🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatalkaRut wrote:Dziewczyny, ćwiczycie coś będąc w wielosztuce? Ja próbowałam zrobić trenio ten co zawsze i zadyszka jakaś taka. Ćwiczenia 2 razy w tygodniu w domu raz skalpel raz joga. Zasapałam się... Wstyd, ledwo połowę zrobiłam 😤
Mąż kupił mi DVD z ćwiczeniami dla ciężarnych 😂, ale jeszcze mr. Kurier nie przyniósł. -
nick nieaktualnyAnetynka wrote:Czesc Dziewczynki,
U mnie tez juz po usg. Jest pecherzyk ciazowy, cialko zolte i byc moze zarodek - tutaj nie bylo 100% pewnosci jeszcze i serduszka nie slychac na razie. Wg moich wyliczen dzisiaj 5+1 wiec chyba jeszcze za wczesnie na serduszko? Nie mam dokladnych wymiarow ale uslyszalam ze cialko zolte jest dosc duze a pecherzyk maly. Mam sie ani nie smucic ani nie cieszyc tylko czekac tydzien na kolejna wizyte...wiec dolaczam do oczekujacych
W miedzy czasie mam tez powtorzyc 2 razy bete.
Zobaczymy.. ale staram sie byc dobrej mysli!
Za wcześnie na serduszko, w 6 tygodniu powinno być 😊Anetynka lubi tę wiadomość
-
NatalkaRut wrote:Dziewczyny, ćwiczycie coś będąc w wielosztuce? Ja próbowałam zrobić trenio ten co zawsze i zadyszka jakaś taka. Ćwiczenia 2 razy w tygodniu w domu raz skalpel raz joga. Zasapałam się... Wstyd, ledwo połowę zrobiłam 😤
Mąż kupił mi DVD z ćwiczeniami dla ciężarnych 😂, ale jeszcze mr. Kurier nie przyniósł. -
NatalkaRut wrote:Dziewczyny, ćwiczycie coś będąc w wielosztuce? Ja próbowałam zrobić trenio ten co zawsze i zadyszka jakaś taka. Ćwiczenia 2 razy w tygodniu w domu raz skalpel raz joga. Zasapałam się... Wstyd, ledwo połowę zrobiłam 😤
Mąż kupił mi DVD z ćwiczeniami dla ciężarnych 😂, ale jeszcze mr. Kurier nie przyniósł.
Ja przed ciąża bardzo pokochałam jogę. Ale lekarka mi zabroniła do 16 tygodnia (bo powoduje skurcze izometryczne macicy, a ja jestem na lekach podtrzymujących), więc spacerowałam sporo. A teraz z tą odklejoną kosmówka to w ogóle leżę.
Ale skalpel na pewno bym odpuściła. W ciąży nie wolno wykonywać ćwiczeń na brzuch. Takie dedykowane ciąży są najbezpieczniejsze! To samo tyczy się jogi!Majorka lubi tę wiadomość
Starania od 09.2018
11.2019- pjp, łyżeczkowanie
02.2020- powrót do starań
07.2020- znów się nie udało
10.2020- nowa nadzieja
Neoparin, Acard, Duphaston, Euthyrox 75 -
Clover wrote:Hej dziewczyny. Ja dzisiaj jestem po wizycie, maluch ma 12 mm, serce bije. Na razie wszystko jest w porządku 😊
Anetynka, Clover lubią tę wiadomość
Starania od 09.2018
11.2019- pjp, łyżeczkowanie
02.2020- powrót do starań
07.2020- znów się nie udało
10.2020- nowa nadzieja
Neoparin, Acard, Duphaston, Euthyrox 75 -
Natalka bym odpuściła ćwiczenia jak narazie. Do 12tyg. Lepiej dmuchać i chuchać.
A moja ginka na nfz pracuje w moim rodzinnym mieście. Akurat byłam w odwiedzinach to też zaszłam do zdrowia. Ale tam jak zwykle kolejki.NatalkaRut lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie, Wg usg 6t2d czyli tak jak w aplikacji. 0,51 cm i serduszko bije. Martwię się tylko czy nie za malutki jest? Narazie lekarka nie chciała mi karty ciąży zakładać bo mówiła ze wszystko się jeszcze może zdarzyć do 12t, ale jej sekretarka przy rejestracji mi założyła wiec mam. No i nie wiem niby się cieszę ale niby martwię ze coś jeszcze się może stać. Wizyta za 2 tyg.
