🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Można dołączyć? To moja druga ciąża,mamy synka z września 2018,prawie rok zajęły starania o rodzeństwo więc troszkę się martwie czy wszystko będzie ok... Prenatalne mam 6.08 i będę wtedy w 13 i 5 dniu ciąży,patrzę,że chyba tylko ja tak późno idę na te badanie? No ale lekarz sam ustalał termin więc ufam,że może tak być...
kasia_1988, Clover, Inka7, werni, Olinda, ann1109 lubią tę wiadomość
Syn- wrzesień 2018
Czekamy na Alę - luty 2021
-
Lavendowa wrote:Witajcie Można dołączyć? To moja druga ciąża,mamy synka z września 2018,prawie rok zajęły starania o rodzeństwo więc troszkę się martwie czy wszystko będzie ok... Prenatalne mam 6.08 i będę wtedy w 13 i 5 dniu ciąży,patrzę,że chyba tylko ja tak późno idę na te badanie? No ale lekarz sam ustalał termin więc ufam,że może tak być...
Lavendowa lubi tę wiadomość
08.02 💙 Artur -
Cześć. Dawno nic się nie odzywałam. U mnie i u bąbelka wszystko w porządku. Dzisiaj byłam na wizycie po miesiącu i była dość stresującą czy wszystko dobrze. Ciężko już ukrywać ciąże, bo mam dość spory brzuch. Nie spodziewałam się, że będzie tak wcześnie widoczny. Za tydzień w piątek prenatalne i po tym chcemy już powiedzieć dalszej rodzinie
Luzia, Lavendowa, Clover, werni, Olinda, ultraviolet lubią tę wiadomość
02.2021 Apolonia 🩷
11.2023 będzie synek 👣 -
Lavendowa wrote:Witajcie Można dołączyć? To moja druga ciąża,mamy synka z września 2018,prawie rok zajęły starania o rodzeństwo więc troszkę się martwie czy wszystko będzie ok... Prenatalne mam 6.08 i będę wtedy w 13 i 5 dniu ciąży,patrzę,że chyba tylko ja tak późno idę na te badanie? No ale lekarz sam ustalał termin więc ufam,że może tak być...
Lavendowa lubi tę wiadomość
Starania od 04.2016,Niedoczynnośc tarzcycy,Mutacje MTHFR C677T i A1298C., PAI1 homo,Hiperprolaktynemia05.2017 HSG, drozne oba
07.2018 histeroskopia Endometrium polipowate.
Mąż OK.
10.2018 Start Invimed, badania, cykle stymulowane, torbiel 8cm...
03. 2020 start 1 procedura, krótki PROTOKÓŁ, stymulacja nieudana, punkcja odwołana.
06.2020 naturalny cud 🙏34 dc II, 35dc bhcg 5854, 37 dc 12144, 41dc jest zarodek i jest ♥️
Ciąża na clexane, acard, letrox, prenatal, luteina
-
Sywliunia i cukierkowa.. Brak mi slow. Strasznie mi przykro 😥😥. 3majcie się kochane...Starania od 04.2016,Niedoczynnośc tarzcycy,Mutacje MTHFR C677T i A1298C., PAI1 homo,Hiperprolaktynemia05.2017 HSG, drozne oba
07.2018 histeroskopia Endometrium polipowate.
Mąż OK.
10.2018 Start Invimed, badania, cykle stymulowane, torbiel 8cm...
03. 2020 start 1 procedura, krótki PROTOKÓŁ, stymulacja nieudana, punkcja odwołana.
06.2020 naturalny cud 🙏34 dc II, 35dc bhcg 5854, 37 dc 12144, 41dc jest zarodek i jest ♥️
Ciąża na clexane, acard, letrox, prenatal, luteina
-
Hej Dziewczyny,
Melduje sie po dluzszej przerwie. U mnie wczoraj na usg potwierdzony 9tydzien 1 dzien. Maluszek ma 2,37, serduszko tez bije mocno! Widzialam tez juz 2 nozki i 2 raczki ale bylam tak zapatrzona w serducho ze nie zwrocilam w ogole uwagi czy juz sie ruszaly!🙈 chociaz nie jestem pewna czy to juz widac na tym etapie bo raczki i nozki to jeszcze takie kuleczki😅
Usg prenatalne mam 18.08. I zastanawiam sie czy warto jeszcze pomiedzy zrobic jedno usg bo jakos tak mi ciezko tyle czekac! Jak uwazacie?
werni, Lavendowa, ann1109, Clover lubią tę wiadomość
15.06. ⏸
06.07. ❤️
-
Anetynka wrote:Hej Dziewczyny,
Melduje sie po dluzszej przerwie. U mnie wczoraj na usg potwierdzony 9tydzien 1 dzien. Maluszek ma 2,37, serduszko tez bije mocno! Widzialam tez juz 2 nozki i 2 raczki ale bylam tak zapatrzona w serducho ze nie zwrocilam w ogole uwagi czy juz sie ruszaly!🙈 chociaz nie jestem pewna czy to juz widac na tym etapie bo raczki i nozki to jeszcze takie kuleczki😅
Usg prenatalne mam 18.08. I zastanawiam sie czy warto jeszcze pomiedzy zrobic jedno usg bo jakos tak mi ciezko tyle czekac! Jak uwazacie?
