Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rika słodkie pućki ma Kasieńka
Czy was też tak mocno bolą biodra? Od wczoraj przerwacanie się w łóżku z boku na bok sprawia mi ból i chyba rozchodzi mi się spojenie łonowe bo tak kure***ko boli że nogą ruszyć nie mogę ;/
Agusia ja nie chcę żeby mi się stopa powiększyła bo już mam rozmiar 41, musiałbym zacząć w męskich butach chodzićRika lubi tę wiadomość
-
Oj Karolcia nie poruszam tego tematu do przyszłego tygodnia jak pojedziemy po materac to wtedy wrócę do tematu
Lipa z pracą a ma nagrane juz coś nowego?
Moj dostał w tym tygodniu cześć zaległej pensji ale co z tego jak rata za dom nie zaplacona a zaraz będzie nowa do płacenia -
Karolcia zaufaj mezowi, czasem to i lepiej jak się postawi szefowi. Na pewno ma teraz ogromna motywacje i wymaga wsparcia. Ja nieraz nawet swojego namawiam na roczny urlop bezplatny bo wiem, że ma inne ambicje i "asy" w rekawie ktore chcialby zrealizowac a teraz nie ma na to czasu i sil. Do tego praca nie sprawia mu satysfakcji i przez to mamy nieraz zgrzyty. Moze to nie jest jakis wymarzony moment do tego typu akcji, ale na pewno Twój maz wybrnie z tego dobrze
Rika, ja z już hacze o lubuskie ale w sumie wciaz w strone dolnegoslaska teżRika lubi tę wiadomość
-
Karolcia czasem trzeba takiej drastycznej zmiany żeby osiągnąć cos naprawdę wow
Mojemu marzy sie własną firma ale ja niestety sie boję może było by inaczej gdybyśmy mieli jakies zabezpieczenie finansowe a tak postawić wszystko na jedną kartę to jednak strach
Siedzę w kolejce do gin nie lubię tak chodzić w środku godzin przyjmowania bo nikt nie pilnuje godziny i teraz będę siedzieć nie wiadomo ile a ludzi od zatrzesienia na korytarzuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 16:24
-
Rika śliczne zdjęcie księżniczki
Katalina lubię bo z tych samych kątów pochodzimyPoznań,Leszno-moje okolice
Gosiu trzymamy kciuki za wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 16:24
Rika lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Już jesteśmy po wizycie mimo kolejki szybko poszło
Ale nie wiele wiem tzn ze wszystko w porządku Pola waży 1700 g ale przybiera prawidłowo, bóle brzucha mogą się pojawiać i brzuch może się spinać nawet kilka razy dziennie
Niestety nie widziałam małej na usg ale mąż coś tam widział
Mąż się śmieje że jak będzie rosła w takim tępię to wielkoluda urodzęgosiunia, Karolcia88, Bluberry, dorota1987, katalina, Ofelaine, PIGULSKA, KotMisia lubią tę wiadomość
-
Maribel obiecany link (ale aukcja zakończona)
http://allegro.pl/promocja-termometr-na-podczerwien-thermodelicate-i5071735402.html
jeszcze na domiar złego dowiedziałam się, że z tym pzu nie wypalico prawda dali w ofercie zniesienie karencji, ale dali też klauzurę, że osoba przebywająca na l4 nie może się zapisać. A nie mogę sobie zrobić przerwy między zwolnieniami skoro od października jestem na l4
Musiałabym pójść do lekarza medycyny pracy po zdolność wziąć urlop- zapisać się i dopiero wrócić na l4
strasznie się rozczarowałam, jestem mega smutna i aż się popłakałam
Gosia ja też uważam,że powinno się wyciszać dźwięki- a jak już ktoś odbiera to przynajmniej rozmawiać szeptem a nie na cały regulator. -
nick nieaktualnyWróciłam do domu, po drodze zatrzymała mnie drogówka, obeszło się bez mandatu, ale dmuchać w świeczkę musiałam, za trzecim razem się w końcu udało uzyskać jakiś wynik.
Jasiek mi zaraz dziurę w brzuchu wywierci, oglądam pomysły na kącik dla małego, muszę się za to w końcu zabrać i zagospodarować ścianę przy której stanie łóżeczko.
I mam jeszcze problem z prezentem dla rodziców niedługo będzie ich 30 rocznica ślubu chciałam z bratem kupić coś wspólnego dla nich ale brak pomysłu mamy, a pomysł na malowany portret okazał by się nietrafionym.gosiunia lubi tę wiadomość
-
Bluberry dobre by to było ciężarna pod wpływem no ale i takie przypadki sie zdarzają najważniejsze że mandatu nie dali
Karolcia mąż na pewno wie co robi musisz mu zaufać
Szkoda ze nie wypaliło Ci z tym pzu
No z tymi telefonami to jakas tragedia ludzie nigdzie nie potrafią się zachować -
nick nieaktualnySpłukałam się
W ciągu godziny kupiłam:
- dwie torby podórózne
- 2 kocyki minky
- ochraniacz na lozeczko minky
- poduszke klin
- 3 przescieradełka
- 4 ochrniacze na przewijak (bo mam dwa)
- 2 ręczniczki dla dziecka
- poduszeczkę minky (brakowało mi zeby rabat 50 zł na allegro wykorzystac)
poscieli nie kupuję - kupię pozniej. Maj, lato - kocyk wystarczy.
W sumie do zakupu zostało mi: klapki, termometr, rożek i monitor oddechu
Ofelaine, gosia86, PIGULSKA, madziorek, czarna panda, dorota1987 lubią tę wiadomość