Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sliczna
sama słodycz.
Ale Ofeline zobacz co lekarz to inne podejscie.
Moja kluseczka wazy 1623 a lekarz mowi ze za mało ze wyglada na 27-28 tydzien. Ze powinna wazyc jakies 1800. A u ciebie powiedział że "za gruba".
Mysle ze i ta waga i ta jest prawidłowa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 21:43
-
gosia86 wrote:Dziewczyny nie wiem czy nie mam jakiegoś problemu z pęcherzem bo od soboty zauważyłam że jak robię siku to leci dużo wolniej jakby mniejsze ciśnienie było i nie mogę pocisnąć bardziej. Przepraszam za dosłowność opisu
Myślicie ze to może być coś z pęcherzem? Czy nerkami? Nic mnie nie boli ani nie piecze
Stwierdziłam że jutro zawiozę mocz do badania w sumie to mogłam dzisiaj ale nie pomyślałam:(
Gosia ja się pochylam do przodu, wtedy "wyciskam" do końca -
gosia86 wrote:Dziewczyny nie wiem czy nie mam jakiegoś problemu z pęcherzem bo od soboty zauważyłam że jak robię siku to leci dużo wolniej jakby mniejsze ciśnienie było i nie mogę pocisnąć bardziej. Przepraszam za dosłowność opisu
Myślicie ze to może być coś z pęcherzem? Czy nerkami? Nic mnie nie boli ani nie piecze
Stwierdziłam że jutro zawiozę mocz do badania w sumie to mogłam dzisiaj ale nie pomyślałam:( -
WesołaMama wrote:Dobrej nocki!
Ja czekam jeszcze na wieści od mojej siostry bo też dziś wizytuje ale Ona ma bardzo późne wizyty. Dziś 39 tc mojej siostry i zapewne dowie jak duża jest córcia bo od tego zależy czy będzie znowu CC czy poród SM.
PAPAPAPA! -
katalina wrote:Gosia, Lusia to piekne zdrobnienie
my do naszej Malej mowi Belcia, Belunia
. Wcale mi się to z czyms grubym nawet nie kojarzy, bo kiedys mnie klientka zaatakowala za to że za Izabele to ja od grubasow beda przezywac
A jak Wasza wizyta?
Tak sobie myślę że z tym siusianiem to jak z przerostem prostaty u facetów takie siusianie prawie po kropelce
Slash dużo piję i dużo też sikam
Wiecie że jeszcze nie ma moich wyników:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 22:02
-
Dorotko tak w skrócie to trochę tematu było:
- o wózkach, ja męczyłam czy widziały dziewczyny gdzies granatowo biało czerwony. Dziewczyny mowiły o swoich typach
- o badaniu aspat, alat tzn prób wątrobowych
- o terazniejszych wizytach bo troszkę z nas wizytowało
- Katalina miała niefajną sytuację w pracy, oby jak najszybciej poszłą na L4 i się nie stresowała
- nawet temat grzyba w domu się pojawił
- Puella z mezem i dzidzią w wrzesniu chyba poleci do Grecji
- Katalina też gdzies poleci
- a Mim ma córeczkę w szpitalu chyba zapalenie ucha jesli dobrze zapamiętałam
- aha no i podobno jedna kwietniówka się rozpakowała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 22:03
dorota1987, Eklerka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Dziękuję.
Co ja bym bez Was dziewczyny zrobiła?
jestescie kochane.
My na chwilę obecną jesteśmy bardzo zadowoleni z wózka, mam nadzieję że podczas użytkowania się to nie zmienislash lubi tę wiadomość
-
To i ja po wizycie się melduje. Szyjka niby dluga i zamknieta, ale brzuch dziwnie twardy i bolesny. Lekarz kazal obserwowac i odziwo sam dziś powiedzial, że on już by widzial STOP pracy... Zatem oficjalnie jestesmy na zwolnieniu...
Lekarz robil usg żeby posluchac serduszka, a ta co? W te pedy na druga strone brzucha.. Lekarz się smial, że mala uciekinierkadostalam też za swoja wage.. Że niby moje 4kg przy tak duzym dziecku to w ciagu 5tyg za duzo. W sumie to moze nie waze aż tyle, bo nie chcialam żeby mnie dziś na noc wazyla i rzucilam na odczepnego, że niby wczoraj mialam +4kg :p ale dostalam wykrzyknik przy wadze w karcie ciazy i uwage do systemu w gabinecie :p jak w szkole normalnie! Mam teraz się pilnowac, a jeszcze maz chcial dobrze i jak poszlam się szykowac do badania to powiedzial cos o sokach i wyszlo na to że się sokami opijam a to sam cukier! A mu chodzilo tylko o soki swiezo wyciskane... Także z wizyty jestem niezbyt zadowolona, bo doszukuje się we mnie przyczyny duzego Malucha..
Ofe, piekne te usta ma Twoja corcia! I moja również tyle wazy wiec nie ma się co przejmowaclekarz powiedzial, że teraz to moze wcale duzo nie przybierac i najbardziej wiarygodny wynik wagi bedzie okolo 37t.
Rika super, że Kasia tak ladnie przybieraslash, KotMisia, AGA 30, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Katalina najważniejsze że Iza zdrowo rośnie
a co się ci lekarze was tak czepiają tej wagi nie rozumiem...??!! Każda z nas przybiera na wadze i to we własnym tempie ale chyba żadna się za przeproszeniem nie obzera i nie ładuje w siebie niezdrowe żarcie łopatam
katalina, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Haha Pigulska pomyślałam to samo o relacji Slash
Katalina to ile przybrałaś że tak sie czepiają? Ja mam +13 i już się boję czy mi nie będą truć że za dużo przytyłam
Ale najważniejsze Katalina zd z Izulką wszystko ok:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 22:15
PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość