Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Laseczki dużo dobrego! Fajnych porodów!
A myslalyscie o tym, że większość z nas będzie w tym roku po raz pierwszy obchodzić Dzień Mamyjuż jako mamuski
Mój tatuś ma dziś urodziny. I znów jest torti jak tu cukru pilnować
Miłego dnia kobitki :*Catyyy, WesołaMama, gosia86, GabiK, gosiunia, beti97, madziorek, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
niech moc będzie z nami kobietkami. Dziś zasługujejemy na szczególne traktowanie, także udanego dnia majóweczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 09:05
gosia86, GabiK, gosiunia, Bluberry, madziorek, KotMisia, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Witam!
I ja życzę Wam Wszystkiego najlepszego, duuuuużo zdrówka, miłości, spełnienia marzeń, brak problemów z kasą i w ogóle brak problemówOczywiście szybkiego porodu (bo bez bolesny to raczej nie będzie
)
Miłej niedzieli!!!gosia86, GabiK, gosiunia, Bluberry, madziorek, KotMisia, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry mamusie.
Dzisiaj nasze święto, wszystkiego najlepszego:) Za oknem wiosna, więc dzisiaj będzie długi spacerek, moze nawet dwa:)
Miłej słonecznej niedzieli:*GabiK, gosiunia, gosia86, madziorek, KotMisia, Bluberry, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
KotMisia wrote:Powiem Wam, że mi na te bóle krzyżowo, pachwinowo itp pomaga leżenie. Ale nie godzinkę czy dwie ale cały dzień bardziej leżący
Przeczytałam w książce że jak urodzi się dziecko, i będzie taka chwila że Maleństwo będzie spało i mama ma do wyboru sprzątać czy iśc spać to zawsze powinna wybrać sen. I teraz też tak robię, tzn. Jak coś źle się czuję, to sobie odpuszczam, kładę się i odpoczywam. Bo czy świat się zawali od kurzu na szafce? NAsze zdrowie jest najważniejsze!!
A z dobrych wieści to dziadkowie, tzn moi rodzice plus mama Michała i dziadek z babcią dali nam na wózek!Muszę tylko wybrać. Może Wy pomożecie?
Myślimy nad Tako Omega Moonlight a Camarelo Carreraczekamy na niego powiem jaki jest jak przyjdzie;) i też kase dostaliśmy od dziadków;)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOBITKI;)))
my z mężęm mamy ostatni dzień razem bo jutro wieczorem wyjeżdza juz ale może na świeta będzie z nami;) pocieszam się tym;) ja czuję się coraz bardziej oociężale... muszę duzo odpoczywc w ciągu dnia..
aa i dostałam w prezencie od męża psiaka małego;) musze go wam pokazać bo jestem w nim zakochana;) nasz drugi synuś to jest)
życze miłej niedzieli;*Karolcia88, gosia86, gosiunia, GabiK, madziorek, KotMisia, Bluberry, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Ja z Wojtusiem również życzymy wszystkiego dobrego ,przede wszystkim zdrowych maluszków ,dużo miłości,i banalnie ale pieniążków bo jak czytamy to nie jednej czasem brakuje,zdrówka dla Was mamusie i szybkiego powrotu do formy po krótkim i BEZPROBLEMOWYM porodzie
żebyśmy wszystkie dotrwały przynajmniej do kwietniaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 10:27
GabiK, Bluberry, madziorek, KotMisia, PIGULSKA lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Wszystkiego najwspanialszego, kochane, w Dniu Naszego Święta, świetnego samopoczucia, lekkiego porodu i samych cudownych chwil!
ode mnie i Antosia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 10:38
GabiK, madziorek, KotMisia, Bluberry, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Kochane w dniu naszego święta życzymy z Wikusią szybkich i bezproblemowych porodów oraz radości z dzieciaczków
no i przede wszystkim zdrowia bo jak ono będzie to kasa w końcu też przyjdzie.
A ja dzisiaj mam jakiś super power i umyłam dwa okna już na święta. Wiem że nie powinnam, dwa że niedziela i wszystkie plotkary już mają o czym dyskutować, ale poczułam że muszę. Piękna wiosna na dworze więc rachu ciachu i po sprawie. Siostra się ucieszy bo tak to mama by ją zagoniła a ona ma dużo teraz swoich problemów i chorób. No i ja nie chcę być komuś wdzięczna a nie mam kasy żeby dawać za umycie okien.KotMisia, Bluberry, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Beti jak tylko czułaś się na siłach to super, teraz się będziesz cieszyć czystymi oknami
(żebyś tylko tym myciem nie wywołała deszczu- bo u mnie to idzie w parze..
)
a ja się dowiedziałam, że dostanę od koleżanki siostry poduchę do spaniaa miałam kupić w tym miesiącu
Gosia wczoraj z takim zaangażowaniem robiłam sałatkę, że przepłaciłam ją wylaną krwiąnie wiem jak to zrobiłam ale jak otwierałam puszkę to sobie dość mocno przecięłam palucha, lało się ze mnie co najmniej jak z zarzynanego świniaka
KotMisia, beti97, madziorek lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki to ja też wpadam z życzeniami. Zdrowych i spokojnych maluszków, magicznego macierzyństwa bez zbytecznych trosk i szczęścia szczęścia i jeszcze raz szczęścia :*
PS. Zosia jak zwykle wita się z czkawkąKotMisia, GabiK, Bluberry, beti97, madziorek, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f4ee5b2140fa.jpg
Wszystkiego najlepszego w Dniu Naszego Święta! Bezproblemowych porodów w terminie, zdrowych dzieciaczków, żadnych kłopotów na co dzień, szczęścia i pomyślności!KotMisia, Bluberry, beti97, madziorek, gosiunia, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZrobilam ciasto czekoladowe, z racji że przyjeżdżają do nas przyjaciele prosić na wesele, ale tak mnie naszło na zwykłe domowe ciasto drożdżowe że nie mogłam wytrzymać, mąż specjalnie po drożdże jechał, ciacho sie piecze mam nadzieję ze zdąży sie upiec jeszcze.
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Muszę później nadrobić zaległości, ale najpierw chciałam się z Wami przywitać w 33 tc i życzyć Wam wszystkim najlepszego z okazji Dnia Kobiet, byście były dziś obsypane kwiatami, czekoladkami i czuły się dziś bardzo wyjątkowo:)
GabiK, gosiunia, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Witajcie Majóweczki!
Wszystkiego najlepszego w Dniu naszego Swięta, nam i tym małym kobietkom w naszych brzuszkach też.
Próbuję Was nadrobić – bo nie zaglądałam dwa dni – jakoś tak z braku czasu.A i zrobiłam w piątek ciasto maxi king – ono mi przypomina tego batonika 3 Bit – następnym razem dodam trochę mniej cukru bo jednak jest bardzo słodkie to ciasto, a i wydaje się ze wyszło spoko. Rodzicom smakowało.
W piątek – sprzątałam w domu – eh to już nie na mnie.
Bluberry – mi i mężowi tez podobają się te wózki ze stałymi dużymi kółkami (retro) ale jeszcze nie zakupiliśmy wózka. Wy już wybraliście?
PIGULSKA lubi tę wiadomość