Anetynka, Rucola, Clover, Catelyn, Mama_Zuzia, Nana_r, Magddullina2, olik321, ann1109 lubią tę wiadomość
8 lat staran:
2017- 3 x IUI
01.2019- laparo- endometrioza II st, jajowody drożne
09.06.2020 - II 🥰
10.06.2020 - hcg- 1241 ✊🏼 Prog.- 43,40 -
nick nieaktualnysunshine26 wrote:Jestem po wizycie, Wg usg 6t2d czyli tak jak w aplikacji. 0,51 cm i serduszko bije. Martwię się tylko czy nie za malutki jest? Narazie lekarka nie chciała mi karty ciąży zakładać bo mówiła ze wszystko się jeszcze może zdarzyć do 12t, ale jej sekretarka przy rejestracji mi założyła wiec mam. No i nie wiem niby się cieszę ale niby martwię ze coś jeszcze się może stać. Wizyta za 2 tyg.
Nie jest malutki, jest idealny 😊Rucola lubi tę wiadomość
-
sunshine26 wrote:Jestem po wizycie, Wg usg 6t2d czyli tak jak w aplikacji. 0,51 cm i serduszko bije. Martwię się tylko czy nie za malutki jest? Narazie lekarka nie chciała mi karty ciąży zakładać bo mówiła ze wszystko się jeszcze może zdarzyć do 12t, ale jej sekretarka przy rejestracji mi założyła wiec mam. No i nie wiem niby się cieszę ale niby martwię ze coś jeszcze się może stać. Wizyta za 2 tyg.
Ja wczoraj w 6t1d miałam 0,49 i serduszko i i lekarz mówił ze wszystko git . Będzie git!Lolita lubi tę wiadomość
-
sunshine26 wrote:Jestem po wizycie, Wg usg 6t2d czyli tak jak w aplikacji. 0,51 cm i serduszko bije. Martwię się tylko czy nie za malutki jest? Narazie lekarka nie chciała mi karty ciąży zakładać bo mówiła ze wszystko się jeszcze może zdarzyć do 12t, ale jej sekretarka przy rejestracji mi założyła wiec mam. No i nie wiem niby się cieszę ale niby martwię ze coś jeszcze się może stać. Wizyta za 2 tyg.
Ściskam Was mocno! Masz już zaplanowaną kolejną wizytę. -
NatalkaRut, GrubAsia lubią tę wiadomość
Starania od 04.2016,Niedoczynnośc tarzcycy,Mutacje MTHFR C677T i A1298C., PAI1 homo,Hiperprolaktynemia05.2017 HSG, drozne oba
07.2018 histeroskopia Endometrium polipowate.
Mąż OK.
10.2018 Start Invimed, badania, cykle stymulowane, torbiel 8cm...
03. 2020 start 1 procedura, krótki PROTOKÓŁ, stymulacja nieudana, punkcja odwołana.
06.2020 naturalny cud 🙏34 dc II, 35dc bhcg 5854, 37 dc 12144, 41dc jest zarodek i jest ♥️
Ciąża na clexane, acard, letrox, prenatal, luteina
-
oloowa2709 wrote:Mój w 5t5d miał 0.24 cm, serduszko widziałam jak pulsuje. I dr mowila ze jest idealny jak na ten dzien ciąży. OM i obraz usg się pokryły 😉. Tez nie mam. Jescze karty ciąży. Myślę że założy mi ją teraz na wizycie. Teraz wizyta w 9t5d 7 lipca. Nie mogę się doczekać 💓Starania od 04.2016,Niedoczynnośc tarzcycy,Mutacje MTHFR C677T i A1298C., PAI1 homo,Hiperprolaktynemia05.2017 HSG, drozne oba
07.2018 histeroskopia Endometrium polipowate.
Mąż OK.
10.2018 Start Invimed, badania, cykle stymulowane, torbiel 8cm...
03. 2020 start 1 procedura, krótki PROTOKÓŁ, stymulacja nieudana, punkcja odwołana.
06.2020 naturalny cud 🙏34 dc II, 35dc bhcg 5854, 37 dc 12144, 41dc jest zarodek i jest ♥️
Ciąża na clexane, acard, letrox, prenatal, luteina
-
oloowa2709 wrote:Mój w 5t5d miał 0.24 cm, serduszko widziałam jak pulsuje. I dr mowila ze jest idealny jak na ten dzien ciąży. OM i obraz usg się pokryły 😉. Teraz wizyta w 9t5d 7 lipca. Nie mogę się doczekać 💓
GrubAsia, oloowa2709 lubią tę wiadomość
8 lat staran:
2017- 3 x IUI
01.2019- laparo- endometrioza II st, jajowody drożne
09.06.2020 - II 🥰
10.06.2020 - hcg- 1241 ✊🏼 Prog.- 43,40