🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie te plamy zeszły bez problemu 🤷 a miałam wyprane ubranka schowane w piwnicy. One zżółkły chyba od leżenia 🤷 wyprałam je, żeby zobaczyć ile ubranek zostanie a ile będę musiała dokupić, okazało się, że wszystkie pięknie się doprały nawet te białe i jestem zadowolona bo wyglądają jak nowe 😊 są po mojej jednej córce a są miękkie i wyglądają ok - tzn te z h&m i smyka bo te z Pepco wywaliłam, trochę się zmechaciły i stwardniały
Olinda, Lavendowa lubią tę wiadomość
-
BlackRose trzymam kciuki za Twoją szyjkę 🍀✊ jak widzisz, to często jest koniecznością w naszym przypadku. A kwestia pozostawienia domu bez Twojego nadzoru - na pewno sobie poradzą. Będzie dobrze, uważaj na siebie 🍀
6 lat starań o rodzeństwo, niedrożność, endometrioza, poronienie, laparoskopia
02.2018 ICSI 😢 nie pobrano komórek
06.2018 ICSI - podejście II
07.2018 punkcja pobrano 6 komórek, mamy ❄❄
10.2018 histeroskopia
16.11.2018 FET ❄️😢
21.11.2019 FET ❄️😢
...
23.06.2020 - 7tc ❤️ -
To ja jestem predka bo u mnie już w szafie wszystko gotowe poprane I poprasowane 🙂jak się okurzy to trudno niech się do roztoczy przyzwyczaja mloda😂 bo u mnie w sezonie grzewczym od ogrzewania podłogowego się strasznie kurzy;/ ja wolałam teraz już to zrobić bo w poprzedniej ciazy w 7 miesiącu prasowalam i za długo stałam przy zelazku ( nie umiem prasowac na siedząco) I dostałam krwawienia 🙈 byłam wtedy 10 dni w szpitalu.
-
Sweetcake wrote:Ultraviolet super. Odpiczywaj i uważaj na siebie🍀🍀🍀
Ja pranie i prasowanie ubranek planuje po Nowym Roku. Ja pomimo posiadania suszarki bębenkowej zawsze prasuje jakoś dla mnie te rzeczy są jednak wymięte.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2020, 21:13
BlackRose 89 lubi tę wiadomość
-
ultraviolet wrote:BlackRose trzymam kciuki za Twoją szyjkę 🍀✊ jak widzisz, to często jest koniecznością w naszym przypadku. A kwestia pozostawienia domu bez Twojego nadzoru - na pewno sobie poradzą. Będzie dobrze, uważaj na siebie 🍀
Bardziej chodzi mi o to, że mąż zostanie sam z dzieciakami a że jest na własnej działalności to urlop nie wchodzi w grę.
Ale jakoś musi ogarnąć -
BlackRose trzymaj się kochana ♥♥♥
Ja nie znoszę prasowania i praktycznie nie używam żelazka. Jestem na etapie kupowania ubranek, więc niedługo wrzucam wszystko do pralki, a potem już czekam na poród. Po drodze będzie jeszcze tylko zakup szafy i małe przemeblowanie.
Dobrej nocyBlackRose 89, Olinda lubią tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
BlackRose 89 wrote:Bardziej chodzi mi o to, że mąż zostanie sam z dzieciakami a że jest na własnej działalności to urlop nie wchodzi w grę.
Ale jakoś musi ogarnąć
-
Ja to popiore ubranka i poprasuje (wtedy miększe są) w styczniu.
Niedawno po wrzucałam do koszyka potrzebne rzeczy na Gemini. Tak myślę żeby naraz wszystkiego nie kupować tylko po kilka rzeczy w miesiącu i kolejnych.Lavendowa lubi tę wiadomość
-
Zuuziaaaa wrote:Niech zadzwoni po teleporade i weźmie zwolnienie L4 ale na opiekę nad żona lub dzieckiem. Musi wtedy wypełnić druk Z3 lub Z15a (nie jestem pewna) wysłać do ZUS i chociaż dostanie pieniądze za ten czas od ZUSu.
Nie o pieniądze chodzi a o zlecenia.
Nie ważne, coś wymysli -
BlackRose 89 wrote:Nie o pieniądze chodzi a o zlecenia.
Nie ważne, coś wymysli
6 lat starań o rodzeństwo, niedrożność, endometrioza, poronienie, laparoskopia
02.2018 ICSI 😢 nie pobrano komórek
06.2018 ICSI - podejście II
07.2018 punkcja pobrano 6 komórek, mamy ❄❄
10.2018 histeroskopia
16.11.2018 FET ❄️😢
21.11.2019 FET ❄️😢
...
23.06.2020 - 7tc ❤️ -
Ubranka raczej w 40 stopniach, to co można w 60 (na początek). Na co dzień nie prasuję nic, ale dla malucha na poczatek zrobię wyjątek
taka jednorazowa dezynfekcja. Tylko po pierwszym praniu
Teraz jak cos kupuję używane to piorę a potem zamierzam to wszystko wyprać jeszcze raz (pewnie w grudniu) i wyprasować. Teraz w sumie jestem nieco ograniczona brakiem miejsc do przechowywania. Komodę zamierzam kupić w grudniu bo nie za bardzo mamy teraz miejsce. -
Ingaaa wrote:Ja w 40 stopniach teraz pralam. Płyn lovela to mój ulubiony. Przy 1 dziecku pralam chyba w 60 czy więcej z tego co pamiętam 🙂
Przy pierwszym dziecku chyba tez stosowałam. Teraz używam proszku bobini z rosmanna juz od 2-3 lat dla całej rodziny. I ciuchy dziecka zamierzam prać normalnie z naszymi.
Przerzuciłam sie na bobini bo sama miałam jaką alergie plus nie znoszę zapachu proszków i płynów do płukania a tutaj nie ma żadnego zapachu. -
Hej dziewczyny 😘
Dziś ja robię krzywa. Jestem po pobraniu na czczo. Czekam na glukoze, wypije i znowu 2 godziny czekania. O 9 powinnam przyjąć heparyne.. Nie wzielam jej ze sobą więc pewnie najwaczesniej o 11stej będę mogła przyjąć zastrzyk 🙄. Miłego dnia 😘Starania od 04.2016,Niedoczynnośc tarzcycy,Mutacje MTHFR C677T i A1298C., PAI1 homo,Hiperprolaktynemia05.2017 HSG, drozne oba
07.2018 histeroskopia Endometrium polipowate.
Mąż OK.
10.2018 Start Invimed, badania, cykle stymulowane, torbiel 8cm...
03. 2020 start 1 procedura, krótki PROTOKÓŁ, stymulacja nieudana, punkcja odwołana.
06.2020 naturalny cud 🙏34 dc II, 35dc bhcg 5854, 37 dc 12144, 41dc jest zarodek i jest ♥️
Ciąża na clexane, acard, letrox, prenatal, luteina
-
Vagabond i jak ten bobini pod względem alergii? Sprawdził się? Moja córka jest na coś uczulona (reakcja ze strony oczu) i zaczynamy podejrzewać właśnie proszek, bo w testach nic nie wyszło.♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Też piorę w 40st.w proszku lub płynie loveli. Czasami też zdarzy się kupić bobini.
Ja mam kosz Mojżesza u babci i się zastanawiam kiedy go zabrać od niej. Bo też zbytnio nie mamy miejsca. Chyba gdzieś tak na początku stycznia tak myślę.