Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Slash, niestety nie pokażę narazie, bo wszystkie rzeczy, które kupiła/zrobiła dla małej trzyma u siebie w domu. Później dostanę hurtowo wszystko
Ja nie wiem co to jest z tym moim brzuchem. Mam uczucie jakby ciągłego lekkiego skurczu? Mocniejszego wzdęcia? Trochę parcie na toaletę? Mocniejszy ból wiązadeł? No i twardy brzuch. Już od poniedziałku po południuW dzień trochę puszcza, ale wieczór, noc, ranek jest do dupy
Pojechałabym na ip, ale już jutro mam wizytę to chyba się wstrzymam jeszcze. Najgorzej, że mam korepetycję, na które jadę kawał drogi i nie ma szans, żebym odpuściła, bo do wypłaty męża tydzień, a coś jeść trzeba
-
Wlasnie jestem po kąpieli i odchwaszczaniu mojego buszu jak dobrze że są lustra bo bez tego to golenie byłoby nie wykonalne
Slash może pij siemię lniane lub zalewaj na noc kilka suszonych śliwek i zjadaj je na czczo i wypijaj tą wodę którą były zalane powinno być Ci wtedy lżej w ubikacji na 2
Agusia ale ruchy Zosi czujesz normalnie?jeśli tak i wytrzymasz do jutra to chyba szkoda nerwów na ip -
Agusia na zdjęciu nic nie widać
Jest w o wiele lepszym stanie niż to które dostalam od koleżanki
Mężuś już wrócił z pracy wiec jestem spokojna bo na czas dojedziemy na wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 14:34
gosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dzieczyny :*
Tak, Zosia buszuje normalnie, a ból mocny nie jest, może poprostu tak mam, ale wolę się upewnić, więc dobrze, że wizyta już jutro...
No na zdjęciu to już chyba w ogóle nic nie widaćAle pęknięcie jest, przy prawym wyjmowanym szczebelku i jakby mocniej pociągnąć to by się deseczka na 2 podzieliła bez problemu. Ale wystarczy kupić jakąś listewkę cienką i będzie git
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Shlash to ja mam dzisiaj stres kupę i już 4 razy byłam. O biedne moje hemoroidy. No ale ja przed wizytą zawsze tak mam, samoistne oczyszczanie organizmu.
Rika słodka ta Twoja Kasieńka, też ma fajne pućki jak moja.
Aga piękny pokoik dla Zosieńki, nie ma co się czepiać, nic nie widać żeby było coś z nim nie tak.
Na samą myśl ze mam tłuc się z przesiadką przez to moje rozkopane miasto trafia mnie szlak. Miałam takie idealne połączenie że wysiadałam przed samą przychodnią, a teraz muszę się przesiadać ech.Rika lubi tę wiadomość
-
Agusia lozeczko sliczne
nic nie widac moim zdaniem na zdjeciu. Ja mam podobne bole, w pon mialam wizyte i nic się nie dzieje, ale uwazam że oprocz skurczy bh to odrozniam jeszcze że mam mocna niestrawnosc. Jeżeli nie bedziesz się mogla ruszac to ip, jeżeli to nie aż taki bol to poczekaj do wizyty, poki co polezakuj sobie troche..
Slash ja w Warszawie teraz mieszkam, ale wszystkie kumpele w Poznaniu zostaly, a pochodze z okolic Leszna
Rika, Kasienka jest przesliczna. Jak zaluje że moja Iza jest takim lobuzem i zlosliwcem i się nie pokazujeRika, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madziorek wrote:Dziewczyny, któraś dawała linka na nieprzemakalne prześcieradło, dysponujecie tym jeszcze? Ja dziś kupiłam wypełnienie do poscielki z firmy amy, kocyk w smyku wygrzebałam z wieszaczka obniżkę i zamiast 50 zł było 30 taki milusi w dotyku
rajstopki moro mąż kazał zakupić dla synka to wzięłam rozmiar 68-74 czyli na jesień początek zimy powinny starczyć. I kupiłam takie duże płatki dla małego bo zamierzam co jakiś czas zamiast chusteczek używać wody
i patyczki do uszu. Przyjemne to dla maleństwa zakupić
Proszę, tu link: http://allegro.pl/nieprzemakalne-przescieradlo-z-gumka-120-60-matex-i5115410574.htmlmadziorek lubi tę wiadomość