Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Katalina...zgłaszaj koniecznie! Jeżeli jest monitoring, to tym lepiej, ja bym jeszcze tego ochroniarza do odpowiedzialności pociągnęła. W końcu to jego praca. Szkoda pieniędzy, ale i stresu który przeżyłaś. Niestety tak to jest z własną działalnością. Ciągle coś, wieczny stres. Mi dzisiaj też ciśnienie poszło do góry. Dziewczyna, która mnie zastępuje napisała rano SMSa, że rezygnuje z pracy....i rób babo co chcesz, ręce opadają. Klienci na dzisiaj poumawiani, a ja dzwonie i wszytsko odwołuję, bo mi rehabilitantka taki numer wycieła.
-
Witamy się po wizycie
Pani dr nas bardzo pochwaliła, że szyjka rewelacyjna, długa, zamknięta, czyli leżenie i oszczędzanie sił zgodnie z jej zaleceniem baaardzo pomogło!Bardzo się cieszę!
Mały brykał, wszystko w porządku, ja 9kg na plus
Ale mówiła, że dobrze, że w końcu waga poszła w górę, że prawidłowo
Dziewczyny - pytałam o hemoroida. Obejrzała go i mówi, że jest malutki, a że nie mam żadnych dolegliwości, to kazała kupić bez recepty żel PRORECTAL i dla własnego komfortu smarować na czystą okolicę 1-2 razy dziennie, ale nie jest to lek tylko środek silnie nawilżający, podobno daje super efekty.
Także jutro go wykupię
--> https://www.cefarm24.pl/24918,prorectal-zel-50ml.htmlkatalina, gosia86, Agusia246, PIGULSKA, czarna panda lubią tę wiadomość
-
Puella, co za dziewucha nieodpowiedzialna! Wspolczuje bo taka sytuacja to też stres nie lada... Ja mam niby w umowie miesiac wypowiedzenia dla kazdej strony, ale to tylko zapiski.. Co kogo interesuje druga strona teraz
a chodzic i się sadzic o to, to w tym momencie szkoda wysilku. Ja podejde jutro do biura jak bedzie taka babka i zapytam po pierwsze jakie sa obowiazki ochrony..
W ogole to z chwila przejscia na macierzynski zastanawiam się czy nie powinnam zamknac sklepu, zostawic sobie tylko jeden punkt, bo ten mój to nie wiem jak się uchowa. Daje czas do konca kwietnia bo to nie ma sensu robic tylko na zastepstwo na pracownika i nic nie miec z tego. Dziś mam nadzieje że dostane L4, bo to już ponad moje sily -
PIGULSKA wrote:Slash my mamy taką kolorystykę wózka, może to widziałaś
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c07be107623.jpg
Podasz linka?
Zadowoleni jestescie?
Dzięki Piulska
A nie wiesz czy jest możliwosć innych kół chodzi mi o te retro.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 14:26
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
paulinqa wrote:Witajcie kochane;) za nami cudowny tydzień z mężem i okazało się że zostaje mąż do 11 marca
wiec jeszcze się nim naciesze za to tu nie mam kiedy zaglądac..;/
mamy się dobrze brzuszek rosnie, mały kopiea jutro mamy wizyte więc trzymajcie kciukasy i jak bedę mieć chwile to odezwę się jak tam
w piątek ściełam się troche z teściem ale nie lubie jak wtrąca się w nasze zycie i chce za nas decydować... stwierdził że po co wydajemy pieniądze na dziecko jak nam poprzynoszą rzeczy chodziło mu tu o pościel itp.. mój mąż stanął za mną i powiedział że nie będzie oglądał się na kogoś czy nam coś ktoś da.. ehhh.. i juz decyduje za nas kiedy chrzest.. a dla mnie to drażliwy temat bo to moje dziecko! nie chce wam tu smęcić ale muszę komus
pozdrawiamy ;*
Wiesz czasem najlepszym sposobem jest wysłuchac a i tak zrobić tak jak Wy uwazacie. Wiem ,wiem nie zawsze się tak da żeby zacisnąc zabki i się nie wkurzac okazujac to. Ale moze spróbujcie.
-
MiM wrote:DZiewcyny znikam na tydzień. Moje starsze dziecię jest w szpitalu. Dostała zapalenia ucha środkowego. Dzisiaj miała zabieg w znieczuleniu ogólnym.
Zmieniamy się z mężem - ja w dzień on w nocy,
Pozdrawiam Was i mam nadzieje że u Was wszystko w porządku
Wspieram. -
KotMisia wrote:MiM trzymamy kciuki!
My z braku funduszy kupimy Tako Monlight Omega. Tańsza wersjaNo chyba że w lotto wygram
Ten model tez jest bardzo ładny.
Kochana ja widziałam wózek nawet za 4 tys zł - masakra.
Wazne zeby był praktyczny i nam się podobał i dodatkowo zeby nie był bardzo drogi. To jest dobry wybór.
Nam z męzem zaczynają się podobac te wózki retro - tzn zeby te kółka miały pompowane, tak jak za naszego dziecinstwa.
Ogladalismy własnie dzis razem za pomoca skypa wózeczki.
Mąż i tak mówi ze ja mam decyzdujący głos to mi ma się najbardziej podobac. On będzie pstrzył od strony praktycznej a ja od strony wyglądu -
Pigulska na tej stronie bejbi.eu - jest sporo ładnych wózków, poogladam sobie.
Co do grzyba - tez uwazam ze trzeba wietrzyc mieszkania no i wiadomo dogrzane tez w miarę muszą byc, le wietrzenie to podstawa.
Ja czasami tez mam twardy brzuch i wtedy trochę jakoś mnie ciągnie.
Gin mi mówił ze dziecko wygląda na 27-28 tydzien. Nie wiem czemu a waga była 1623 gramy. Wiec mi się wydaje ze odpowiednia.
Moze wcesniej sie nie rozsypię. Jejciu - chyba mi się przerazenie w oczach właczyło. 18 marca kolejna wizyta zobaczymy co wtedy będzie.
Katalina - uciekaj na L4 i odpoczywaj.PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Ubzdurałam sobie zdronienie od Poli Lusia i mąż już nosem kręci jak ja do dziecka mówię
ale nie mogę się po prostu powstrzymać
Robię porządek w szafie żeby przenieść do niej rzeczy z komody i zrobić miejsce na ubranka Luśki w komodzie bo pewnie się prędko nie doczekam przywiezienia mebli przez męża
No chyba że go sposobem w przyszłym tygodniu zmuszę że niby musimy sprawdzić jakie łóżeczko zanim kupimy materackatalina, Anioł, gosiunia, GabiK lubią tę wiadomość
-
Gosia chłopa to zawsze trzeba sposobem
zawsze to lepiej jakbyś mu miała stękać co 3 minuty, żeby coś zrobił. Przynajmniej u mnie takie stękanie powoduje odwrotny skutek
u mojej siostry tak się mówi, na środkową, od imienia Olai też została Lusia/ Luśka/ Lisinda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 16:06
gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Gosia tak to jest z facetami;) musimy kombinować, żeby myśleli, że to oni zadecydowali a nie ulegli naszym namową
nie wiem już co robić, znowu mi się stawia brzuch- tym razem boleśnie- a już biorę 10 tabletek magnezugosia86 lubi tę wiadomość