Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za odpowiedź Rika
Położna bardzo zachęca nas do tego masażu ale sama nie wiem czy mi sie będzie chciało robić
Odnośnie apteki gemini to w piątek robiłam zamówienie a dzisiaj dostałam maila że jutro dostawa tak wiec 3 dni robocze a nie 5 jak mi dziewczyny pisały
Co do jakości to dam znać jak paczka dojdzie -
nick nieaktualny
-
A zamawialyscie przez internet przewijak np? U nas w sklepie były aż 3 sztuki
wiec chyba pozostaje mi Allegro. Pościel tez nie powalała, kocyki cienkie tez 3 sztuki
pozostaje internet. A może błąd zrobiłam, ze byłam w tym askocie bo tam było mega dużo wszystkiego
-
Rika ciesze się, że wszystko z Kasią w porządku.
Madziorek imienia nadal nie mamy ;/ już mnie zaczyna to męczyć, maż neguje każdą moją propozycję a ja jego i nie możemy się dogadać...
Mam nadzieję, że niedługo coś wybierzemy i maż mi ustąpi
Jutro jadę kupić pościel mojej małej modelcew nagrodę,że pokazała buźkę i pipeczkę ( w końcu )
gosia86, KotMisia, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ofelaine a ile przytyłaś? Ja jestem ciekawa środowej wizyty co gin mi powie. Ostatnio czuję jakbym musiała cały świat udźwignąć
B. nie ma i muszę sobie radzić, staram mu się nie narzekać źeby nie było mu gorzej. No a jak dzwonię to jeszcze jego słucham że boi się że go z pracy zwolnią, że ciężki rok, dużo wyzwań. Humorzasty jakiś jest przez tego skypa, wiem że wolałby być tu, ale nic nie poradzę. No i człowiek cały dzień czeka na te pare min rozmowy po to żeby mu było jeszcze gorzej
do kitu to wszystko
jutro pierdzielę nie dzwonię , jak będzie chciał to zadzwoni. Idę spać. Dobranoc
-
Beti wg moich obliczeń przytyłam 7 kg a wg gina 3 kg hehe
Waga wyjściowa 80 kg, schudłam do 75 i teraz ważę 82 z hakiem wiec dla mnie przytyłam 7 kg
Dla gina 3 kg bo liczył od wagi sprzed ciąży tj od 80 kg... nie wiem dlaczego tak ?? ale mi powiedział, za mało Pani przytyła bo tylko 3 kg...
Najlepsze jest to, że po wielkości brzucha nie widać tej wagi dziecka ani nie czuję się jeszcze bardzo ciężko... Jestem zaskoczona wręcz, myślałam,ze waży przy dobrych wiatrach jakies 1400 g max...
Madziorek Kubuś to piękne imięWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 19:52
-
Gosia Pola to był mój pewniak na imię, ale mąż, ze w życiu bo mu sie absolutnie nie podoba. Hania złe, Sara tez nie takie, Maja jakos mu dłużej w głowie została, ale nie. Zosia nie, bo jego babcia jest Zosia...ehh
Beti tulimy, najgorsze sa początki, potem sie przyzwyczaicie. Choc rozłąka zawsze jest trudna.
P.S. Mam w końcu nowy szwaczek, bo tamten od czwartku padłWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 19:52
gosia86 lubi tę wiadomość