzuszek kilka dni temu i na razie cisza. Ostatnio wkurza mnie mój mąż bo bierze małego na ręce i Go usypia, a później nie dam sobie rady jak pójdzie na służbę a ja będę musiała uśpić córkę i syna. Nie wiem czemu ale cora ostatnio zrobiła się mamina i wszystko muszę ją z Nią robić, nawet położyć się spać żeby zasneła, do tej pory było jej bez różnicy nawet starszy syn mógł z Nią się położyć i spała.
Dziewczyny czy to normalne żeby Jaskowi katar utrzymywał się dwa tygodnie. Niby nic mu nie wylatuje ale słyszę jak w środku mu bulgocze i chyba jutro pójdziemy do lekarza niech sprawdzi
-
Fryzia u nas tez tak bylo z katarem niby nic nielecialo a zatkany nosek byl ponad 2tyg i przeszlo wkoncu. a coreczka zazdrosna chce wiecej Twojej uwagi, moze czuje sie odsunieta wiesz jak to dzieci male chca miec mame dla siebie.
Moj lobuz czasem sie przekreca z brzszka na plecki i czesto probuje w druga strone tak smiesznie podnosi dupke w bok zeby sie przekrecic ale plecki jeszcze za ciezkie;) od 2 dni jest masakr maly marudzi okripnie slini sie jak mops. Jak go trzymam na rekach to slina do podlogi sie ciagnie. W kolko na rekach a i tak marudzi podejrzewam ze to zabki choc dziasla niesa opuchniete:/ a jeszcze znow przypaletalo sie zapalenie spojowki:( i jestesmy uziemieni w domu w taki gorac:(
Polubial strasznie patrzenie na starszego brata jak wariuje z kolegami patrzy zdziwiony co oni robia i sie smieje i tak w kolko jak to fajnie wyglada:) -
Oby przeszedł ten katar bo w niedzielę mamy chrzciny, boję się jakbym pierwszy raz chrzciła W dzień z córką jest ok bawimy się razem gdy Jaś śpi to staram się dać jej siebie 100 proc. może w końcu jej trochę przejdzie chociaż uwielbiam jak się tak tuli do mnie ale widzę że mężowi przykro jest że z nim nie chce spać.
Nitka Jaś też lubi na starszego brata patrzeć
-
Dziewczyny, beta 321 U/l przyrost na styk, a względem wczorajszej 250 wygląda jako tako. Boję się, że moje przeziębienie tutaj namieszałoMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Moje słoneczko pierwszy raz się obróciło z plecków na brzuszek spała od 12 i przed chwilą słyszę w niani jej śmiech, wchodzę do pokoju a ona na brzuszku leż i się śmieje, ale się cieszę szkoda tylko, że tego nie widziałam. Od kilku dni bardzo próbowała się przekręcić ale główka nie puszczała i w końcu się udało
Nitka_lutowa lubi tę wiadomość
Nasze największe Szczęście
-
Mój się obraca na oba boki. Czasem się mu udaje z pleców na brzuch tylko niestety jedna reka zostaje mu pod klatką piersiową i nie wie jeszcze co zrobić. Bebag mojej kuzynki dziecko obkrecalo się od skończonego 5 miesiąca i właśnie w gondoli też. Wszystko bylo ok dopóki mały nie zaczął obracać się tak że wystawiał jedną rękę i noge za bok gondoli: -). Z obawy przed tym że w końcu coś sobie zrobi kupili spacerówke rozkładaną na płasko.
-
Magdalena moja właśnie dziś tak zrobiła, że prawie dostałam zawału. Wystawiła rękę i nogę w gondoli i sekunda i mogła wypaść zrobiła tak dwa razy. Przecież jeszcze za mała jest na spacerówkę. Mam Greentom Upp Reversible a on jest od 6 miesiąca. Właśnie orientujecie się jak on jest od 6 miesiąca to znaczy od początku 6 miesiąca czy po 6 miesiącu? choć chyba wtedy powinno pisać po 6 a nie od 6m-ca? Odkąd wczoraj przekręciła się z plecków na brzuszek to non stop tak próbuje i co któryś raz jej się udaje, nawet spokojnie jej pampersa nie mogę przebraćNasze największe Szczęście
-
Karolina czy ta spacerowka w greentom up nie rozklada się zupełnie na płasko??? Z filmu reklamowego tak to wygląda. Szczerze mówiąc to zastanawialam się nad tym wózkiem bo jest lekki i łatwo mi go w samolocie bedzie przewieźć???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 19:30
-
Magda on się niby rozkłada na płasko ale tam jest taka "dupowpadka" to jest wózek kubełkowy więc to nie wygląda tak jak w klasycznych spacerówkach rozłożonych na płasko. Potwierdzam jest bardzo lekki. Spokojnie nawet taka lebioda jak ja wyniosę go na drugie piętro, oczywiście bez dziecka w środkuNasze największe Szczęście
-
Karolina skoro Twoja gwiazda robi takie figle to albo bedziesz jej non stop pilnowac, albo przesadzisz do spacerowki zapniesz w pasy i bedziesz miala pewnosc ze niewypadnie. Ja bym sie nie zastanawiala tylko przesadzila do spacerowki. Moj maluch od miesiaca jezdzi w spacerowce glownie w niej spi wiec jest na lezaco. Przeciez calymi dniami niejestes na dworze wiec nic jej niebedzie jak przez jakis czas bedzie w pozycji niedokonca plaskie, gorzej jak kiedys fiknie niespodziewanie na ziemie (znam taki przypadek). Takie jest moje zdanie..
-
Babydream a ile waży???
Mój jednorazowo ciężko powiedzieć bo w zależności od pory karmienia raz potrzebuje więcej raz mniej.
Średnio w ciagu 24h zjada między 800 a 900 ml.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2017, 10:53
-
Nitka masz rację. Przesiadamy się do spacerówki.
Moja dziś już nie tylko się przewraca ale już się turla oby ta mata piankowa szybko dotarła
Babydream moja je co ok 4h po 180ml. W nocy nie je już. W poniedziałek ważyła 6510 i ma mega fałdeczki, uwielbiam je najwięcej na rączkach i buźkę ma bardzo okrąglutką, taki pucuś z niej od urodzenia brzuszek ma szeroki, pulchniutki a nóżki ma dość szczupłe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2017, 12:25
Nasze największe Szczęście