🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Franiczka_ wrote:Mieliscie robione jakieś testy? Czy stwierdzili po samych krostach?
-
Liliputkowo trzymaj się z maluszkiem.
Inka spróbuj przystawiać jak najczęściej do tej bolącej piersi dziecko. Mi tak położna mówiła. -
Ja mam wrazenie, ze moj sie karmi caly czas🥴🥴🥴. Jak chce mu dac butelek to ode mnie zje nie chetnie, ale juz od meza zje z usmiechem na twarzy🤣🤣🤣.
Probowalam go odlozyc, bo wydawalo mi sie ze juz skonczyl jak sam cycka wyplul. Ale nie on nadal glodny🤷♀️🤷♀️🤷♀️ -
Ania81 wrote:Moje dziecie jest nieodkladalny od poczatku. Nic nie pomaga. Dostawka pazy, wozek dobry tylko jak idziemy na spacer. Zeby cokolwiek zrobic uzywam chusty albo maz go nosi. Bardzo zadko uda mi sie odlozyc do lezaczka i moja cora go zabawia.
Ania81 lubi tę wiadomość
8/2/2021 urodziła się nasza mała królewna Pola 3720g I 51cm
2010 - urodził się Franciszek 4180g I 55 cm
XII.2012- 5tc [*]
Starania o kolejne dzieciątko od 2013.
5 VI 2020 - II kreski na teście 😁 -
My już po lekarzu. Na dzień dzisiejszy mały jest lekko przeziębiony. Płuca i oskrzela czyste.
A ja ledwo żywa jestem. Nieprzespana noc, ogromna obawa o małego i cały czas noszenia na rękach wykończyły mnie. Już zdążyłam popłakać się i pomyśleć, ze przerosł mnie trochę ogrom obowiązków . Już się trochę wzięłam w garść ale jakoś dzisiaj mi ciężko.
Jutro o 9 mamy bilans to jeszcze raz osluchaja małego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2021, 17:45
-
myszka 30 wrote:Nie tylko lutowych mój czerwcowy syn tez nieodkladalny był i o wiele gorzej było niż teraz:)
Więc mo musu by urok dzieci urodzonych w lutym i czerwcu 🤪🤷♀️myszka 30 lubi tę wiadomość
XII.2012- 5tc [*]
Edward1 wrote:Mój syn tez z czerwca i też był, nieodkladalny do tego kolki itp
Więc mo musu by urok dzieci urodzonych w lutym i czerwcu 🤪🤷♀️
Ja jestem czerwcowa i mama moja twierdzi ze lozeczko bylo moim najwiekszym przyjacielem, bylam spiochem straszym😂😂😂😂 -
BlackaRose no dziś to juz musi być Wasz dzień!
Moj starszy syn z czerwca tez odkladalny. Za to Laura naprawila sie odrobinke, kilka minut sama polezy bez ryku. W zeszłym tygodniu mieliśmy skok rozwojowy, nie schodziła z rąk.
Teraz tez troche ciężej, bo mąż ma katar i tylko ja ją nosze i się nią zajmuję. No i ciągle coś...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2021, 07:21
Janek 14
Tymek 11, 5
Laura - > nasze słońce od 18.01.2021 -
BlackRose ♥
Nasz Tymuś też troszkę zakatarzony i pokasłuje, ale to chyba tylko przeziębienie. Zapewne podłapał coś od sióstr, bo non stop go przytulają.♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
BlackRose 89 wrote:Cześć dziewczyny
U mnie bez zmian.
Wczoraj miałam szczegółowe usg plus sprawdzali czystość wód płodowych. A dziś kolejna kroplówka... Czyli już czwarta. Mam nadzieję, że ostatnia.
XII.2012- 5tc [*]
Black to my znow trzymamy kciuki
dziewczyny kiedy będzie ten etap gdy dzieci poleżą trochę gapiąc się na zabawki i gugając? albo zasną sobie w bujaku ? ja naprawdę w dzień nic nie jestem w stanie zrobić. chyba jak maz wroci na weekend to przetestuje nosidło chociaż boje się że to za wcześnie. co myślicie? to tula z wkładką dla noworodka.