Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a ogólnie to po ile macie ciuszków? Body, kaftaniki, pajace, śpiochy?
Ja mam dużo od siostry, ale jednak po trójce dzieciaków to już trochę znoszone są i chciałam kilka nowych dokupić ale właśnie nie wiem ile czego -
Ja mam po ok 10 sztuk body w na długi rękaw i krótki rękaw od rozm. 56 do 68.
Pajace na 56 tylko 4 sztuki, na 62 - 10 sztuk, na 68 -0
Kaftaniki 2, bluzeczek może z 8, śpiochy tylko jedne, duzo mam geterkow takich cieniutkich i tych pólśpiochów, 3 rampersy na lato. -
Nadrobiłam Was
Od rana siedziałam na allegro i zamawiałam wszystkie potrzebne duperele. No i na ten moment do kupienia został nam materac do łóżeczka, chusta elastyczne (bo bardzo bym chciała chustować), puder do pupy i tantum rosa. Nie wiem w sumie też czy nie mam za mało podkładów, bo tylko jedna paczka z belli, ale w szpitalu pewnie mają, więc chyba bez sensu dokupować. No i zastanawiam się nad inhalatorem, ale to chyba może poczekać... Mogłabym też dokupić jeszcze jeden kocyk, ale to bardziej moje widzimisię niż potrzeba.
Dorotka - kondolencje
MiM - super, że z małą już ok.
A z ciuszkami to mnie chyba nikt nie pobijeCztery pełne suszarki stojące. Bo dostaliśmy od znajomych, od koleżanki (jeszcze jedną torbę ma dla mnie), po bratankach pare rzeczy, kilka kupiłam nowych, kilka w ciuchbudzie i moja matka jeszcze nakupowała. Mąż to chyba tydzień będzie prasował
A to wszystko jeszcze bez sweterków od mamy
Jak znajdę kabel do telefonu to Wam pokażę
-
Na mnie krzyczą w domu, że już za dużo tych ubranek nakupowałam a mi się wydaję ciągle mało. Otwieram komodę pomyślę co i jak skompletować później i wychodzą mi braki.
Także ja będę jeszcze uzupełniać wyprawkę
Agusia czekamy na fotoMagic lubi tę wiadomość
-
A ja nawet nie mam policzonych ciuszków , ale nie szkodzi wyjdzie w praniu czego ile jeszcze mi potrzeba. Wiki dzisiaj chyba w ogóle nie śpi, cały czas czuję że coś porabia namiętnie. W kwietniu do kupienia zostaną jakieś duperelki a reszta wyjdzie w praniu jak już malutka będzie z nami.
-
ja półśpiochów mam 3 szt
nie ma co przesadzać, rodzimy w świetnym terminie, ciepło będzie
Agusia ja kocyków mam 4 szt, jeden mały 50x70 i trzy 70x100wiadomo, jak jeden się pobrudzi to mam następny
ja inhalator mam od znajomej w każdej chwili do pożyczenia
to fajna sprawa
Ofe na mnie też krzyczą, że już mam dużoale fakt, mam dwie szuflady upchane po sam wierzch
a teraz poluje na nową komodę, bo chcę niebawem zacząć prać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 18:33
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
GabiK wrote:Karolcia nalezalo sie od meza
MiM dobrze,ze to juz za Wami, a koszmary to hormony,mnie tez sie straszne glupoty snia. Teraz juz na pewno bedzie lepiej. A jak mala zniosla to wszystko?
KotaMisia a pytalas lekarza czy nie ma przeciwskazan do cwiczen na szkole?
Karolcia polspiochow mam troche tzn z 6 szt, wiecej spodenek takich bawelnianych,bo uznalam ze w lato to bedzie lepiej.
Dzięki dziewczyny za kciuki i dobre słowa :*
Młoda zniosła to wszystko bardzo dobrze. Była ulubienicą na oddziale.
Gorzej z mężem, który przyniósł do domu biegunkę
03.02.2014 -
Ja mam mało spodenek chyba 3-4 sztuki i 3 sztuki półśpiochow
Teraz chce dokupić jeszcze troche ubranie na 68 żeby miec zapas
Mim cieszę sie ze juz jesteście w domu i ze Matylda była taka dzielna :*
Anioł daj znać jak sprawaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 18:43
-
Dziewczyny zadnego mycia okien !!!!
OD wielu osób słyszałam zeby własnie tej czynosci unikac.
Ja kocyk w sumie mam jeden, a drugi troche gruby czyli zimowy. Wiec pewnie jeszcze cos kupię.
Co do ciuszków widzę ze u niektórych prawdziwe szalenstwo
Ja prawie wszystkie ciuszki mam na 62. Ale musze cos kupic na 56 tak na wszelki wielki. Raczej wiekszosc ciuszkó mam po 6 sztuk, najwiecej body z długim rekawem bo 8 sztuk i czapeczek tez 8 sztuk. najmniej półspiochy 3 szt. Ale pewnie jeszcze cos tam dokupię. Zamierzałam, miec wszystkiego po 6 sztuk. Wiec raczej nie za wiele tego u mnie.
A teraz dobra wiadmosoc - uczulenie schodzi pomalutkuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 18:50
-
Chyba jednak wrzucę foto dopiero jak mąż wszystko wyprasuje i upcham w szafie, bo zdjęcia na suszarce nie oddają ogromu
A przewinął nam się temat hemoroidów i pamiętam, że pisałyście o jakiś tabletkach które można brać w ciąży i pomagają... Nie znajdę tego teraz w natłoku stron, czy ktoś może mi przypomnieć co to było?? -
Agusia cyclo3fort.
Dorotka bardzo mi przykro z powodu dziadka, ale Jaś bedzie miał piękna pamiątkę w postaci imienia
My po wizycie. Na ktg było ok, mały troche uciekał, ale to lekarka mowila ze moze byc troche za wczesnieogólnie stwierdziła, ze ktg jest dobre nie wykazało skurczy, choć jedna położna stwierdziła ze zapis skurczów na tym etapie mógłby byc lepszy. Młody nadal dupka do dołu, co troche lekarkę zdziwiło. Siedzi juz tak 2 miesiace
ciekawe czy sie obróci, w sumie ma czas nadal. Wazy 1400 g i ssał kciuka podczas badania
Pijecie moze melisę? Mi położna mowila, ze moge pic bo to tez na takie dolegliwości skurczowe pomaga.gosia86, nadulek, Agusia246, gosiunia lubią tę wiadomość