🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie dużo dziewczyn poleca te legginsy z Lidla, że są dość dobrej jakości.
Jutro zamówię że 4 pary 🙈
Ja ciążowych ubrań nawet nie kupuje bo nigdzie się praktycznie nie ruszam z domu, oprócz zakupów czy pojscia do rodziców to bardzo rzadko gdzieś indziej..
Na co dzień chodzę ubrana na sportowo i uwielbiam bluzy mojego męża 🤣🙈 -
Lolita wrote:W takiej cenie to można zakupy robić! Te ciążowe ubrania są strasznie drogie, biorąc pod uwagę, że służą tylko kilka miesięcy. Ja obkupiłam się na vinted ale muszę jeszcze dokupić właśnie leginsy i jakieś spodnie na chłodniejsze dni.
Adaska, te leginsy z LIDLA nie prześwitują? Nadają się do wyjścia w nich na ulicę, czy bardziej po domu?
Mr. Putinova - to więzadła. Ostatnio czułam je tak mocno jak Ty w 18 tc.są serio super. Ja mam dwupak w kolorze czarnym i szarym
Lolita lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Moja mam lubi asymetryczne, oversizowe ciuchy wiec właśnie wracam od niej z torbą ubrań. Kupiłam sobie ostatnio tez sukienkę w Mohito która nie jest ciążowa ale super wyglada to legginsów z imitacji skory. Generalnie jest sporo ubrań które nie są stricte ciążowe a doskonale się sprawdzą w rym okresie. W moim przypadku tylko doły to zakup konieczny w dziale mama
oloowa2709 lubi tę wiadomość
-
werni wrote:Lolita śliczny brzuszek.
:*
Już się nie mogę doczekać ruchów dziecka bo teraz się wogole nie czuję żebym była w ciąży.
Mam identycznie. Nic nie czuję, nie czuję że jestem w ciązy, dolegliwości ustąpiły, ruchów ani widu ani słychu - łożysko na przedniej ścianie - aż sobie wkręcam różne rzeczy i zaczynam się martwić --> klasyka
Lolita zazdroszczę i pięknego brzucha (mój jest moim zdaniem zdecydowanie za mały) i poczucia ruchów!werni, Lolita lubią tę wiadomość
-
Ja też zakupiłam leginsy z Lidla, ale czekają, na zimę będą jak znalazł 🤔
Póki co, chodzę jeszcze standardowo poza domem w spodniach, jeansach i jakiejś bluzce 😉
Mimi ja też zaczynam schizować, ruchów nie czuję, brzucha nie widać, tylko te okropne skurcze... mam różne myśli...wizyta dopiero w piątek.
Wasze brzuszki śliczne 🤩
6 lat starań o rodzeństwo, niedrożność, endometrioza, poronienie, laparoskopia
02.2018 ICSI 😢 nie pobrano komórek
06.2018 ICSI - podejście II
07.2018 punkcja pobrano 6 komórek, mamy ❄❄
10.2018 histeroskopia
16.11.2018 FET ❄️😢
21.11.2019 FET ❄️😢
...
23.06.2020 - 7tc ❤️ -
Odnośnie zamartwiania się... Czy Wy też bez przerwy się o coś martwicie? Nie potrafię cieszyć się ciąża, tylko martwię się czy wszystko będzie dobrze. Czasami czuję, że psychicznie wysiadam 🥺
Odnośnie legginsów z Lidla to mam 2 pary. Pierwsze kupiłam 5 lat temu, gdy moja siostra była w ciąży, teraz ja je noszę i są super! W ogóle nie prześwitują, są wygodne i super układają się na brzuchu. Są bardziej jak grube rajstopy niż bawełniane getry. 2 para jest bawełniana, mniej rozciągliwa, też gruba, ale na późniejszy etap, bo jest jeszcze miejsce na brzuch. Z obu jestem zadowolona. Stosunek ceny do jakości genialny. -
Ja to schozuję strasznie! Paranoja goni paranoję 🙊🙉🙈 Ruchów nie czuję, a brzuch mały nie jest. Już nawet mężowi nie mówię że mnie coś boli bo wyśle mnie do zakładu zamkniętego.... w sumie jakby mieli tam USG i robili mi kilka razy w tygodniu... to sprawa do przemyślenia😂🤣 co myślicie? Mogę z którąś dzielić pokój, będzie raźniej 🤣
Olinda, Mr. Putinova lubią tę wiadomość
8/2/2021 urodziła się nasza mała królewna Pola 3720g I 51cm
2010 - urodził się Franciszek 4180g I 55 cm
XII.2012- 5tc [*]
Starania o kolejne dzieciątko od 2013.
