Luty 2027 ❄️⛄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję wam za komentarze dotyczące mojej sytuacji. Będę brała Duphaston doustnie i trzymajcie kciuki, żebym nie miała już infekcji 🙈😅👧28 🧔♂️32 👶🩵
25.05.2024 ⏸️ => 05.03.2025 poród SN
04.06.2026 ⏸️
11.06.2026 pusty pęcherzyk ciążowy
16.06.2026 pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym
26.06 2026 1cm szczęścia z serduszkiem♥️
Tsh 0,59
🍀02.07.2026 wizyta u ginekologa na NFZ
🍀07.07.2026 endokrynolog na NFZ w szpitalu klinicznym
👧 - rak pęcherzykowy tarczycy => usunięcie połowy tarczycy 02.06.2025; Hashimoto, PMOS
🧔♂️ - ostre AZS i alergia => leczenie biologiczne
💊 - letrox175/150, kwas foliowy, omega 3, purea uno

-
Bardzo mi przykro… 💔 Nie ma słów, które mogłyby teraz to ułatwić. Przytulam Cię najmocniej i życzę, żebyś jutro trafiła na lekarza z sercem i empatią. 🫂 Daj sobie czas na przeżycie tego wszystkiego. Wierzę, że jeszcze przyjdzie Twój moment i doczekasz się swojego szczęśliwego zakończenia. Trzymaj się. ❤️Fasolowa_zupa wrote:Dziewczyny u mnie druga beta nizsza o tej sprzed dwoch dni wiec moja ciaza przestała się rozwijać.
Powodzenie dla Was i duzo zdrowia!
Jutro maszeruje do Luxmed po zalecenia, niestety zostaly okienka do samych lekarzy z pożal sie boże opiniami, mam nadzieje ze nie trafie na jakiegoś chama bez empatii.
A potem cóż dalej czekam na swoj czas, jesli taki nadejdzie. 😢 -
Kochana, dopóki lekarz widzi jeszcze nadzieję, to warto się jej trzymać. ❤️ Wiem, że ta niepewność jest chyba najgorsza i bardzo Ci współczuję tego czekania. Trzymam mocno kciuki, żeby na kolejnej wizycie wszystko się wyjaśniło po Waszej myśli. 🤞Niecierpliwa_ wrote:U mnie też nienajlepsze wieści, ale lekarka twierdzi że jest nadzieja - sama nie wiem. Pęcherzyk już jest 28 mm a zarodka nie widać - ona twierdzi że są przepływy i jej zdaniem zarodek jest, ale mały. Jakoś mi ciężko w to uwierzyć bo niby przy >25mm stwierdza się już puste jajo.
To nie jest moja doktor prowadząca ale ma bardzo dobre opinie. Radziła żeby poczekać na powrot mojego lekarza - czyli 1.5 tyg żeby już mieć jasność co i jak. -
Fasolowa_zupa wrote:Dziewczyny u mnie druga beta nizsza o tej sprzed dwoch dni wiec moja ciaza przestała się rozwijać.
Jutro maszeruje do Luxmed po zalecenia, niestety zostaly okienka do samych lekarzy z pożal sie boże opiniami, mam nadzieje ze nie trafie na jakiegoś chama bez empatii.
A potem cóż dalej czekam na swoj czas, jesli taki nadejdzie. 😢
Niechcący polubiłam ale strasznie mi przykro 😕 pamiętaj ze za chwilę znow mozesz wrócić do starań i to nie koniec świata.
Ja stracilam synka w 38tc a teraz jestem znow w ciazy. Nad każda z nas kiedyś zaświeci słońce ☀️Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:41
-
Fasolowa_zupa wrote:Dziewczyny u mnie druga beta nizsza o tej sprzed dwoch dni wiec moja ciaza przestała się rozwijać.
A potem cóż dalej czekam na swoj czas, jesli taki nadejdzie. 😢
Bardzo mi przykro 😔 trzymaj się. Wierzę, że niedługo doczekasz się ukochanego maluszka.🙎🏻♀️40 lat
05.2023 💔 poronienie zatrzymane 9 tc
11.2023 ⏸️
08.2024 💙 -
Hej dziewczyny, ja właśnie wyszłam z wizyty
według pani doktor piękna zdrowa ciąża, idealna jak na ten etap (5+1), pęcherzyk ciążowy 1cm, pęcherzyk żółtkowy 0.18. Pani doktor mówi, że widzi maleńki zarodek już też. Nie mogłam mieć wizyty za tydzień, co byłoby lepsze, bo polska pani ginekolog od jutra jest na urlopie do końca lipca, złapałam się na ostatni dzień. Teraz mam wizytę u położnej 8.07 i to jest taka standardowa pierwsza wizyta ciążowa w uk. Tego samego dnia mam też prywatne usg i pobranie krwi do badania płci, więc można mi wpisać następną wizytę właśnie na 8.07
2012 zdrowa córka
2022 zdrowy synek
04.2026 ciąża biochemiczna
15.06.2026 pozytywny test ciążowy
18.06.26 beta 97,6
21.06.26 beta 309, progesteron 21,3
24.06.26 beta 1765 progesteron 22,2 -