Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak w ogóle witam się
Podczytuje was ale jakoś nie mam natchnienia na pisanie. Mamy się dobrze
Nikoś wariuje w brzuszku... czasem te jego kopniaczki są aż wręcz bolesne, rośnie nam mały karateka
Pozdrowionka ciociuniegosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane;) za nami cudowny tydzień z mężem i okazało się że zostaje mąż do 11 marca
wiec jeszcze się nim naciesze za to tu nie mam kiedy zaglądac..;/
mamy się dobrze brzuszek rosnie, mały kopiea jutro mamy wizyte więc trzymajcie kciukasy i jak bedę mieć chwile to odezwę się jak tam
w piątek ściełam się troche z teściem ale nie lubie jak wtrąca się w nasze zycie i chce za nas decydować... stwierdził że po co wydajemy pieniądze na dziecko jak nam poprzynoszą rzeczy chodziło mu tu o pościel itp.. mój mąż stanął za mną i powiedział że nie będzie oglądał się na kogoś czy nam coś ktoś da.. ehhh.. i juz decyduje za nas kiedy chrzest.. a dla mnie to drażliwy temat bo to moje dziecko! nie chce wam tu smęcić ale muszę komus
pozdrawiamy ;*gosia86, gosiunia, Karolcia88, beti97, GabiK lubią tę wiadomość
-
Beti wczoraj myślałam o tym samym czy będzie mi brakowało brzuszka jak już urodzę
Mnie teraz tez często łapią duszności i chyba trzeba się z tym oswoić na kilka najbliższych tygodni
Ech jutro rano do laboratorium jadę wiec trzeba wstać po 5
Powiedzcie mi bo chcę od internisty skierowanie na próby wątrobowe to ma być Aspat i alat? Czy coś innego? Czy wystarczy ze powiem ze na próby wątrobowe?
Paulinqa ciesz się mężem:* a teścia olej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 19:12
-
a i jeszcze dostaliśmy mega pakę z ubrankami od znajomej i mamy tyle teraz tego że szok
komoda pełna ubranek 56-68
a i są też większe
Gosia olewam ale jest mi szkoda męża bo nie może wytrzymać zachowania ojca...
Ciocie do zobaczenia za jakiś czas;Dgosia86, gosiunia, slash lubią tę wiadomość
-
Gosia, nie zrobią, może zlecić jedynie lekarz internista. Ja poszłam ze skierowaniem od gina i mnie zapisały na chybcika na wizytę. Gin kazał zrobić jeszcze kwasy, to lekarka tak wypisała że kazali mi zapłacić tylko za te 70zł...... Tak więc sprawdziłam wtedy tylko ASPAT i ALAT ale na zlecenie internisty
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Ja robiłam ALAT i ASPAT każde po 7 zł. Wyszło ok. A teraz czuję że Wiki ma czkawkę. Ja też nie mogę liczyć na nikogo, nikt ze znajomych póki co się nie zaofiarował, a sąsiadka która pytała czy chcę ciuszki jakoś się jeszcze nie odezwała
ja też kupuję dużo rzeczy sama ,a właściwie wszystko bo jakby tak liczyć na kogoś to można z niczym zostać. A tak w ogóle niektórzy z rodziny boją się coś kupić bo mówią że wybredna jestem. A ja uważam że w sklepach jest dużo ładnych rzeczy, ale jak mają kupić bzdet, to ja za te pieniążki kupię to co jest naprawdę potrzebne. No i chciałabym kupić Małej jakieś niemowlęce zabawki, bo nawet głupiej grzechotki nie mamy. Wiem że pewnie dopiero ok 3 miesiąca zacznie się interesować. Póki co ma tylko misia który był z kocykiem z H&M i parę misiów po mamusi.
-
Ja o zabawkach dla dziecka w ogóle nie myślę. Jej przyszła chrzestna już zapowiedziała, że pluszaka dostanie na wejście i moim zdaniem wystarczy. Dzieci są mało wybredne i bawią się wszystkim co dostaną w rączkę, wszystko jest nowe i cudowne. A jak zacznie przejawiać oznaki rozkminiania to się wtedy kupi kilka gadżetów. Mój mąż mi znowu coś przywlókł i zaczynam się czuć conajmniej przeziębiona. A jutro na rano do dentysty
-
Dziewczyny co kupujecie dla dziecka do spania w gondoli? Poduszeczkę i kocyk?? Czy sam kocyk? zastanawiam sie bo ktos mi powiedział że taki maluch powinien spać zupełnie na płasko.
Myślałam o czymś takim: http://allegro.pl/komplet-do-wozka-kocyk-minky-nowosc-kulki-sowy-i4908972158.html
A oto mój wózek: http://www.wszystkodladziecka.com.pl/wdd/sklep-2/wozki-dzieciece/wielofunkcyjne/tako-munlight-carbon-gondola-i-spacer%C3%B3wka-detailgosiunia, PIGULSKA lubią tę wiadomość
Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :* -
Gosia, dzisiaj oglądałam na youtubie odcinek położnych i był przytoczony przypadek kobiety z niewydolnością wątroby, która wywołuje swędzenie. Tu jest link: https://www.youtube.com/watch?v=VKBwrWEV3EI Od 08:19 jest o tej kobiecie.
Dla własnego spokoju lepiej zrób te badania. Będziesz spokojniejsza.
Shaja, ja kupiłam do wózka tylko kocyk 70x80.gosia86 lubi tę wiadomość
-
DZiewcyny znikam na tydzień. Moje starsze dziecię jest w szpitalu. Dostała zapalenia ucha środkowego. Dzisiaj miała zabieg w znieczuleniu ogólnym.
Zmieniamy się z mężem - ja w dzień on w nocy,
Pozdrawiam Was i mam nadzieje że u Was wszystko w porządku03.02.2014