🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Rucola gratulacje miałam właśnie przeczucia co do twojej bety, że będzie więcej niż jedno serduszko ♥️
Niech maleństwa zdrowo rosną.
Ja wizytę mam za tydzień w dzień ojca.
Zobaczymy, czy mamy wszystkie trzy serduszkaMagddullina2, Rucola, GrubAsia lubią tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Hej wszystkim! Mogę dołączyć? Jestem dwa dni przed @. W sobotę zrobiłam dwa testy i wyszły jaśniejsze drugie kreski po 10 sek. Kolejne testy już z ciemniejszymi kreseczkami. Beta z poniedziałku 78,8, a jutro idę zobaczyć czy przyrasta. Narazie się boję cieszyć, bo różnie to bywa. Dopiero badanie USG mnie uspokoji. Mam 37 lat i 11 letniego syna. Ciąża planowana, udało się w pierwszym cyklu starań. Z objawów bolące powiększone piersi, wrażliwość na zapach płynu do płukania- a taki był ładny jak go kupowałam, ciągnięcia w dole brzucha i bóle więzadeł, ogromne wzdęcia-wyglądam jakbym arbuza połknęła , senność i delikatne mdłości jak za długo nie jem oraz nerwy na wszystko. Boję się jak cholera...
kasia_1988 lubi tę wiadomość
-
Zapomniałam dodać ostatnia @ 23 maja, cykle 25-28, owulacja najprawdopodobniej była 2 czerwca i w ten dzień też próbowaliśmy. 13 czerwca miałam delikatne jasno różowe plamienie, które przeszło w jasny brąz o raz skurcze jak na @- pewnie plamienie implantacyjne. Niestety nie pamiętam czy miałam takie przy pierwszej ciąży.
-
Rucola--wielkie podwójne wow! Ale numer! To teraz uzbraja się w spokój, bo pewnie jeszcze stresów przy takiej podwójnej ciąży będzie. Ale cudownie!
Philly- gratki! Bardzo się cieszę że mamy kolejne serduszko
Cześć Sylwunia, rozgość sięRucola lubi tę wiadomość
Starania od 09.2018
11.2019- pjp, łyżeczkowanie
02.2020- powrót do starań
07.2020- znów się nie udało
10.2020- nowa nadzieja
Neoparin, Acard, Duphaston, Euthyrox 75 -
Dziewczyny podpowiedzcie.. Dziś delikatne jednorazowe plamienia. Zrobiłam betę i 47 tys. 2 tyg temu było 1400 przyrost wydaje się prawidłowy. Ale niestety progesteron tylko 13! 2 tyg temu było 21. Skąd spadek? Poronienie? Biorę dupka od początku 3x dziennie.
-
Luzia wrote:Dziewczyny podpowiedzcie.. Dziś delikatne jednorazowe plamienia. Zrobiłam betę i 47 tys. 2 tyg temu było 1400 przyrost wydaje się prawidłowy. Ale niestety progesteron tylko 13! 2 tyg temu było 21. Skąd spadek? Poronienie? Biorę dupka od początku 3x dziennie.
A byłaś już u lekarza? Jak nie to jak najszybciej idź. Plamienia na początku sie zdarzają, a duphaston nie wychodzi w wynikach progesteronu, więc wcale nie musi być źle!Starania od 09.2018
11.2019- pjp, łyżeczkowanie
02.2020- powrót do starań
07.2020- znów się nie udało
10.2020- nowa nadzieja
Neoparin, Acard, Duphaston, Euthyrox 75 -
Nana_r wrote:A byłaś już u lekarza? Jak nie to jak najszybciej idź. Plamienia na początku sie zdarzają, a duphaston nie wychodzi w wynikach progesteronu, więc wcale nie musi być źle!
-
Dziewczyny, padła propozycja aby utworzyć dla nas na fb zamkniętą grupę - co Wy na to? Będzie wygodniej korzystać z apki niż przeglądać forum tylko z kompa, nikt niepowołany nie będzie tam zaglądał więc będziemy mogły się dzielić prywatnymi zdjęciami, no i może zakumplujemy się na trochę dłużej niż na czas ciąży? Oczywiście nie oznacza to, że musimy się od razu stąd wynieść i ten wątek wciąż będzie żył.
Majorka, Catelyn lubią tę wiadomość
-
Lolita wrote:Dziewczyny, padła propozycja aby utworzyć dla nas na fb zamkniętą grupę - co Wy na to? Będzie wygodniej korzystać z apki niż przeglądać forum tylko z kompa, nikt niepowołany nie będzie tam zaglądał więc będziemy mogły się dzielić prywatnymi zdjęciami, no i może zakumplujemy się na trochę dłużej niż na czas ciąży? Oczywiście nie oznacza to, że musimy się od razu stąd wynieść i ten wątek wciąż będzie żył.
Lolita lubi tę wiadomość
13/09/2015 córeczka Maya (⚖️3330, 📏51cm)
30/01/2021 córeczka Julia ( ⚖️3300, 📏49cm) -
Lolita wrote:Dziewczyny, padła propozycja aby utworzyć dla nas na fb zamkniętą grupę - co Wy na to? Będzie wygodniej korzystać z apki niż przeglądać forum tylko z kompa, nikt niepowołany nie będzie tam zaglądał więc będziemy mogły się dzielić prywatnymi zdjęciami, no i może zakumplujemy się na trochę dłużej niż na czas ciąży? Oczywiście nie oznacza to, że musimy się od razu stąd wynieść i ten wątek wciąż będzie żył.
Dla mnie spoko! 😁Lolita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLolita wrote:Dziewczyny, padła propozycja aby utworzyć dla nas na fb zamkniętą grupę - co Wy na to? Będzie wygodniej korzystać z apki niż przeglądać forum tylko z kompa, nikt niepowołany nie będzie tam zaglądał więc będziemy mogły się dzielić prywatnymi zdjęciami, no i może zakumplujemy się na trochę dłużej niż na czas ciąży? Oczywiście nie oznacza to, że musimy się od razu stąd wynieść i ten wątek wciąż będzie żył.
Rukola moje gratulacje 😁Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeżeli grupa jest ukryta to nikt jej nie zobaczy. A członkowie są dołączani przez administratora. Na styczniówkach kontaktowaliśmy się na priv belly i tam dostawaliśmy dane do administratora grupy - wysyłaliśmy zaproszenie i czekaliśmy na dołączenie do grupy 😉