🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
_Hope wrote:Cześć dziewczyny, wszystkim gratuluję i życzę zdrowej i spokojnej ciąży 🎉 ❤️
Chciałabym do Was dołączyć, mogę? 🙈
Według OM termin będę miała na pierwszą połowę lutego🤰
17.06 zrobiłam test ciążowy (po terminie @) i wyszły dwie grube kreski. Zrobiłam też badanie beta-hcg i mój wynik to 22848,3 mIU/ml. Niestety nie miałam możliwości powtórzenia badania.
Wizytę u lekarza mam dopiero za tydzień i strasznie mi się ten czas dłuży ⏳
Czeeeść!
Zapraszamy
Ale wysoka beta! Kiedy miałaś owulację i który tydzień Ci wychodzi?_Hope lubi tę wiadomość
-
Patt94 wrote:Czeeeść!
Zapraszamy
Ale wysoka beta! Kiedy miałaś owulację i który tydzień Ci wychodzi?
Dziękuję 😊
Mnie też ten wysoki wynik trochę zaskoczył 🙊 ale badanie beta-hcg robiłam dopiero w 44dc.
Według moich obliczeń dziś 7+1, czyli początek 8 tygodnia.(?)2021 H🩷
2023 W🩵 -
Anetynka, jestem_M, Ewe, Patt94, Karmelka, Sylwunia82, _Hope, Nana_r, Catelyn, ann1109, NatalkaRut, Mama_Zuzia, Lolita, Clover lubią tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Ale super❤️❤️❤️! Gratulacje 😊
adaska lubi tę wiadomość
-
Magddullina2 wrote:Hope 6w5d według Om ❤️
Ja według OM dziś mam 7+1, a wizytę dokładnie za tydzień i wtedy będzie 8+1. Późno jak na pierwszą wizytę, ale niestety nie było możliwości wcześniej, a chciałam iść do zaufanego lekarza. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, i że zobaczę i usłyszę już bijące serduszko🍀❤️2021 H🩷
2023 W🩵 -
adaska wrote:
Świetne wiadomości ale będziecie mieli wesołoadaska lubi tę wiadomość
-
_Hope wrote:Trochę się obawiam, że moja pierwsza wizyta jest za późno... Większość z Was w 7 tygodniu miała już badanie za sobą.
Ja według OM dziś mam 7+1, a wizytę dokładnie za tydzień i wtedy będzie 8+1. Późno jak na pierwszą wizytę, ale niestety nie było możliwości wcześniej, a chciałam iść do zaufanego lekarza. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, i że zobaczę i usłyszę już bijące serduszko🍀❤️
Byłam dzisiaj zapisać się w przychodni na wizytę i udało mi się porozmawiac z położna. Od razu zapytała o dzień o ostatniej miesiączki. Ustaliliśmy wspolnie, że nie ma co wariować i pierwszą wizytę mam 8+1, kolejna dwa tygodnie później.
Szczerze nie wiem czy tyle wytrzymam, bo zżera mnie ciekawość, co tam słychać u Ziarenka 🤣_Hope, werni lubią tę wiadomość
-
NatalkaRut wrote:Byłam dzisiaj zapisać się w przychodni na wizytę i udało mi się porozmawiac z położna. Od razu zapytała o dzień o ostatniej miesiączki. Ustaliliśmy wspolnie, że nie ma co wariować i pierwszą wizytę mam 8+1, kolejna dwa tygodnie później.
Szczerze nie wiem czy tyle wytrzymam, bo zżera mnie ciekawość, co tam słychać u Ziarenka 🤣 -
nick nieaktualnyBajka15 wrote:Cześć dziewczyny, ja już po wizycie...
Dziś 5t+5d
Jest pęcherzyk ciążowy 15mm ale lekarz nadal nie widział zarodka 😟😟
Kazał mi przyjść za 2 tygodnie... Chyba osiwieje do tego czasu...
Miala któraś z Was takie przygody?Bajka15 lubi tę wiadomość
-
NatalkaRut wrote:Byłam dzisiaj zapisać się w przychodni na wizytę i udało mi się porozmawiac z położna. Od razu zapytała o dzień o ostatniej miesiączki. Ustaliliśmy wspolnie, że nie ma co wariować i pierwszą wizytę mam 8+1, kolejna dwa tygodnie później.
Szczerze nie wiem czy tyle wytrzymam, bo zżera mnie ciekawość, co tam słychać u Ziarenka 🤣
Dziękuję, dzięki Twojej odpowiedzi jestem spokojna 😊
Słyszałam, że nie ma sensu zapisywać się na samym początku, bo może być za wcześnie żeby było widać zarodek. A to przecież generuje stres, który zdecydowanie nie służy maleństwu.
Mnie też już ciekawość zżera, ale muszę wytrzymać jeszcze ten tydzień i wszystko się wyjaśni. 😊
2021 H🩷
2023 W🩵 -
Bajka15 wrote:Cześć dziewczyny, ja już po wizycie...
Dziś 5t+5d
Miala któraś z Was takie przygody?
U mnie podobnie w 5t4d nie bylo zarodka a pecherzyk 14mm. Jutro mam wizytę wiec zobaczymyBajka15 lubi tę wiadomość
-
Bajka15 wrote:Cześć dziewczyny, ja już po wizycie...
Dziś 5t+5d
Miala któraś z Was takie przygody?
Wszystko będzie ok!!! Ja mam wizytę dzień po Tobie (W sensie 5+6) ale dopiero 1.07 i jestem baaaardzo ciekawa co będzie widać 😮Bajka15 lubi tę wiadomość