Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to nie wiem czy będe potrzebowała pić herbatki laktacyjne bo od miesiąca mam wycieki a od kilku dni budze się rano z zalaną koszulą nocną. Ja śpię na lewym boku i docisnę cycka do poduszki to rano mega plamy mam. Chyba czas zacząć spac w staniku sportowym z wkładkami.
Ja mam już też sporo ubranek ale co jakiś czas dokupuje coś oprócz bodziaków bo wydaje mi się, że mi czegoś zabraknie z ciuchów wyjściowych bądź letnich.
I też planuje naklejki dla męża porobićWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 14:56
-
Gabik ja dzisiaj robiąc zamówienie na gemini zamówiłam 2 herbatki na laktację, póki co nawet kropli z piersi nie uroniłam nawet jakbym chciała to nie wycisnę, ale jeszcze ze 2 tyg i zacznę pić. W ogóle dzisiaj zrobiłam sporo zakupów i czuję się już po wypłacie spłukana. No ale moja Wikusia ma już prawie spakowaną walizeczkę do szpitala. Pozostało spakować smoczek, rożek i pieluszkę flanelową, no i skarpetki bo te które mam są za wielkie.
Gabik wpadłam w depresję :p jak zobaczyłam ile masz ubranek. Jestem ciekawa co od sąsiadki dostaniemy.
Zamówiłam dzisiaj pościelowe, rożek, prześcieradełka, herbatki na laktację, linomag, gaziki 50 szt, fridę z zapasem filtrów, opakowanie na smoczek, przewijak, 5 grubych pieluch tetrowych, 2 flanelowe i jeszcze dostawę z Tesco żeby nie dźwigać. Teraz tylko czekać aż przywiozą wszystko.
Chyba wszystkie mamy dzisiaj dzień porządków, ja już na dzisiaj skończyłam z wszystkim i mogę się poobijać. -
Kurde zazdroszczę wam tych porządków
. Ja oglądam słońce przez okno leżąc w łóżku
ale pocieszam sie ze niedługo będę korzystała z tego słońca z córcią na spacerach
.
Dzisiaj mnie tak ćmi w brzuchu jak na okres, ale nie są to skurczybyki tylko boli mnie tak okresowo + bol w dole pleców, tak delikatnie, ciągle a nie że falami, wiec chyba jeszcze nie rodze ??? -
Ja się pochwaliłam mężowi jaka dzisiaj obrotna byłam to jeszcze mnie opieprzył. Więc nawet jakbym czuła brzuch to słowem się nie odezwę to jeszcze bardziej mnie zruga.
Nojaniewiem,niestety nic nie podpowiem/ nie poradzę bo nie wiem
mnie tak bolało (ale bardzo mocno) jak mi się macica stawiała, tzn najbardziej plecy, brzuch jak coś podniosłam albo za szybko szłam..
Może plecki to teraz od reżimu łóżkowego? -
Cześć Wszystkim!
Witamy się cudnie wiosennie
Dziś miałam z Lilą usg 30 tygodniawszystko ok
Malutka już nie taka malutka bo ponad 1800g waży
strasznie dziś się zasłaniała
nie dała zrobić sobie ładnego zdjęcia
szkoda
ale ma wszystko na miejscu i najważniejsze - nie ma żandych przeciwwskazań do prowadzenia takiego trybu życia jak do tej pory
nie rodzę, nie skraca mi sie szyjka, znów ma ponad 4 cm
mam nadzieję, że nie przenosze ciąży
)))
Trochę drapie gardło, ale daję radę sobiedzis dałam sobie popalić ze spacerami po dworku
wyszłam z domu o 11 i wróciłam o 16
ale było tak pięknie...ach czuć wiosenkę w powietrzu!
chciałabym by już się zazieleniło
ale jeszcze trochę
kolejną wizytę mamy 31 marca czyli po 3 tygodniach
coraz częsciej
Mam nadzieję, że u Was również same dobre wieścii w miare swoich możliwości korzystacie z pogody
Karolcia88, Catyyy, GabiK, Ofelaine, MiM, gosia86, czarna panda, dorota1987, nadulek, katalina, gosiunia lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ofelaine wrote:Paulinqa gdzie zamawialas wozek ? Na stronie producenta, allegro czy jeszcze gdzies indziej ? Mnie kusi camarela ale maz wolalby zobaczyc go na zywo ale kurcze nie ma ich nigdzie w mojej okolicy
Ja padam ze zmeczenia a nogi wchodza mi do tylka. Bylismy u tesciowej w szpitalu w odwiedzinach a potem na bielanach. W baby maxx lipa straszna, w sMyku jeden wozek dosyc fajny ale nie bylo wow wiec szukamy dalej. Oczywiscie kupilam pare ubranek dla malej I krem bepanthen 100g oraz 30g w smyku za 49 zl.chyba sie oplaca bo na allegro i u mnie w aptece tubka 100 g kosztuje ok 50 zl.
ofe znalazłam na allegro sprzedawce z Sosnowca czy tam Katowic i dzwoniłam do nich. w sumie wyszło mnie 30 zł taniej niż na allegro bo dali mi taka zniżke dobre i to ;p zamówiłam 3w1 z fotelikiem maxi cosi city jak dla mnie za przystępna cenę 1600 zł;p -
Witam
Mam nadzieje że u Was wszystko OK. Wybaczcie ale ponad 50 stron nie nadrobie
U nas już wszystko OKMłoda miała zabieg przecięcia błony bębękowej podobno ropa lała się strumieniem. Przy okazji zrobili jej wymaz z ucha i wyszło że ma gronkowca - wersja lajtowa
Na szczęście już po wszystkim. Ale puki człowiek nie jest w szpitalu to nie wie jakie są nieszczęścia na świecie. Raz się nasłuchałam o dziewczynce co ma 12 miesięcy i nie ma już jednego jajnika - potem miałam koszmary senne że Młody umarł
03.02.2014 -
Paulinqa znalazłam dzisiaj sklep w Świdnicy, w którym mają wózki Camarelo i jak się uda to w tym tygodniu pojedziemy zobaczyć.
MiM super, że z córką już lepiej, ja wczoraj byłam z mężem u jego mamy w szpitalu w odwiedzinach i jak zobaczyłam męczących się tam ludzi to dziękowałam Bogu, że ja i moi bliscy jesteśmy zdrowi.
Magic świetne wieści.Magic lubi tę wiadomość
-
Karolcia nalezalo sie od meza
MiM dobrze,ze to juz za Wami, a koszmary to hormony,mnie tez sie straszne glupoty snia. Teraz juz na pewno bedzie lepiej. A jak mala zniosla to wszystko?
KotaMisia a pytalas lekarza czy nie ma przeciwskazan do cwiczen na szkole?
Karolcia polspiochow mam troche tzn z 6 szt, wiecej spodenek takich bawelnianych,bo uznalam ze w lato to bedzie lepiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 17:43
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Gabik wiem, że trochę przesadziłam- ale miałam tyyyyyyyyyyyyle siły
ale już grzecznie leżę i przeglądam allegro
Patrzę jeszcze na moje zamówienie z gemini. Zastanawiam się czy maltan wziąć 10ml czy 40? (różnica 5zł).
i zastanawiam się ile jest potrzebnych ampułek z solą fizjologiczną? mam 18szt i 50szt gazików (ale mam też płatki kosmetyczne kupione)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 17:54
gosiunia lubi tę wiadomość