🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania81 wrote:Oby przeszlo. Te 60 ml to napewno nie ma zadnego wplywu.
Ja przemywalam mlekiem swym i prawie zniknelo.
A my cioteczki dzisiaj kończymy miesiąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2021, 16:07
BlackRose 89, Lolita, ultraviolet, Ania81, madiiiii, tygrysek7773, Lalala, oloowa2709, werni, Franiczka_, liliputkowo90 lubią tę wiadomość
8/2/2021 urodziła się nasza mała królewna Pola 3720g I 51cm
2010 - urodził się Franciszek 4180g I 55 cm
XII.2012- 5tc [*]
Starania o kolejne dzieciątko od 2013.
5 VI 2020 - II kreski na teście 😁 -
No to u mnie nic nowego nie napisze. Rozwarcie bez zmian, mały waży 3700.
Dostalam oksytocyne i były skurcze co 3min, potem się wyciszyły...
Ordynator mówi, że poczekamy do jutra i będziemy myśleć i ewentualnie "działać bardziej agresywnie".
Nie powiem, żeby mnie tym tekstem uspokoił bo nie wiem co miał na mysli -
BlackRose ty to się nacierpisz, a końca nie widać. Rzeczywiście ciekawe, co ordynator ma na myśli... brzmi dziwnie z ust lekarza 🤯😳
XII.2012- 5tc [*]
BlackRose 89 wrote:No to u mnie nic nowego nie napisze. Rozwarcie bez zmian, mały waży 3700.
Dostalam oksytocyne i były skurcze co 3min, potem się wyciszyły...
Ordynator mówi, że poczekamy do jutra i będziemy myśleć i ewentualnie "działać bardziej agresywnie".
Nie powiem, żeby mnie tym tekstem uspokoił bo nie wiem co miał na mysli
Kochana ty to strasznie sie na cierpisz, oby sie ruszylo jednak. Ten tekst lekarza to az groza powial, ciarki mi po plecach przeszly -
Czy wasze dzieci też tak często domagają się piersi? Z moim synkiem to nawet ciężko spacer zaplanować. Zje, ubieramy się, spacer max 40 minut i po powrocie już zaraz chce jeść. Kiedy te przerwy między karmieniami się wydłużą? Żeby to chociaż 3 godziny były 🤷08.02 💙 Artur
-
Dziewczyny, które podają Delicol. Podajecie go totalnie przed każdym karmieniem? Mój ostatnio woła o cycka nawet co godzinę, czy jest jakiś czas przez który te kropelki dadzą radę przy kolejnym karmieniu? Na ile Wam starcza jedno opakowanie przy stosowaniu, jak na ulotce?
-
Black oby coś ruszyli u ciebie. Ja to już bym była cała w stresie czy z dzieckiem ok jest. Po poprzedniej ciąży i innych historiach końcówka ciąży była dla mnie katorgą.
-
Franiczka widzę, że Ty te masz zagwostkę z tymi krostami i bijesz się z myślałam czy to trądzik czy alergia 🤔
Odstawiłaś nabial czy jeszcze czekasz?
XII.2012- 5tc [*]
Edward1 wrote:Franiczka widzę, że Ty te masz zagwostkę z tymi krostami i bijesz się z myślałam czy to trądzik czy alergia 🤔
Odstawiłaś nabial czy jeszcze czekasz?
Odstawiłam, ale nic to nie dało.
Wczoraj lekarz stwierdził, że to skaza białkowa 😔 U nas to chyba genetyczne, bo córki mojej siostry też miały. -
Franiczka_ wrote:Odstawiłam, ale nic to nie dało.
Wczoraj lekarz stwierdził, że to skaza białkowa 😔 U nas to chyba genetyczne, bo córki mojej siostry też miały.
Odstawiłaś nabiał i nic nie dało a mimo to to skaza białkowa? Czemu samo odstawienie nabialu nic nie dało? Gdzie leży problem?
XII.2012- 5tc [*]
Cześć
My po wczorajszym szczepieniu. Laura byla caly czas bardzo grzeczna tylko po wkluciu tak sie rozzalila, ze choc to moja trzecia juz przygoda ze szczepieniem, i ja puściłam łezkę... Na szczęście po szczepieniu juz bez atrakcji, zniosła to dzielnie.
Ze mna więcej zawirowania, wciaz mam stan zapalny w piersi. Byla wczoraj polozna, rozmasowala mi taki mega kamień głęboko w środku. Myślałam ze ja pogryze z bólu. Ale byla ulga. Czuje jednak ze dzis tez cos się tam zrobilo... I chyba ja zawolam, obiecala ze przyjdzie w razie potrzeby.
BlackRose, matulu... Ale cie trzymaja... Dzis to juz musi być ten dzień. Powodzenia i czekamyAnia81 lubi tę wiadomość
Janek 14
Tymek 11, 5
Laura - > nasze słońce od 18.01.2021