🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurdę może i ja wyrzucę tą rybę na parze z menu i zrobię pizze?🤔🤔Bo podłogi już nie tyle umyte co wymienione na nowe🤣🤣 jeśli to ma przyspieszyć wyjście potworka to lece po drożdże!!
Patt94, oloowa2709, GrubAsia lubią tę wiadomość
5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
My robiliśmy wczoraj pizzę i wciąż cisza 😂 pełnia też nie poskutkowała 😝 wydaje mi się, że małą skutecznie odstrasza ta zima, która jest za oknem. W sumie się jej nie dziwię. Kto by chciał z "tropików" być przeniesionym na mróz i śnieg 🤷🏼♀️😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2021, 14:38
-
Nam udało się wczoraj w końcu poprzytulać. Trochę stwardniał mi przed spaniem brzuch i znowu cisza. Skurczy w nocy jeszcze mniej niż zwykle. Dzisiaj wieczorem będzie orbitrek. Boję się porodu, ale zaczynam już mieć dość tego oczekiwania.♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
madiiiii wrote:Nam udało się wczoraj w końcu poprzytulać. Trochę stwardniał mi przed spaniem brzuch i znowu cisza. Skurczy w nocy jeszcze mniej niż zwykle. Dzisiaj wieczorem będzie orbitrek. Boję się porodu, ale zaczynam już mieć dość tego oczekiwania.
MAdiii tylko ten brzuch stwardniał? 🤣🤣🤣
Sorry ale nie mogłam się powstrzymać 🤦♀️Angelika0507, tygrysek7773, BlackRose 89, werni, GrubAsia lubią tę wiadomość
8/2/2021 urodziła się nasza mała królewna Pola 3720g I 51cm
2010 - urodził się Franciszek 4180g I 55 cm
XII.2012- 5tc [*]
Starania o kolejne dzieciątko od 2013.
5 VI 2020 - II kreski na teście 😁 -
Edward1 wrote:MAdiii tylko ten brzuch stwardniał? 🤣🤣🤣
Sorry ale nie mogłam się powstrzymać 🤦♀️
Zuzia, oby wkrótce się zaczęło 🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2021, 16:47
Edward1 lubi tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Dziewczyny, podpowiecie mi... zastanawiam się, czy nie sączą mi się wody płodowe i nie jechać na izbę na wszelki wypadek. Zaczelo się rano, wstałam i po wstaniu poczułam, jak coś ze mnie kapie - sory za dosłownosc, zobaczyłam mokrą plamę na majtkach wielkości a bo ja wiem 5x3 cm. Pomyslalam, że to może sluz, wiec zmieniłam bieliznę i przez resztę dnia byl spokój. Aż do teraz. Wzielam się za kolacje, stoję przy kuchence a tu znow mokrą plama, wydzielina wodnista, bez zapachu, raczej nie popuściłam. Tez nie za duża. Czy to mogą być wody czy przesadzam i tez macie zwiększone uplawy wodniste ostatnio? Bije się z myślami ale chyba zadzwonię do poloznej
-
Gusia_ wrote:Dziewczyny, podpowiecie mi... zastanawiam się, czy nie sączą mi się wody płodowe i nie jechać na izbę na wszelki wypadek. Zaczelo się rano, wstałam i po wstaniu poczułam, jak coś ze mnie kapie - sory za dosłownosc, zobaczyłam mokrą plamę na majtkach wielkości a bo ja wiem 5x3 cm. Pomyslalam, że to może sluz, wiec zmieniłam bieliznę i przez resztę dnia byl spokój. Aż do teraz. Wzielam się za kolacje, stoję przy kuchence a tu znow mokrą plama, wydzielina wodnista, bez zapachu, raczej nie popuściłam. Tez nie za duża. Czy to mogą być wody czy przesadzam i tez macie zwiększone uplawy wodniste ostatnio? Bije się z myślami ale chyba zadzwonię do poloznej
08.02 💙 Artur -
Olooowa gratuluje! 😘
Dziękuję Dziewczyny za wszystkie gratulacje 🥰
U mnie cała akcja trwała 3h. Nie zdążyli mi nawet podać czegokolwiek przeciwbólowego. TENSa też nie zdążyłam wyciągnąć. Nie obyło się bez nacięcia.
Malutka jest póki co bardzo grzeczna. Taki Aniołeczek ❤️ Ale żeby nie było - popłakać też potrafi 😛
Mam pokarm, ale odciągam laktatorem. Nie przestajemy jednak nauki KP. Mimo, że położne są bardzo pomocne, to myślę, że w domu będzie lepiej 🙏
Niestety nie wiem kiedy wyjdziemy. Jutro niedziela, więc pewnie dopiero w poniedziałek.
Całą ciążę nie miałam problemu z opuchlizną, tak teraz mam stopy jak balerony.
Trzymam kciuki za Wasze szczęśliwe porody 🍀🍀🍀
Ciekawe która będzie następna!Angelika0507, oloowa2709, Lolita lubią tę wiadomość
-
Gusia_ wrote:Dziewczyny, podpowiecie mi... zastanawiam się, czy nie sączą mi się wody płodowe i nie jechać na izbę na wszelki wypadek. Zaczelo się rano, wstałam i po wstaniu poczułam, jak coś ze mnie kapie - sory za dosłownosc, zobaczyłam mokrą plamę na majtkach wielkości a bo ja wiem 5x3 cm. Pomyslalam, że to może sluz, wiec zmieniłam bieliznę i przez resztę dnia byl spokój. Aż do teraz. Wzielam się za kolacje, stoję przy kuchence a tu znow mokrą plama, wydzielina wodnista, bez zapachu, raczej nie popuściłam. Tez nie za duża. Czy to mogą być wody czy przesadzam i tez macie zwiększone uplawy wodniste ostatnio? Bije się z myślami ale chyba zadzwonię do poloznej
Mam podobne ilości do twoich, ale póki co to tylko upławy. Okropne uczucie bo ilość tego jest zatrważająca.
-
Zuuziaaaa wrote:Wiesz co ja mam tak teraz w podobnych ilościach. Zamówiłam papierki saugella i jak mam niepewność czy to to , to sprawdzam paskiem. Raz mi się sączyły, w szpitalu powiedzieli ze czekać na skurcze w domu no i tak czekam już 4 dzień. 🤷🏻♀️
Mam podobne ilości do twoich, ale póki co to tylko upławy. Okropne uczucie bo ilość tego jest zatrważająca.08.02 💙 Artur -
Ja mam takie uplawy ale u Ciebie mogą być wody 🤷♀️ zawsze możesz jechać sprawdzić. -
Gusia jak mi tak leciało poszłam do lekarza i stwierdził że wszsytko jest ok. Do tej pory miewam tak czasami więc noszę wkładki bo raz przecieklo mi na leginsy😭 możesz w aptece kupić wkładki albo paski do sprawdzenia czy to wody.5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
Ja również dziś zostałam mamą 💕 na świat przyszła nasza córeczka, nasz cud ♥ jest maleńką kruszynką i jest cudowna 😍🥰
Zuuziaaaa, Franiczka_, werni, Vagabond, Angelika0507, Bajka15, Lalala, Edward1, Tristana, oloowa2709, VianEthel2, AgataAgatka, BlackRose 89, ultraviolet, Patt94, madiiiii, Lolita lubią tę wiadomość
2021 H🩷
2023 W🩵