Przyznam ze tez się nad tym zastanawiałam i dalej zastanawiam 😅. Ostatnia wizytę miałam 07.07, prenatalne mam 07.08, wiec już powoli chciałabym znowu zobaczyć kropka. Z tego co lekarz mi mówił to i tak potem będziemy spotykać się raz w miesiącu jeżeli wszystko będzie ok, wiec chyba muszę się przyzwyczaić do tego oczekiwania 🤔Anetynka, Lavendowa lubią tę wiadomość
-
Mavi wrote:Przyznam ze tez się nad tym zastanawiałam i dalej zastanawiam 😅. Ostatnia wizytę miałam 07.07, prenatalne mam 07.08, wiec już powoli chciałabym znowu zobaczyć kropka. Z tego co lekarz mi mówił to i tak potem będziemy spotykać się raz w miesiącu jeżeli wszystko będzie ok, wiec chyba muszę się przyzwyczaić do tego oczekiwania 🤔
Ja licze na to ze po prenatalnych i wejsciu w 2 trymestr sie troche uspokoje i bedzie latwiej..a teraz to najchetniej bym chodzila na usg co drugi dzien 😆Lavendowa lubi tę wiadomość
15.06. ⏸
06.07. ❤️
-
Anetynka wrote:Ja licze na to ze po prenatalnych i wejsciu w 2 trymestr sie troche uspokoje i bedzie latwiej..a teraz to najchetniej bym chodzila na usg co drugi dzien 😆
Haha, no ja tak samo! Trzeba się ogarnąć i tyle, ja jestem wewnętrznie spokojna, więc mam nadzieję, że to dobry znak i wszystko jest gitAnetynka, Lavendowa, Olinda lubią tę wiadomość
-
Uff dobrze wiedzieć,że nie jestem jedyna xd ostatnią wizytę miałam 11.07 a tu jeszcze praktycznie dwa tygodnie do następnej i tysiąc różnych myśli w głowie czy na pewno wszystko ok... Mam nadzieję zobaczyć zdrowego malucha no i po cichu licze,że może poznam płeć
Anetynka lubi tę wiadomość
Syn- wrzesień 2018
Czekamy na Alę - luty 2021
-
Moja ostatnia wizyta z usg była 01.07 a następna to prenatalne 03.08. W międzyczasie byłam na wizycie tylko z wynikami i badaniem na fotelu. Najchętniej to miałabym usg raz w tygodniu niepokój jest, ale trochę przykryty dolegliwościami, które ostatnio się nasiliły zamiast odpuszczać.
-
Ja prenatalne mam 13+3 i już usycham z tęsknoty za tym małym szkrabem w brzuszku. Szkoda, że nie mogę go non stop oglądać 😁 chodzi mi po głowie kupno detektora tętna, podobno jak będę miała szczęście, to już znajdę 😍
12.02.2021 Kajetan 4300g, 56,5cm
Drugi transfer 05.2020- mamy syneczka ❤♂️
Pierwszy transfer 04.2020- nieudany ❌
1 procedura In-vitro
3x IUI- nieudane ❌
Starania od 04.2019 💕 -
Angelika0507 wrote:Ja prenatalne mam 13+3 i już usycham z tęsknoty za tym małym szkrabem w brzuszku. Szkoda, że nie mogę go non stop oglądać 😁 chodzi mi po głowie kupno detektora tętna, podobno jak będę miała szczęście, to już znajdę 😍
Ja mam detektor i już znalazłam -
nick nieaktualnyMoje prenatalne już w najbliższy poniedziałek. To będzie 12+1, choć wg ostatniego USG z zeszłego tygodnia bejbik jest o jakieś dwa dni większy 😉
Do tej pory się nie denerwowałam, ale dzisiaj zadzwonili z kliniki potwierdzić te badania i jakoś do mnie dotarło, że to już. Najgorsze, że mąż nie może ze mną wejść. Ech... Będzie, co ma być. Nie mam na to żadnego wpływu. Liczę na pozytywne info + może uda się określić płeć 😍 -
Tristana wrote:Ja mam detektor i już znalazłam
12.02.2021 Kajetan 4300g, 56,5cm
Drugi transfer 05.2020- mamy syneczka ❤♂️
Pierwszy transfer 04.2020- nieudany ❌
1 procedura In-vitro
3x IUI- nieudane ❌
Starania od 04.2019 💕 -
Vagabond wrote:Moja ostatnia wizyta z usg była 01.07 a następna to prenatalne 03.08. W międzyczasie byłam na wizycie tylko z wynikami i badaniem na fotelu. Najchętniej to miałabym usg raz w tygodniu niepokój jest, ale trochę przykryty dolegliwościami, które ostatnio się nasiliły zamiast odpuszczać.
U mnie sytuacja prawie taka sama. Ostatnią wizytę z USG miałam 30.06 Później tylko konsultacja wyników badań. A następna wizyta to badanie prenatalne 03.08. na którą mam się zgłosić z wynikiem badania Pappa. Trochę mi się już dłuży i bardzo chciałabym już zobaczyć co u naszego maluszka, ale staram się być cierpliwa 🙈 no i oczywiście staram się myśleć pozytywnie.Vagabond lubi tę wiadomość
2021 H🩷
2023 W🩵 -
Witaj w pierwszej ciąży też byłam dopiero na prenatalnych w 13t4d więc spokojnie, przynajmniej wtedy wszystko lepiej widać my mamy córeczkę z października 2018 i się martwię jak to będzie w lutym już z dwójką 😁