Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
umyłam tylko podłogę dzisiaj, ogólnie odkąd wyszłam ze szpitala prowadzę kanapowy tryb i jedyne co robię to wstawiam prania, odkurzam i myję podłogę.. Nawet obiadu dziś nie robiłam tylko wcinam rybę z pieca z sosem brokułowym frosty
-
Karolcia a lekarz nie mówił, żebyś kontrolnie ktg zrobiła? Bo mi mówiła, ze jak przy odpoczynku nie przejdzie to mam koniecznie zrobic a jak byłoby ok to koniecznie na następna wizytę. Ale mi po odpoczynku przeszło, coraz rzadziej mam takie dolegliwości.
Katalina z Cyganami to zawsze takie akcje. U nas zawsze dziewczyny mówiły, żeby uważać na cyganów, bo oni zawsze tak zakręca, ze sie jest 100 zł w plecy i nie wiadomo kiedy
My wróciliśmy z miasta, kupiliśmy materac i szczoteczkę kupiłam do łebka kochanego co sie wypina przez mój brzuchwybraliśmy materac lateksowy jednak, choc byłam pewna ze kupimy gryka-pianka-kokos, ale babka mówiła ze ona nawet gryki juz nie zamawia, lepiej piankę z kokosem kupić.
Ale ogólnie z przewijakami, kocykami, poscielkami itd biednie na maksa. Rożków było 5 w sklepiepolecacie jakiś sprzedawców z Allegro, u których kupowaliście przewijak itp czy kupowalyscie u siebie stacjonarnie?
katalina, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Madziorek przy najbliższej wizycie zaczynam przygodę z ktg (18 marca), póki co będę leżeć brzuchem do góry, mam nadzieję, że przejdzie bo więcej tabletek mój żołądek nie przyjmie.
jedyne co mnie uspokaja to, że w sobotę jak byłam w szpitalu to szyjka zamknięta byłagosiunia lubi tę wiadomość
-
madziorek wrote:Hmm Gosia mój nie chciał zygzaka na ścianie namalować, wiec juz sie poddałam i myślałam jak tu zagospodarować ścianę. A tu Nejcik pokazała jak jej mąż pomalował i wtedy mój sam zaproponował, że namaluje
faceci
pewno chciał udowodnić, że jak jakiś obcy facet dał radę to czemu on by miał nie dać -
Haha dokładnie tak mi sie śmiać chciało z niego
Karolcia ja w poniedziałek o 15 mam ktg a o 17 wizyta ciekawe o której wejdę, bo ostatnio byłam na 16:20 czyli teoretycznie trzecia a jak przyszliśmy to nie było gdzie usiąść i potem sie okazało ze były 4 baby na 16 niby. Lekarka sie wkurzyła i wyczytywala po kolei z listy i tym sposobem sie okazało, ze jedna babka przede mną miała być za mną. Masakra baby to nie maja skrupułów
paprotka lubi tę wiadomość
-
nie to u naszego lekarza (z paulinqa chodzimy do jednego) to raczej pilnują porządku i recepcjonistka mówi lekarzowi kto wchodzi następny.
Gosia nie aż tak dużo, tylko podłogę w dwóch pokojach machnęłam, a że mam ten płaski mop viledy to szybciutko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 16:54
-
Gosia, Lusia to piekne zdrobnienie
my do naszej Malej mowi Belcia, Belunia
. Wcale mi się to z czyms grubym nawet nie kojarzy, bo kiedys mnie klientka zaatakowala za to że za Izabele to ja od grubasow beda przezywac
Ewelinkie, baaardzo polecam Marywilska 44, przy wejsciu F zdaje się jest facet u ktorego kupowalam, mial taniej niż w necie i w dodatku edycje limitowana. Mnostwo zreszta tam sklepow jest i nawet jak brakuje Ci czegos do wyprawki to znajdziesz tam naprawdę wszystkomi polecila Magic i dzięki jednemu wyjazdowi mam już wlasciwie wszystko
gosia86, Wonderwall, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Katalina co za wredne typy! I ci złodzieje i ten ochroniarz
najadłaś się stresu współczuję
Karolcia wiem ze trudno tak leżeć bezczynnie tymbardziej ze w domu zawsze jest coś do zrobienia ale przy takim stawianiu się macicy powinnaś jak najwięcej odpoczywać. Dobrze ze szyjka zamknięta
Znajoma na podobnym etapie ciąży ma 1cm szyjki i lekkie rozwarcie, nawet prasować jej nie wolno -
jeszcze jakbym miała oparcie w mężu to pewnie by było inaczej, ale teściowa obu synów tak wychowała, że szwagrowi do tej pory mu sprząta w pokoju (chłop ma 26 lat!!!) więc mój odkurzy jak wracam po tygodniowej nieobecności, ale to pod warunkiem, że mu powiem. A teściowa tak się zarzekała, że nic mi zrobić nie pozwoli w domu, to umyła podłogi zanim wyszłam ze szpitala i tyle z jej pomocy
-
Ewelinkie wrote:my dopiero za 2 tygodnie jedziemy obejrzeć wózki, póki co to zastanawiam się tako moonlight lub właśnie tym jedo fyn memo
Do dziewczyn z Warszawy i okolic, znacie sklep z dużym wyborem wózków i rozsądnymi cenami w okolicy?
Ewelinkie...ja bylam w Świecie Dziecka na Okęciu, bardzo duzy sklep i ogromny wybór wózków. Model który sobie upatrzyłam obejrzałam tam, pojeździłam po sklepie, złożyłam, rozłożyłam. Wróciłam do domu i kupiłam przez net, bo jednak dużo taniej.Wonderwall lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane ciocie przedstawiam wam najukochańsze usteczka mamusi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cac5db1d2e24.jpg
Wszystko ok, moja mala kluska jest na pewno dziewczynką, widziałam pipeczkę
,
Wymiarami wybiega na 32t1d i uwaga, uwaga waży 1863 g
Dr mówił, że jest ciut "za gruba"A ja się tak bałam, że będzie za mała...
Szyjka 4,5 cm i ponoć za mało przytyłam. Ale co tam ja, ważne, że kluska ma się ok
Termin porodu 26.04
Muszę się pośpieszyć z resztą zakupów.
P.S Zaraz was nadrobię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 18:05
Karolcia88, PIGULSKA, gosia86, madziorek, katalina, Wonderwall, Bluberry, maribel, beti97, gosiunia, Catyyy, dorota1987, GabiK, slash, czarna panda, Agusia246, Eklerka lubią tę wiadomość