Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ooo to może zajrzę o ile przelew będzie bo konto puste
Tylko się zastanawiam czy to nie za wcześnie jeszcze na kupno biustonosza do karmienia bo podobno najlepiej kupować pod sam koniec ciąży
Laurka to będziemy w kontakciechyba ze masz ochotę w tygodniu podjechać do mnie to zaprasza
-
Witam się i ja,
mam zamiar dziś pojechać na jakieś drobne zakupy-tzn jakieś owocki chce kupić, żeby mnie słodkie nie kusiło, a zawsze to jakieś witaminki i zapychacz
mam już dość sałatki. jem na śniadanie i kolacje, bo mąż sobie zażyczył a później jej nie jadł. a jak dzisiaj jej nie dojem to pójdzie w kosz.
Spuchły Wam palce u rąk? bo ja w nocy ściągałam obrączkę bo tak mi paluchy napuchły. -
nick nieaktualnyNoc masakra, ostatecznie zasnęłam o 3, obudziło mnie słoneczko za oknem, mąż zapomniał zaciągnąć rolety, wstałam po 9.
Głupot się w nocy naczytałam jak nie mogłam spać, muszę ograniczyć internet.
Karolcia mi spuchły całe dłonie, obrączki nie mogłam założyć plus drętwiejące palce, przez to lekarz zalecił mi tą dietę zero soli bo ten stan to przez zatrzymanie wody w organizmie. Dostosowałam dietę i raz że jest poprawa dłonie wracają do normy i z wagą jest lepiej, nie tyłam ale organizm fajnie się oczyszcza.MiM, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJezu...prezenty...ciężka sprawa....
Mi czasem puchną ręce i nogi. ostatnio spuchly nogi jak byłam w oceanarium i złaziłam się troszkę. Sama chyba zacznę stosowac diete bez soli - dla zdrowia.
Gosia siostra z synkiem do mnie przyjeżdza ale może ok 24 marca się do ciebie wybioręgosia86 lubi tę wiadomość
-
Anioł daj spokój bo w kwietniu mam taki wysyp, że głowa mała
mąż, mój chrześniak + jakieś drobiazgi dla dwóch jego sióstr (też naszych chrzestnic) i urodziny bliźniaczek (jedna to chrzestnica męża więc też dwa prezenty) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Polazłam na zakupy i oczywiście miałam już na Wiki w tym miesiącu nie wydawać ale kupiłam jej tycie skarpetki do szpitala, czapeczkę i na wyrost bluzeczkę w Pepco za 5,99. Koniec kupowania bo w końcu suchy chleb będę jeść i popijać wodą z Tesco. Strasznie dużo piję, w nocy budzę się kilka razy tak mnie suszy. Na wyjazd do B. marzy mi się kupić jej parę rzeczy z nexta. W kwietniu może coś zamówię bo to dla mnie lżejszy miesiąc. U mnie w rodzinie wszyscy mają urodziny, imieniny w drugiej połowie roku więc Wiki będzie miała lepiej z prezentami bo jak ja siostra i siostrzenica mamy pod rząd to rodzinka padała finansowo.
-
w przyszłą niedzielę mamy jechać do nich na "kawę" to podpytam, najwyżej damy kartę podarunkową do smyka.
Coś mnie kłuje w lewym boku.
Zbieram się na te zakupy jak sójka za morze, dopiero włosy umyłami oko maźnęłam
-
Kchane moje proszę trzymajcie mocno kciuki żeby udało się dzisiaj kipic wózek dla Poli znalazłam świetną ofertę na bwbetto luca jeszcze rok na gwarancji
Wszystko zleży od tego o której pan mąż skończy pracę
A najgorsze jest to że już jedna para jest umowiona na oglądanie o 17
Kasę dołoży nam moja mama
Mi sie zdarza puchnięcie palców u rąk ale ja obrączkę i pierścionki i tak zakładam tylko jak wychodzę z domu
A u nas wysyp w kwietniu maju mąż, teść, bratowa, bratanek mama i siostra no i Polinka naszaKarolcia88, gosiunia, dorota1987, MiM, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Oj ja tez juz bez obraczki 2 tygodnie chodze bo ciasno sie zrobilo.
w koncu do pracy nie dojechalam bo pomylilam godziny odjazdu busa i pojechal wczesniej. Nie wiem gdzie ja mam glowe.
teraz robie spaghetti na obiad i bede odpoczywac bo piecze mnie w krzyzu.
W piatek zaczynam szkole rodzenia
Co do prezentow dla dzieci to ja mam zawsze problem. Zabawki edukacyjne wydaja sie byc spoko.
-
Gosia kciuki mocno zaciśnięte (i żeby tamta para nie dojechała
)!
my jeszcze mamy taki lipiec urodzajny, ale teraz ogólnie całą rodziną postanowiliśmy, że się składamy od pary po 50zł i kupujemy jeden jakiś porządny prezent (a uzbiera się przynajmniej z 6 par więc za 300 można już coś kupić fajnego).
Myślałam, że tylko ja taka jakaś, że mi ciasno w obrączce
Ofe zabawki edukacyjne są spoko, ale cen takich nie majągosiunia, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Witajcie!
Anioł - dzięki za info odnośnie promocji na staniki w Mothercare. Może uda mi się coś upolować w piątek. Mam wtedy wizytę u gin więc kuknę do jakiejś Galerii po drodze
Karolcia - prezent dla roczniaka. Pamiętam że Emilka na Pierwsze Urodzinki dostała różne prezenty a najbardziej sparwdził się taki pałąk do kąpieli - który przyczepia się na przyzsawkach do wanny i tam były zawiedzone pojemniki, zwierzątka, młynek na wodę - dla Emilki był to HIT
Karolcia88, KotMisia, PIGULSKA lubią tę wiadomość