🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
NatalkaRut wrote:Witajcie Ślicznotki!
Ja tu pierwszy raz, chętnie dołączę. Co o mnie, starania szczęśliwie zakończone po 9 cyklach. Ostatni cykl rozpoczęty 22.05.20. pierwsza beta 123 po trzech dniach 513.
Czy jest tutaj ktoś z Warszawy i poleci lekarza na NFZ?
Niestety na nfz nikogo nie polecę.NatalkaRut lubi tę wiadomość
-
Nana_r wrote:Na środku jest taka linia przerywana, to jest ten fragment zmierzony co się odkleja, a nad tym jajo z zarodkiem
Dzień dobry, idę dzisiaj na ten cały pakiet badań 😁 -
Mimi tule mocno.
Dziewczyny Super za udane wizyty
Co do mdlosci itd to nie mogę jeździć autobusami.
Natalka Super że jesteśNatalkaRut lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy z każdym plamieniem powinnam jechać do lekarza?
Wczoraj wieczorem na papierze bladoróżowa krew ale tylko przez chwile. W mojej sytuacji kazda taka akcja jest podejrzana, ale nie chce siać paniki. W sobotę mam wizytę kontrolna, no ale jest dopiero wtorek. Biorę duphaston.
-
Lolita i Werni, nie pozbędziecie się mnie tak szybko 🤣 cieszę się, że tu jestem. Trzymam za Nas kciuki ✊😍
Byłam u siebie w przychodni i chciałam zapisać się na wizytę ( jeszcze nie wiedzialam o bejbiku), byłaby to moje pierwsza wizyta tam, wcześniej chodzilam prywatnie, to nie mogłam się zapisać nawet na teleporadę bo pierwszych wizyt nie robią na teleporade. A stacjonarnie tylko ciężarne... Oto jestem Mi bardziej zależy na badaniach z krwi na fundusz, jak dostałam kiedyś skierowanie prywatnie to 400 nie moje 💸😭werni lubi tę wiadomość
-
Zuuziaaaa wrote:Dziewczyny czy z każdym plamieniem powinnam jechać do lekarza?
Wczoraj wieczorem na papierze bladoróżowa krew ale tylko przez chwile. W mojej sytuacji kazda taka akcja jest podejrzana, ale nie chce siać paniki. W sobotę mam wizytę kontrolna, no ale jest dopiero wtorek. Biorę duphaston.
Może skorzystaj z teleporady każdy przydatek jest inny. Lepiej dmuchać na zimne. -
nick nieaktualnyZuuziaaaa wrote:Dziewczyny czy z każdym plamieniem powinnam jechać do lekarza?
Wczoraj wieczorem na papierze bladoróżowa krew ale tylko przez chwile. W mojej sytuacji kazda taka akcja jest podejrzana, ale nie chce siać paniki. W sobotę mam wizytę kontrolna, no ale jest dopiero wtorek. Biorę duphaston. -
Majorka wrote:Ja bym nie panikowała skoro jest tego bardzo mało i różowe. Możliwe, że pękło jakieś naczynko po prostu. Mamy podobną sytuację bo ja również oprócz maleństwa mam coś jeszcze w macicy niezidentyfikowanego.
Boje się ze lekarz na wizycie da mi nakaz leżenia i zakaz pracy. A chciałam pracować praktycznie do porodu.. Wiem co jest najważniejsze ale tak cholernie nie chce spędzić czasu ciąży w domu bo zwariuje chyba.
-
Cześć dziewczyny
Ja o 9 mam wizytę 🙊
Trzymajcie kciuki 🙏🏻Zuuziaaaa, jestem_M, GrubAsia, NatalkaRut, Ewe, Sylwunia82, ann1109, Catelyn, Majorka, Rucola lubią tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Zuuziaaaa wrote:Tez o tym pomyślałam, tym bardziej ze mam problem z zaparciami w ciąży i pomyślałam o wysiłku. Będę obserwować.
Boje się ze lekarz na wizycie da mi nakaz leżenia i zakaz pracy. A chciałam pracować praktycznie do porodu.. Wiem co jest najważniejsze ale tak cholernie nie chce spędzić czasu ciąży w domu bo zwariuje chyba.Majorka lubi tę wiadomość
-
Adaska- za Was to nawet potrójne kciuki
Ja wizytę jutro u swojego lekarza. Dzisiaj mam wizytę ale w enel-medzie po skierowanie na badanie i usg bo tez mi się tam należy jutro moje pierwsze spotkanie z kropką 😻adaska, GrubAsia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuuziaaaa wrote:Tez o tym pomyślałam, tym bardziej ze mam problem z zaparciami w ciąży i pomyślałam o wysiłku. Będę obserwować.
