Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My Pole wybraliśmy jeszcze w pierwszej ciąży i był dylemat jak dać na imię aniołkowej córeczce bo bardzo podobało nam się Pola (prababcia męża miała na imię Apolonia czyli babcia Polcia) w końcu aniołek dostał imię Zosia
A dla chłopca mąż się nie zgadzał ani na Krzysia, Adasia, Kajtka czy Miłosza
Względna zgoda była miedzy nami przy Remiku lub Natanie ewentualnie Nikosiu ale pewnie trudno byłoby się zdecydować
KotMisia nie strasz że aż tak źle z wypłatną bo ja już debet u mamy zrobiłam na zakupy apteczne a jeszcze chcę po wypłacie coś kupićWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 19:57
-
KotMisia zamówiłam z Allegro, ale maja tez sklep internetowy rollcenter. Kontakt bardzo fajny,choc początkowo napisałam na zły adres, wysyłają próbki tkanin, montaż prosty. Kurier za darmo
no i szybka realizacja, zamówiliśmy w poniedziałek ok 20 a w czwartek przed południem był kurier
KotMisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madziorek wrote:KotMisia zamówiłam z Allegro, ale maja tez sklep internetowy rollcenter. Kontakt bardzo fajny,choc początkowo napisałam na zły adres, wysyłają próbki tkanin, montaż prosty. Kurier za darmo
no i szybka realizacja, zamówiliśmy w poniedziałek ok 20 a w czwartek przed południem był kurier
Już sobie patrzę, a powiedz jak z montażem? łatwy? -
nick nieaktualny
-
Dobrej nocki!
Ja czekam jeszcze na wieści od mojej siostry bo też dziś wizytuje ale Ona ma bardzo późne wizyty. Dziś 39 tc mojej siostry i zapewne dowie jak duża jest córcia bo od tego zależy czy będzie znowu CC czy poród SM.
PAPAPAPA!gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wiem czy nie mam jakiegoś problemu z pęcherzem bo od soboty zauważyłam że jak robię siku to leci dużo wolniej jakby mniejsze ciśnienie było i nie mogę pocisnąć bardziej. Przepraszam za dosłowność opisu
Myślicie ze to może być coś z pęcherzem? Czy nerkami? Nic mnie nie boli ani nie piecze
Stwierdziłam że jutro zawiozę mocz do badania w sumie to mogłam dzisiaj ale nie pomyślałam:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 21:03
-
Witam się z Wami pod kilkudniowej przerwie, poczytałam trochę wstecz, ale wszystkiego nie nadrobię i żałuję. Gratuluję wieści z wizyt. Tak sobie myślę, że jak przyjdzie kwiecień to trochę się nas już rozpakuje. A te co nie to pewnie będą już całe w strachu.
U mnie chyba wszystko ok. W sobote wybrałam się z siostrą na niewielkie aczkolwiek ważne zakupy, bo pokupiłam sobie jakąś tam bieliznę, w tym 1 biustonosz do karmienia i cieszę się że zmierzyłam. Chyba mam już wszystkie zakupy kosmetyczno-aptekowe. Po tych zakupach - chociaż nie chodziłam dużo - strasznie rozbolały mnie biodra, ale na drugi dzień było już lepiej i wybraliśmy się do moich rodziców na obiad, a że wyszło słońce to mąż na świeżym powietrzu zrobił mi parę zdjęć z czego się bardzo cieszę.
Mam nadzieję, że Wy wszystkie się jakoś trzymacie, że też macie większość kupione i że nie macie problemów z pieniążkami. -
Madziorek ja myślałam że to ten rozmiar 90x120 jest bardziej chodliwy. Póki co nie kupuje pościeli ale wydaje mi się ze właśnie taka do łóżeczka 120x60 jest w sam raz
Gosia ja też zauważyłam coś takiego ale też i częściej chodzę siku, dzidziuś po prostu coraz mocniej uciska na pęcherz i może to dlatego nie wiem...tez mnie nic nie boli i nie szczypiegosia86 lubi tę wiadomość
-
Dorota wrzucaj fotki!
WesołaMama trzymam kciuki za siostręjuz niedługo będziesz się chwalić ze zostałaś ciocia
i fajnie ze Milenka będzie miała kuzynkę rowiesniczkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 21:11
dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
-
To może jednak nie robić tego moczu? A zapytam na wizycie w środę czy to normalne
Ale trochę lżej jak ma sie świadomość ze nie tylko mnie to dotyczy
Dorota chwal się łowami:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 21:12
dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelinkie wrote:my dopiero za 2 tygodnie jedziemy obejrzeć wózki, póki co to zastanawiam się tako moonlight lub właśnie tym jedo fyn memo
Do dziewczyn z Warszawy i okolic, znacie sklep z dużym wyborem wózków i rozsądnymi cenami w okolicy?