Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki
Nie było mnie cały dzień i tyle do nadrobienia. Ją dziś byłam na badaniach oddałam olbrzymią ilość krwi
Moja wizyta to w dzień ojca 23 czerwiec mam nadzieję, że piękne zdjęcie mój w prezencie dostanie.
Co do imion to dla chłopczyka: Feliks, Tymon, Julian bądź Juliusz
dIewczynka: Tola, Nela, Lidka,Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Boze dziewczyny dostalam juz takiego brzuchola jak na 5miesiac i wogole sie nie wchlania...bebzon taki ze nie wiem! Winna jest moja ogromna waga z poprzedniej ciazy, przed wazylam 50 a na koniec 80! Siadl mi kregoslup, rozeszly mi sie miesnie na brzuchu, ciaza zrujnowala mi cialo i mysle ze przez te rozjechane miesnie dostalam juz takiego brzucha. Obiecalam sobie ze w tej ciazy przytyje tylko ok 10 kg, oby sie udalo... wtedy mi nie poszlo zadbanie o linie na zdj przedporodowym wygladam jak wieloryb wyciagniety na brzeg... teraz znow zaczynam z waga +/- 50.
Bardzo zle sie czuje... mdli mdli koszmarnie mdli....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 22:47
-
Katarzyna.G wrote:Tak to granulocyty. Zastanawiam sie czy to nie przez moja silna alergie sezonowa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 22:44
jestemhela lubi tę wiadomość
-
Hej przyszłe mamusie
Nasz maluch to będzie Norbert lub Zuzia, no a najlepiej od razu parka
a co do kasy na prywatnych lekarzy to w ramach ciekawostki kiedyś policzyłam leki, badania, wizyty itp. 2,5roku leczenia i w tym prawie 2 lata starań- koszt prywatnie przy moich schorzeniach to ok 15tyś.... jednak nigdy nie będę żałować wydanej żadnej złotówki bo każda przybliżała nas do dziecka, skoro bez pomocy lekarza nie dalibyśmy radyEmiliana
Starania od 09.2014r. Po inseminacji 30.05:
Poziom bety: 10dpo- 18, 11dpo- 36, 14dpo - 253, 16dpo- 612, 22dpo- 8622
Novomedica Mysłowice, ciąża bliźniacza termin porodu 25.02.2017 :* -
Helmi tak jak piszesz nigdy nie jest odpowiedni moment na dziecko i ttak można szukać wymówek w nieskończoność. Mój mąż też długo zwlekał z decyzja a ja wylałam morze łez zanim on sie zdecydował. Teraz czekamy na drugiego człowieczka i teraz to ja mam wątpliwości czy to aby nie za szybko będzie.
No ale juz nie ma się nad czym zastanawiać bo człowiek już jest w drodzeCzarnaa94 lubi tę wiadomość
-
A wczoraj na wizycie wszystko w jak najlepszym porządku. Jest jeden człowieczek 6,5 mm z pięknie bijącym
Kolejna wizyta 15.07 potem usg prenatalne i wizyta 5.08 bo lekarz idzie na usg.
To teraz pewnie mi się będzie dłużyć te 4 tygodnie
Jestemhela mozesz mi zmienić tp na 7.02?jestemhela, zbikowa, Czarnaa94 lubią tę wiadomość
-
Witam. O ciąży dowiedziałam się z tydzień temu ale postanowiłam przeczytać calybwatek i dopiero napisać. Mam nadzieję że mnie przyjmijcie. Termin prawdopodobnie na 12 luty. Tylko jeden cykl starań więc jesteśmy mega zaskoczeni. Mamy już w domu 15-miesięczna córeczkę. Pozdrawiam.
MartaM, zbikowa, jestemhela lubią tę wiadomość
-
Witam sie niesmialo. Wczoraj zrobiłam test i bardzo słaba druga kreseczka, okres mi się spóźnia już 4 dni ale podejrzewam że miałam pozna owulacje... trzymajcie kciuki żeby to było to
MartaM, Caro, jestemhela, Helmi, Iśka79, Wiesiołki, kark lubią tę wiadomość
-
Karoliskaxxx wrote:Witam. O ciąży dowiedziałam się z tydzień temu ale postanowiłam przeczytać calybwatek i dopiero napisać. Mam nadzieję że mnie przyjmijcie. Termin prawdopodobnie na 12 luty. Tylko jeden cykl starań więc jesteśmy mega zaskoczeni. Mamy już w domu 15-miesięczna córeczkę. Pozdrawiam.
-
Nelus wrote:Witam sie niesmialo. Wczoraj zrobiłam test i bardzo słaba druga kreseczka, okres mi się spóźnia już 4 dni ale podejrzewam że miałam pozna owulacje... trzymajcie kciuki żeby to było to
Gratulacje!
Witam nowe mamusie ☺
U mnie z mdłościami jakby lepiej, najgorzej jest ok 9-11h,ciężko w pracy ukryć ten fakt, bo aż mnie rzucają na kolana te mdłości.
Olafek i ja zostaliśmy sami na weekend, mąż ze starszym na mecze football pojechali, młody gra, wrócą jutro wieczorem, także nie będzie drzemki e ciągu dnia.
Do wizyty mam jeszcze 9 dni, zwariuje do tego czasu, cały czas mam wrażenie, że coś jest nie tak.
Aaaa, macie widoczne naczynia krwionośne na piersiach? Ja niestety nie. Przybrałam 2 kg juz, jak tak dalej będzie przekrocze te 20kg, jak w ostatniej ciąży. Jutro bodajże zacznę 3 mies, masakra!! -
gosia86 wrote:Helmi tak jak piszesz nigdy nie jest odpowiedni moment na dziecko i ttak można szukać wymówek w nieskończoność. Mój mąż też długo zwlekał z decyzja a ja wylałam morze łez zanim on sie zdecydował. Teraz czekamy na drugiego człowieczka i teraz to ja mam wątpliwości czy to aby nie za szybko będzie.
No ale juz nie ma się nad czym zastanawiać bo człowiek już jest w drodze
Na pierwsze się łatwiej zdecydować jak na drugie, uwierzcie
Generalnie małżeństwa są zdecydowane na posiadanie dzieci.. kwestia tylko kiedy ten fakt nastąpi. A jak się już to pierwsze dziecko ma, to drugie nie robi już takiego ciśnienia i wtedy dużo bardziej się wybrzydza.. My tak planowaliśmy "a to po nowym roku spróbujemy", jak już był nowy rok to "może na wakacje".. a potem stwierdziliśmy żemoże jednak po wakacjach bo to wiadomo, że się wyjeżdża itp. Los wybrał za nas i super!
Więc nasze dziecie drugie jest nie planowane (bynajmniej "na już" - nie było jakis starań strasznych ale tez nie bronilismy się w postaci zabezpieczeń) ale chcianegosia86 lubi tę wiadomość