Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Shlash taka w zielonej tubce z napisem linomag maść. Ja właśnie zjadłam obiad i strzeliłam sobie drzemkę. Ze słodkości pochłonęłam dzisiaj 2 podwójne milky way. Ale miałam taką ochotę że nie szło się powsrzymać. Teraz znowu leżę w wyrku i się nudzę, ale może poprzeglądam zaraz Allegro.
-
My bylismy w Kosciolku ale stalismy przed bo jest cieplutko. Po powrocie zupa i pojechalismy do tesciow. My Emilka na spacerek i plac zabaw a potem do babci na obiad. Teraz ja po drzemce a tesciowa drugi raz na spacerze z z Emilka;-)
Tesciowa dzis zrobila pyszna babke z lukrem.
Mezus kupil z okazji Dnia Kobiet: Emilce zolte tulipany, Milence w brzuchu - tulipany jasny roz a mi w doniczce AzalieNo i swojej mamie zolte roze
A u tesciow dostalysmy: ja - tulipsny czerwone a Emilka dla odmiany Azaliegosia86, KotMisia lubią tę wiadomość
-
Zakochałam się w tym wózku kolor beżowy
http://allegro.pl/wozek-tako-moonlight-omega-mega-promocja-i5131289378.html#thumb/3
Może uda mi sie jakoś przekonać męża w sumie jak za używany mam dać 700-800 zl to różnica nie wielka
Na mężuś zrobił pyszne śniadanko tosty francuskie mniam
Ja też kupiłam maltan na brodawki
Planujecie pić herbatki na laktacje przed porodem czy dopiero po?i jak tak to jakie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 17:19
-
Mam pytanie do dziewczyn korzystających mobilnie z Allegro. Chciałabym wykorzystać kupon a tu tak jakby w tej aplikacji koszyka nie było, zastanawiam się czy jak kupię kilka rzeczy od jednego sprzedającego to policzy mi 1 przesyłkę bo w innym przypadku kupon 10 zł mi się nie opyla.
-
Paulinqa gdzie zamawialas wozek ? Na stronie producenta, allegro czy jeszcze gdzies indziej ? Mnie kusi camarela ale maz wolalby zobaczyc go na zywo ale kurcze nie ma ich nigdzie w mojej okolicy
Ja padam ze zmeczenia a nogi wchodza mi do tylka. Bylismy u tesciowej w szpitalu w odwiedzinach a potem na bielanach. W baby maxx lipa straszna, w sMyku jeden wozek dosyc fajny ale nie bylo wow wiec szukamy dalej. Oczywiscie kupilam pare ubranek dla malej I krem bepanthen 100g oraz 30g w smyku za 49 zl.chyba sie oplaca bo na allegro i u mnie w aptece tubka 100 g kosztuje ok 50 zl.
-
beti na aukcji sprzedający w opcjach dostawy często podaje ile przedmiotów w jednej paczce może wysłać (czasami podaje że dopłata za każdy kolejny przedmiot np. 2zł albo max w paczce 99szt)
A ogólnie wchodzisz na aukcję i klikasz kup teraz pojawia się okienko płatności i wybierasz później.
Gdy kupisz już z wszystkich aukcji wchodzisz w zakładkę kupione i na tych nieopłaconych jest ikona "zapłać" wybierasz pierwszą lepszą aukcję, następnie wyświetla Ci się jakie jeszcze zostały do opłacenia i możesz zaznaczyć wszystkie
dalej przechodzisz do opcji dostawy i następnie do formy płatności
Mam nadzieję że w miarę obrazowo napisałam
a tak w ogóle allegro rozdaje kolejną partię kuponów..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 18:05
-
Ofeline cena chyba ok za ten bepanthen w Rossmanie chyba podobna cena
Rozmawiałam z teściową i już się wieść po rodzinie rozniosła że dziewczynka i głupia kuzynka rozgadała że Jessica będzie miala na imię aż babka zadzwonila do teścia i powiedziala ze mamy nie dawać głupiego imienia
Wkurza mnie to już każda miała swoje 5 minut i mogła nazwać dzieci tak jak im sie podobało a teraz będą mi imię wybierać -
Gosia z taka cena to rzeczywiscie niezla okazja. Ja kupilam Omege Black i placilam 1300 za zestaw 2w1,ale te w szarej ramie i z szara gondola to gdzie bym nie patrzyla byly po 1600zl.
Co do rat w Allegro, to raz probowalam,ale nie wyszlo,bo bank uznal,ze ja to nie ja. Nie zgadzaly im sie dane z konta allegro z danymi do konta,bo ja jakims etapie w celu weryfikacji trzeba bylo przeslac 1zl na konto Alior banku. Ja w allegro mialam oprocz imienia i nazwiska swoj nick i chyba to byl blad.
Jesli tez masz inne dane niz rzeczywiste w allegro to wystarczy,ze do nich napiszesz,przeslesz skan/foto dowodu i oni poprawiaja. Dosc szybko.
A co im do tego jak Wy dziecku na imie dacie???
U mnie tez jakis hardcore, zadzwonila.moja sluchaczka( jestem lektorka ang) i w trakcie rozmowy nagle mowi do mnie czy ten Kuba to juz postanowione, bo jej sie bardzo zle kojarzy! No zesz k...a! Obca baba!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 18:24
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Bluberry – mi i mężowi tez podobają się te wózki ze stałymi dużymi kółkami (retro) ale jeszcze nie zakupiliśmy wózka. Wy już wybraliście?
Slash kupujemy wózek od znajomych używany 5 miesięcy koleżanka bardzo go sobie chwali, ale że już ma inną spacerówkę a więcej dzieci nie planuje to sprzedaje nam, a my w kieszeni zatrzymamy ponad tys. zl.
przy moich ścieżkach na spacery takie koła są idealne
GabiK, gosia86, madziorek, gosiunia, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mogłabym wziąć jeszcze raty na mamę no ale to juz by było mieszanie z danymi
Ja uważam że takie tematy jak imię nie powinny być komentowane każdy nazywa dziecko tak jak chce i ma do tego pełne prawo
Ta Twoja słuchaczka to już szczyt chamstwaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 18:36
GabiK, gosiunia lubią tę wiadomość