Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A my właśnie z tych wysokich
i czytałam ze dziewczyny nie kupują Camarelo właśnie dlatego, że za duży. Bo buda z gondoli sięga na 122 cm. Jutro jadę do sklepu testować. Zobaczę czy wejdzie do bagażnika. Jak sie składa itp.
Dostałam dziś paczkę od teściowej i babci. Kołdry, poduszki, poszewki, rożek, ubranka, pieluszki tetowe. Ładnebeti97, GabiK, gosia86, madziorek, Agusia246, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Jedno zamówienie apteczne zrobiłam, dzisiaj kompletuje drugie bo nie wszystko mam. Tylko widzę jak cyferki przeskakują, masakra
jutro wypłata, ciekawe ile mi z niej zostanie jak wszystko popłacę. Ja już czekam żeby złożyć swój wózeczek, włożyć kocyk, ale na razie stoi w folii żeby się nie kurzył.
-
Gosia, tak na szczęście ogrzewanie jest
Co do ciuszków i reszty, strasznie się cieszę, że moi rodzice postanowili stanąć na wysokości zadania, wcześniej nie bardzo mogłam na nich liczyć...
GabiK to ja mam odwrotnieale właśnie też stwierdziłam, że się przecież nie zmarnuje.
Druga partia prania - error numer dwa. Podsumowując: białe rzeczy wyszły pokrochmalone, kolorowe - żółte zafarbowały w czerwone plamy. Brawo ja
A mój mąż jeszcze w piątek pamiętał o dniu kobiet, dzisiaj już nieMusiałam mu przypomnieć żeby złożył życzenia teściowej. Ale i tak wygrał mój ojciec dostałam smsa: Wszystkiego najlepRZego
Beti, jakbyś miała braki w ciuszkach to pisz, w środę mąż jedzie po tę jeszcze jedną torbę, mogę co ładniejsze zapakować i wysłaćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 01:10
GabiK, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Dzięki Aguś
ale myślę że z tymi jeszcze po sąsiadce damy radę. U nas już koniec spania. Oczy otworzyłam 5:38. Wiki zaczęła się kręcić i koniec spania. Może poobiedzie dośpię. Muszę dzisiaj ogarnąć chałupę i usmażyć naleśniki. Zejdę sobie do komórki i wyjmę torbę do szpitala dla Wiki, przepiorę i zacznę pakować, bo moja już stoi częściowo zapakowana.
-
Cześć, nie śpię od 5 rano. Mąż przed pracą zawiózł mnie do rodziców bo babcia mi zniesie ze strychu do przejrzenia ubranka po dużo mlodszej kuzynce. Może będą jakieś skarby. Wczoraj zaliczyłam krótki spacer z mężem, siostrą i szwagrem. Porobiliśmy sobie wspólnie zdjęcia i mogłabym zaliczyć ten dzień do udanych gdyby nie wieczorna tragedia. Zmarł dziadek męża, po którym Jaś dostał imię. Fatum trwa, a miało być już dobrze. Smutno mi, przez całą noc śniła mi się ta tragedia.
-
Witamy się w nowym tyg
Nadrabialam Was regularnie, ale nie było kiedy pisac... Dziś w nocy obudzilam się o 1 i nie spalam do 3nie mogę swobodnie oddychac i znalezc sobie najlepszej pozycji do spania, jestem już wykonczona, a nie spie raptem od 5 minut..
KotMisia, wybieralabym camarelopiekny wozek, kolorystyke maja super i bardzo wytrzymale materialy. Moja sevilla też jest wysoka, buda gondoli konczy się na ponad moim biustem a mam 1,76 wiec też jestem raczej z tych wysokich..
W tym tygodniu też postanowilam spakowac swoja torbe do szpitala, rzeczy higieniczne dla malej a za tydzien-dwa doloze jeszcze jej ubranka uprane
Dorotko, bardzo mi przykro z powodu dziadkaale nie bierz tego jako fatum.. Ja wiem, że wiele nieszczesc Was ostatnio spotkalo.. Wyjdziecie z tego wszystkiego mocniejsi.. Utul Jasia w brzuszku, w koncu dostanie imię po kims wyjatkowym :*
dorota1987, nadulek lubią tę wiadomość
-
Jak dobrze być w domu!!!
Juz nas wypuścili wczoraj ze szpitala ale musiałam się nacieszyć domkiem i stęsknionym mężem
Później spróbuję was z grubsza nadrobić
Miłego dzionka :*Karolcia88, gosia86, AGA 30, GabiK, Bluberry, nadulek, Catyyy, gosiunia, katalina, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Kilka dni mnie nie było bo była u mnie ciocia.
Wczoraj miałam spotkanie z położną na Kamieńskiego. Super babka.
A dziś rozprawa - trzymamy kciukiJuż mam dość ale może jeszcze tylko trochę.
