🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Edaward 1 to dopiero 16tc termin mam na 27.02.2020 😌
Same widzicie, że mały potworek ze mnie 🤦♀️😉w każdej ciąży miałam wielki brzuch, nawet w pierwszej gdzie startowałam z niedowagi 46 kg...taki mój urok. Zdjęcie zrobione po południu wiec rano może jest ciut ciut mniejszy tak na czczo...tak czy siak jest spory 🤰😜
-
Kasia 1989 duże to twoje maleństwo 😁200 gram wow, ja już się umówiłam jutro na usg ciekawe ile moja dzidzia waży
Zazdroszczę Wam ze macie koleżanki czy tez rodzeństwo w ciąży 😌
Moje koleżanki i siostry maja już nastoletnie dzieciaki ech...kasia_1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeresita wrote:Kasia 1989 duże to twoje maleństwo 😁200 gram wow, ja już się umówiłam jutro na usg ciekawe ile moja dzidzia waży
Zazdroszczę Wam ze macie koleżanki czy tez rodzeństwo w ciąży 😌
Moje koleżanki i siostry maja już nastoletnie dzieciaki ech...Teresita lubi tę wiadomość
-
Ja mam 27 lat
Mam sporo koleżanek w ciąży lub z małymi dziećmi, w tym jedna bliska koleżanka ma półroczne dziecko, a druga niedługo rodzi. Na dole u teściowej mieszka siostra mojego męża, która ma 10-miesięcznego synka i też sporo rzeczy mogę u nich podpatrzeć. Siostry nie mam, ale mam za to kuzynki, które też mają już dzieci w różnym wieku.
-
Ja mam 36 lat i może dlatego tak swiruję 🙊🙉🙈 ze starości 🤪😂
8/2/2021 urodziła się nasza mała królewna Pola 3720g I 51cm
2010 - urodził się Franciszek 4180g I 55 cm
XII.2012- 5tc [*]
Starania o kolejne dzieciątko od 2013.
5 VI 2020 - II kreski na teście 😁 -
Czekam pod gabinetem na wizytę.. Juz bym chciała podejrzeć niunie 😍
U mnie w rodzinie akurat mało bobasów (już raczej wyrośnięte dzieci).. Siostra jeszcze nie ma ale wśród znajomych dużo osób ma dzieci lub się spodziewa.. Moja przyjaciółka ma synka z tego samego roku ci ja córcię i tak się złożyło że teraz też razem jesteśmy w ciąży 😁ona ma termin 3tyg po mnie..13/09/2015 córeczka Maya (⚖️3330, 📏51cm)
30/01/2021 córeczka Julia ( ⚖️3300, 📏49cm) -
Edward1 wrote:Ja mam 36 lat i może dlatego tak swiruję 🙊🙉🙈 ze starości 🤪😂
Ja mam 38 😋 wiec tez zaczyna mi odbijać 🤦♀️
Termin mam dokładnie w swoje 39 urodziny, jak rodziłam syna czy córkę wiele dzieciaczków było zarówno w rodzinie, jak i wśród przyjaciół... teraz czuje się trochę osamotniona w tym temacie, ogólnie jak mama ze średniodniowiecza 😏
Trochę to mnie przeraża 😞😞😞 -
Edward1 wrote:Ja mam 36 lat i może dlatego tak swiruję 🙊🙉🙈 ze starości 🤪😂
Hahaha
U mnie 35 i Większość znajomych ma juz dzieciaki, w tym niektórzy spodziewają się obecnie. Jak miałam 26 to posiadanie dzieci było poza moimi potrzebami. Byłam pewna, że raczej temat nie dla mnie. Partner mnie przekonał -
Teresita kocham cie 😂 mam bardzo podobny, jeśli nie wiekszyu mnoe 19 tc
ja startowalam z wagi graniczacej z nadwagą, usilnie proboealam schudnac, ale celny strzal zatrzymal odchudzanie na minus 3 kg
dodam tylko ze poprzednie ciaze z niedowagi, 48 kg i brzuch wystrzelil i nadrabial braki. Zawsze mialam duży w ciazy, teraz jest jakby o miesiac wiekszy do poprzednich.
bardzo sie tym przejmuję, ze za duży, mam nadzieję ze dieta i dyscyplina przyniosa efekty jak kiedyś
U mnie większość znajomych w moim wieku nie chce juz slyszec o powrocie do pieluchale moja jedna z kolezanek jest dzień lub dwa za mna z terminem czwartego dziecka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 20:31
Teresita lubi tę wiadomość
Janek 14
Tymek 11, 5
Laura - > nasze słońce od 18.01.2021 -
Rocznik 80 . Zapewne najstarsza tutaj . Pierwsze dziecko urodziłam w wieku 22, drugie mając niemalże 38 i ostatnie😊 na pograniczu 40/41. Mam bardzo dużo koleżanek/ znajomych będących w ciąży lub mających małe dzieci. Prawie wszystkie decydują się na dziecko wieku ponad 30 lat.
-
Sweetcake wrote:Rocznik 80 . Zapewne najstarsza tutaj . Pierwsze dziecko urodziłam w wieku 22, drugie mając niemalże 38 i ostatnie😊 na pograniczu 40/41. Mam bardzo dużo koleżanek/ znajomych będących w ciąży lub mających małe dzieci. Prawie wszystkie decydują się na dziecko wieku ponad 30 lat.
Rocznik 80, styczeń. Raczej ja najstarszaale odkad zaciazylam nie czuje tej 40 w zadnym razie.
Moje pierwsze dziecko w wieku 27, drugie - 29eeehhh czasy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 21:01
Sweetcake lubi tę wiadomość
Janek 14
Tymek 11, 5
Laura - > nasze słońce od 18.01.2021 -
Patt94 wrote:Żadna z moich przyjaciółek czy nawet znajomych w bliższym otoczeniu nie ma dzieci 🙈
Dziewczyny ile macie lat? 🤔 Ja 26
I raczej mam sporo znajomych z dziećmi i/lub w ciąży. Moje szwagierki sąsiadki też dzieciate więc raźno nam tu ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 21:04
1 ciąża - rok starań - 💔👼
2 ciąża - Mieszko 👨👩👦
3 ciąża - czekamy na Polę 🤰❤️