🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z Wami z samego rana dobrymi wieściami u mnie już jestem po wizycie, nasza fasolka ma już 3,5 cm 😍 serduszko bije 168/min. Wszystkie wyniki mam w porządku, jedynie cytologia do powtórki we wrześniu
Dobrze, że dziś zaczęłam temat zmoimlekarzem odnośnie badań prenatalnych, bo okazało się, że jest jakaś nowa osoba w rejestracji i wpisała mnie na prenatalne, a lekarz jest wtedy na urlopie. Ale jest na tyle w porządku, że pójdę do niego na to badanie w niedzielę do szpitala, bo akurat będzie miał dyżur
Gagatka, Lolita, Kasia_z, Angelika0507, Philly, kasia_1988, Inka7, Tristana, ultraviolet, Vagabond, madiiiii, Sweetcake, Olinda, _Hope, Lavendowa, werni, Mama_Zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelduję się po prenatalnych. Po USG wszystko wygląda bardzo dobrze. Wyniki z krwi będę mieć prawdopodobnie jeszcze w tym tygodniu. Byłam na prenatalnych u bardzo dobrego specjalisty, który ma świetny sprzęt. Niesamowite było zobaczyć Bejbika.
Wygląda na to, że będzie chłopak. Z OM termin mam 07.02, a z USG 02.02.Gagatka, Lolita, Kasia_z, Angelika0507, ann1109, Inka7, Rucola, ultraviolet, Vagabond, Sweetcake, Olinda, _Hope, Lavendowa, Mama_Zuzia lubią tę wiadomość
-
ann1109 wrote:Witam się z Wami z samego rana dobrymi wieściami u mnie już jestem po wizycie, nasza fasolka ma już 3,5 cm 😍 serduszko bije 168/min. Wszystkie wyniki mam w porządku, jedynie cytologia do powtórki we wrześniu
Dobrze, że dziś zaczęłam temat zmoimlekarzem odnośnie badań prenatalnych, bo okazało się, że jest jakaś nowa osoba w rejestracji i wpisała mnie na prenatalne, a lekarz jest wtedy na urlopie. Ale jest na tyle w porządku, że pójdę do niego na to badanie w niedzielę do szpitala, bo akurat będzie miał dyżur
Pieknie 🥰 to zdjęcie masz w wersji 3d 4d?Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Piękny maluszek
Mavi wszystko będzie ok
Mnie tez zlapal niepokoj. Ciagnie mnie pobolewanie od pachwiny pod żebra - głównie jak siedze czy leze, jak chodzę to w okol biodra. Cos jak bol na owu, nie mam pojęcia, co to... Moja lekarka na urlopie, zreszta nie mam pojęcia, czy to powod zeby sobie tym zawracać głowę...Janek 14
Tymek 11, 5
Laura - > nasze słońce od 18.01.2021 -
ann1109 wrote:Witam się z Wami z samego rana dobrymi wieściami u mnie już jestem po wizycie, nasza fasolka ma już 3,5 cm 😍 serduszko bije 168/min. Wszystkie wyniki mam w porządku, jedynie cytologia do powtórki we wrześniu
Ja tez mam dzisiaj wizyte. I mam nadzieje tez na takie widokiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2020, 11:17
ann1109 lubi tę wiadomość
-
Super te Wasze zdjęcia
Sylwunia...trzymaj się ♥
Ja mam wizytę w środę po 3 tygodniach. Juz teraz czuję lekki stres zwłaszcza że mocz nie wyszedł idealny.
Wy też chodzicie takie zaspane? Ja w miarę normalnie funkcjonuję, gdy poćwiczę poprzedniego dnia wieczorem. Gdy odpuszczam wysiłek fizyczny, czasami mam wrażenie, że zapadnę w śpiączkę♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Sylwunia mam nadzieję ze to najtrudniejsze juz zavtoba, ze zlapiesz równowagę a wraz z nia i nową nadzieję. Zycze Ci tego z
Madiii ja juz nie jestem spiaca przez caly dzień jak jeszcze jakis czas temu. Zastrzyku energii nie dostalam, ale zmulenie bylo o wiele gorsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2020, 14:19
Janek 14
Tymek 11, 5
Laura - > nasze słońce od 18.01.2021 -
Gratuluję udanych wizyt Ja jeszcze prawie dwa tygodnie do prenatalnych i niestety raczej mąż nie będzie mógł towarzyszyć,przynajmniej ostatnio jak byłam to był zakaz osób towarzyszących,wątpie,żeby coś się zmieniło... Ale fajnie,że któraś wspomniała o tym nagrywaniu,może w obecnej sytuacji lekarz pozwoli nagrać coś na telefon xdSyn- wrzesień 2018
Czekamy na Alę - luty 2021
-
Dziewczyny czy prenatalne są przez brzuch? Czy dopochwowo?
U mnie w ogóle większość objawów minęła jedynie w nocy bola piersi, w dzień icj praktycznie nie czuję. Mdłości już bardzo rzadko tylko jak jestem bardzo głodna.Mama_Zuzia lubi tę wiadomość
-
Ja w pierwszej ciąży miałam próbę przez brzuch,niestety niewiele było widać przez mój tłuszczyk i ostatecznie lekarka musiała przeprowadzić badanie dopochwowo,więc i teraz nastawiam się na badanie w takiej formie.Syn- wrzesień 2018
Czekamy na Alę - luty 2021
-
nick nieaktualny
-
Piękne zdjęcia i wieści dziewczyny
Ja prenatalne mam umówione na 4.08, lekarka do której chodzę prywatnie wpisała mnie do siebie Na NFZ ze względu na cukrzyce ciazowa. Wtedy tez będę miała pobierana krew na pappeGrubAsia lubi tę wiadomość
-
U mnie są nadal mdłości i senność, ale bardziej falami a nie jak wcześniej non stop 24h/dobę. Także jakiś postęp widzę, nawet na tyle że chyba zacznę ćwiczyć bo w koncu mam na tyle energii by robić coś innego niż leżenie Jedynie co mnie męczy to to że nie mieszcze sie w ciuchy. Praktycznie nic nie przytyłam ale nie dopinam się w spodniach, ktore do tej pory mi spadały z pupy.