Boje się ze lekarz na wizycie da mi nakaz leżenia i zakaz pracy. A chciałam pracować praktycznie do porodu.. Wiem co jest najważniejsze ale tak cholernie nie chce spędzić czasu ciąży w domu bo zwariuje chyba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2020, 08:08
GrubAsia lubi tę wiadomość
-
adaska wrote:Cześć dziewczyny
Ja o 9 mam wizytę 🙊
Trzymajcie kciuki 🙏🏻adaska lubi tę wiadomość
"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera"
3 ivf, 4 transfer: ❤️wymarzona córeczka 27.01.2021r.
Starania o rodzeństwo od 07.2021 kolejne 4 procedury ivf , kolejne 7 nieudanych transferów
03.05.2022r 💔 10t.c.
2 miesiące odpoczynku i :
04.02.2023 - || naturalny cud
11+0 Nifty pro - niskie ryzyka, chłopiec 🩵
12+6 mały człowiek ma juz 6.1cm 🥰
18+0 225g akrobaty 🥹
23+0 559g połówkowe 🤩
28+6 1330g bobaska,
31+0 1620g 🥰 III prenatalne,miednicowo położony
33+6 2550g fiknął głową w dół 🫣
36+1 3060g małego gigantka🥹
37+0 3300g
39+1 cc- 3780g, 58cm pięknego chłopca 🩵 -
Wy też w tym pakiecie badań macie cytologię? Trochę się boję plamienia i jakiegoś uszkodzenia po pobraniu 🤔
"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera"
3 ivf, 4 transfer: ❤️wymarzona córeczka 27.01.2021r.
Starania o rodzeństwo od 07.2021 kolejne 4 procedury ivf , kolejne 7 nieudanych transferów
03.05.2022r 💔 10t.c.
2 miesiące odpoczynku i :
04.02.2023 - || naturalny cud
11+0 Nifty pro - niskie ryzyka, chłopiec 🩵
12+6 mały człowiek ma juz 6.1cm 🥰
18+0 225g akrobaty 🥹
23+0 559g połówkowe 🤩
28+6 1330g bobaska,
31+0 1620g 🥰 III prenatalne,miednicowo położony
33+6 2550g fiknął głową w dół 🫣
36+1 3060g małego gigantka🥹
37+0 3300g
39+1 cc- 3780g, 58cm pięknego chłopca 🩵 -
Luzia wrote:Linie widzę 😁 ale gdzie to odklejenie to nie wiem. W sensie bez Lini bym nic nie widziała.
Dzień dobry, idę dzisiaj na ten cały pakiet badań 😁Starania od 09.2018
11.2019- pjp, łyżeczkowanie
02.2020- powrót do starań
07.2020- znów się nie udało
10.2020- nowa nadzieja
Neoparin, Acard, Duphaston, Euthyrox 75 -
Luzia wrote:Byłam rano zrobić pakiet tych pierwszych badań w ciąży. Na szczęście wszystko poszło na pakiet. 😉
Ale fajnie, ja będę bulić w tym miesiącu dobry tysiak na badania i wizyty pójdzie. Eh...Starania od 09.2018
10.2020- nowa nadzieja
Zuuziaaaa wrote:Dziewczyny czy z każdym plamieniem powinnam jechać do lekarza?
Ja bym jechała. Albo chociaż skontaktowała się z lekarzem prowadzącym. Ja tez mialam dwa malutki plamienia rano, tylko na papierze, lekarz od razu po moim smsie zwiększył leki i wcisnal mnie na wizytę.
A czym się zajmujesz? Może jest szansa, żebyś cześć pracy mogła wykonywać w domu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2020, 09:06
Starania od 09.2018
10.2020- nowa nadzieja
Sylwunia82 wrote:Dziewczyny mam pytanie, które badania w ciąży są refundowane? Wiem, że mocz i morfologia, a jak jest z resztą badań. Chodzi mi o te po pierwszej wizycie, bo jest ich sporo...
Sylwunia82 lubi tę wiadomość
08.02 💙 Artur