KotMisia, gosia86, dorota1987, Rika, GabiK, Bluberry, beti97, Catyyy, katalina lubią tę wiadomość
-
Hej wpadłam Was poczytać bo jestem majówką 2014 i widzę że macie temat wózków ja polecam camarelo, ja mam carere i jest super duży ale łatwo się składa, ma super koła wjedzie wszędzie, duża i wysoka gondola jak dla mnie to plus bo przy spacerach gdy czasami trzeba iść obok ulicy to dziecko nie leży na wysokości rur wydechowych samochodów rączkę można regulować więc niższe osoby nie mają problemy, fajna duża buda szczególnie w spacerówce. Duża torba na zakupy nie polecam jedynie fotelika jezeli chcecie go używać w aucie lepiej dopłacić i kupić np. maxi cosi bo zdecydowanie bezpieczniejsze a adaptery żeby go wpiąć do wózka to koszt ok.40 zl
-
Laura powodzenia wyrok może być tylko jeden oczywiście tylko na Twoją korzyść:*
Dorota współczuję śmierci dziadka
Myślę że nie powinnaś myśleć że to fatum bo takim myśleniem przyciągasz do siebie złe wydarzenia
My zaczynamy dzisiaj 32 t czas kurczy się w ekspresowym tempie
Pigulska wszędzie dobrze ale w domu najlepiejPIGULSKA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki witamy się i my
Postaram się was nadrobić biorąc pod uwagę że mąż jak zwykle na wyjeździe do piątku.
Pigulska bardzo się cieszę że was wypuściliPIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Pigulska witaj w domu :-*
Anioł trzymamy kciuki za pomyślny dla Ciebie przebieg rozprawy.
Dorotka moje kondolencje, ale postaraj się myśleć przede wszystkim o sobie i dziecku. Jesteście teraz najważniejsi.
Beti szacun za spakowanie torby, ja wizytuję w czwartek i pewnie znowu zaraz Cię nadgonię
Wg Belly rozpoczęliśmy dziś 33tydz, coraz bliżejgosiunia, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRika ogólnie ok
Weszłam tam a tam cisza i spokój i nawet ładnie. Sale do porodów rodzinnych sa nie aż tak "szpitalne". Wygląda lepiej niz myslałam że może. Ja stawiam na poród w wodzie i w tej sali wlasnie rozmawiałam z położną. Ogólnie na plus - tylko szpital wieeeeelki i zakrecony
Dzięki Dziewcyzny za kciukiBędzie dobrze mam nadzieję. Dziś zeznaja "moi" świadkowie wiec az tak się nie stresuję.
Rika, GabiK lubią tę wiadomość
-
Witam się poniedziałkowo. Dziś jestem sama w domu, obiad mam ze wczoraj i dzień zapowiada się dosyć nudnie.
Dorotka wyrazy współczucia. Ale myślę, tak jak dziewczyny, nie traktuj tego jako fatum.
Anioł kciuki zaciśnięte.
Pigulska fajnie, że już jesteś w domkuPIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Dorotka - przykro mi bardzo.
Ja yłam w podobnej sytuacji 2 lata z rzędu najpierw na tydzień przed naszym ślubem samobójstwo popełnił (83 letni) dziadek mojego m a rok później na tydzień przed komunią córki ( w zeszłym roku) zmarła babcia mojego m. tak więc umiem sobie wyobrazić jak się teraz czujesz -
Dorotka przykro mi z powodu dziadka
ale Jasiu dostał piękne imię po pradziadku. Tak to już jest urządzone że jeden ustępuje miejsca drugiemu. Ja też pochowałam swoją babcię i prababcię a teraz na ich miejsce wsunie się nasza Wiki a my zastąpimy miejsce rodziców, a rodzice dziadków. Trochę mnie to przeraża ale taka kolej rzeczy.
Powiedziałam mamie wczoraj że chcę żeby Wiki na drugie miała Łucja to moja mama stwierdziła że jest tyle pięknych polskich imion i widziwiam.Wystarczy źe pierwsze ma egzotyczne. Dla mnie Wiktoria jest średnio egzotyczne,a Łucja to raczej nie zagraniczne tylko bardzo stare. Powiedziałam że daję po św. Łucji. No ale najważniejsze żeby nam się podobało.
Posprzątałam mieszkanie, zamoczyłam firanki, przyniosłam ponad 5 kg zakupów a teraz leżę i zdycham.
Katalina łączę się w bólu z oddychaniem , najgorzej jest wieczorem i człowiek się tylko umęczy. Muszę jeszcze zejść po tą torbę i zrobić naleśniki.
Gabik ja wcale za dużo w tej swojej torbie nie mam, ale ona była w razie "w" żeby nikt mi nie spakował koszuli, czy ręcznika którego nie lubię,albo mało wizytowej piżamki.GabiK lubi tę wiadomość