5 VI 2020 - II kreski na teście 😁 -
Przez Was zamówiłam te leginsy z Lidla 😂 a co do ruchów wydaje mi się, że od czwartku czuję czasem i że to chyba to
w końcu! Bo już nie mogłam się doczekać!
Olinda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdward1 wrote:Ja to schozuję strasznie! Paranoja goni paranoję 🙊🙉🙈 Ruchów nie czuję, a brzuch mały nie jest. Już nawet mężowi nie mówię że mnie coś boli bo wyśle mnie do zakładu zamkniętego.... w sumie jakby mieli tam USG i robili mi kilka razy w tygodniu... to sprawa do przemyślenia😂🤣 co myślicie? Mogę z którąś dzielić pokój, będzie raźniej 🤣
Edward1 ja tez mam schizy caly czas🤦♀️😂. Wiec jak cos to sie dolaczam 😂😂😂😂. Chyba, ze mi przejdzie, bo poczuje porzadne kopniecie😂😂😂 -
adaska wrote:Nic kochana nie prześwituje
są serio super. Ja mam dwupak w kolorze czarnym i szarym
Potwierdzam leginsy z Lidla są ok, również mam dwupak tylko M są jak dla mnie trochę duże i myśle ze spokojnie będą na potem 😁mam również z calzedonia i także są super( takie grubsze), ale już i droższe😉
Spodnie mam z H&M i więcej typowo ciążowych rzeczy nie mam zamiaru kupować.
Dziewczyny zgrabne mamusie z Was ❤️Śliczne brzuszki 😌 -
Edward1 wrote:Ja to schozuję strasznie! Paranoja goni paranoję 🙊🙉🙈 Ruchów nie czuję, a brzuch mały nie jest. Już nawet mężowi nie mówię że mnie coś boli bo wyśle mnie do zakładu zamkniętego.... w sumie jakby mieli tam USG i robili mi kilka razy w tygodniu... to sprawa do przemyślenia😂🤣 co myślicie? Mogę z którąś dzielić pokój, będzie raźniej 🤣
10.2018 histeroskopia
16.11.2018 FET ❄️😢
21.11.2019 FET ❄️😢
...
23.06.2020 - 7tc ❤️ -
ultraviolet A magnez bierzesz ? bo mi zapisali na skurcze
ja na razie nie schizuje pomimo skurczy i tego że krwawilam. dzieci żyją rosną i tego się trzymajmy dziewczyny -
nick nieaktualny
-
tygrysek7773 wrote:ultraviolet A magnez bierzesz ? bo mi zapisali na skurcze
ja na razie nie schizuje pomimo skurczy i tego że krwawilam. dzieci żyją rosną i tego się trzymajmy dziewczyny
10.2018 histeroskopia
16.11.2018 FET ❄️😢
21.11.2019 FET ❄️😢
...
23.06.2020 - 7tc ❤️ -
Witam się w 19tc, jestem na urlopie w Polsce 😊 dziś rano synuś popukał z prawej strony, jestem pewna, że to on 😍 takie delikatne i nieregularne 😍
Piękne brzuszki, straszni lekarze.
Miłego tygodnia 😘Bajka15, Olinda, Ania81 lubią tę wiadomość
12.02.2021 Kajetan 4300g, 56,5cm
Drugi transfer 05.2020- mamy syneczka ❤♂️
Pierwszy transfer 04.2020- nieudany ❌
1 procedura In-vitro
3x IUI- nieudane ❌
Starania od 04.2019 💕 -
Dołączam do schizujacych wybierających się na oddział zamknięty. Odkąd dowiedziałam się o tym moim wredny łożysku, to mam same czarne wizje. Najchętniej to bym się położyła do szpitala do końca ciąży i to takiego z III stopniem referencyjnosci, czyli 100 km od domu,żeby miał mnie kto ratować w razie krwotoku. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie zostawić moich dzieciaków nawet na tydzień. Przeczytałam wszystko fora o łożysku przodujacym i zakończenia były niestety różne. Jakoś tak trudno mi uwierzyć, że się podniesie. I tak schizuje .... poszlabym do innego lekarza to skonsultować ale się boję. Znając mnie wszystko skończy się dobrze. Zawsze tak mam ze wszystkim najpierw od groma problemów ale zakończenie zawsze szczęśliwe... Zwariuje,mówię Wam 😂🤯 Dobrze chociaż , że Jasieniek w końcu daje o sobie znać. Może i ja potrzebuję leginsy z Lidla na poprawę humoru. Kupiłam jeansy do ludzi i 2 pary dresow po domu na allegro, całkiem spoko. Nadal też chodzę w spodniach sprzed ciąży, ale mam patent na gumkę do włosów przy guziku 😜 i długa bluzkę. Jakoś w normalnych spodniach nie czuję się jeszcze taka wielka.