macica siodelkowata
-
WIADOMOŚĆ
-
No pewnie ze pytalam. To po prostu ucisk na nerwy, Maly tak sie ukladal ze pchal tam dupke albo nozki. Poznoej juz to bylo tak obolale ze nie moglam sie dotknac. Robilam nawet usg jamy brzusznej bo sie bali ze moze watroba boli ale nic nie bylo. Powiedzieli w koncu ze trzeba przecierpiec albo brac apap jak juz jest bardzo zle. Wzielam ten apap jedno opakowanie ale nie pomoglo. Raz 2 tabl na raz nawet i tez nic
klauuudia lubi tę wiadomość
-
Mam strach w oczach, ale nadal w dwupaku, mimo wady macicy
Moj Maly zrobil psikusa tydzien temu i odkręcił się główką do góry, jeśli nie zmieni położenia to w przyszłym tyg czeka mnie CC. Także u mnie nic nie wiadomo:). A jak u Was:)?klauuudia lubi tę wiadomość
-
Ojej to ladnie nabroil na koniec... Moze jeszcze sie odwroci trzeba byc dobrej mysli
A u nas dobrze jak narazie , maly ulozony glowkowo i oby tak zostalo, figluje jak nie wiem czasami mi sie zdaje , ze mi tam wszystko wywraca w tym brzuchu hehe
Tez juz zaczynam sie bac troche porodu i wogole, zostalo tak malo czasu ... poradzimy jakos mam nadziejeaneta93 lubi tę wiadomość
-
Wczoraj byl już główką w dol, ale ide jeszcze na usg w poniedziałek, to zobaczymy jak tam siedzi:) u mnie może się już zacząć w każdej chwili, torby spakowane i czekamy aż cos ruszy a powiem szczerze ze tez sie boje strasznie porodu:)
-
Urodzilam tydzien temu Maluszka, 6 dni po terminie. Narazie jeszcze jestesmy w szpitalu, Maly ma antybiotyk ze wzgledu na wyzsze crp po urodzeniu i zielone wody plodowe ale wszystko z Nami ok. byc moze wyjdziemy w srode.
Porod do lekkich nie nalezal ale rodzilam silami natury i bez znieczulenia
A co u Was? U Ciebie spotkanie z Dzieciatkiem juz bliskoklauuudia lubi tę wiadomość
-
jeeej jak sie ciesze i gratulacje
Najwazniejsze, ze poradziliscie
A u nas po dzisiejszym USG duzo stresu, bylam w szpitalu na sprawdzeniu przeplywow, wyszly w porzadku ale waga dziecka 2177g duzo za malo, w zeszlym tyg u mojej ginekolog wyszlo 2500 a 3 tyg 2100 takze nie wiem co sie dzieje, jutro ide do kliniki prenatalnej Maja tam lepszy sprzet i zobaczymy... EEEHhh teraz czuje sie juz troche lepiej ale ryczalam jak bobr, ze cos jest nie w porzadku, mam nadzieje, ze ten lekarz w szpitalu nadzwyczajniej sie myli i okaze sie ze z moim malutkim jest ok ale stres jest.aneta93 lubi tę wiadomość
-
Wiesz ja miałam kiedyś tez blad w pomiarze Malego. Na jednej wizycie bylo sporo a za jakis czas mniej, albo raz nogi po miesiącu wyszły krótsze niz wcześniej wiec nie sugeruj sie tak waga z USG, szczególnie jesli robią różni lekarze albo na różnych sprzętach
Jesli przepływy masz dobre to znaczy ze do Maluszka dociera wszystko co potrzebuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 08:44
-
dziekuje za dobre slowa :*
Martwie sie jak Cholera nic dostalam skierowanie do tej kliniki i zobaczymy mam nadzieje ze bedzie w porzadku
A jak z Twoim maluszkiem? Czemu te zielone wody plodowe?
Ja mysle ze wezme jednak znieczulenie nie wiem czy dam rade , zaczyna mnie to wszytsko przerastac ... Jestes wielka ze poradzilasaneta93 lubi tę wiadomość
-
Kochana na pewno będzie dobrze:)
Juz jestesmy z Maluszkiem w domu. Wody nie wiem czemu takie byly, poród trwal 19 godzin moze dlatego, lekarze to teraz nic nie powiedzą a namęczyłam sie strasznie i wzielabym znieczulenie ale w moim szpitalu nie dają znieczulenia do porodu naturalnego tylko przy cieciu cesarskim. Jak masz możliwość to bierzklauuudia lubi tę wiadomość
-
No widzisz, mowilam ze będzie dobrze.
Jestem troche niewyspana, Maly robi Nam pobudki co 1,5-2 h na karmienie i troszkę chyba go brzuszek boli i ma twardy bo czasami placze i nie można mu dać rady :p
W poniedziałek będzie miał już 2 tygodnieklauuudia lubi tę wiadomość
-
Hej słońce fajnie ze się odezwalas. Tak takmalutki jest z nami ja niestety cesarke miałam ogólnie masakra bóle parte a tu rozwarcie aż na 1 cm hehe było minęło ale dużo kobiet mówi ze zapomniały o tym bólu hehe ja jeszcze nie potrafię hehe
Amaly ma się dobrze na całe szczęście w prawdzie rzeczywiście był malutki miał tylko 2400 ale urósł sobie ładnie juz ma 5500 także w porównaniu z ta kiepska urodzeniowka jest pięknie
Juz się nie mogę doczekać wprowadzania marchewki hehe no ale trzeba jesCE trochę poczekać
A jak u Was???aneta93 lubi tę wiadomość
-