Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja Was przebiję, ślub brałam w grudniu i poza samą ceremonią... obrączki na palcu od tamtego dnia nie miałam
Od dawna mam problemy z zespołem cieśni nadgarstka i paluchy mam jak serdelki... Jak próbowałam ją wbić na palec, to najdalej wchodziła do kości
Pierścionek zaręczynowy noszę, ale czasem muszę go ściągać, bo krew nie dochodzi i paluch drętwieje... I teraz dziwnie się czuję, bo gdzie bym nie poszła, to każdy patrzy a tu mąż ma obrączkę, a ja bez... Czuję się jak kochanka
Pigulska, uuu u mnie była żywa krewW szpitalu nie wiedzieli skąd i dlaczego, dopiero na ostatniej wizycie u mojej ginekolog została odkryta nadżerka
Mam nadzieję, że u Ciebie to nic poważnego
Bakterie w moczu, leukocyty, erytrocyty, nabłonki, szczawiany wapnia... Miałam wszystkoKuracja sokiem z żurawiny i jak ręką odjął
Ja miałam sok Vigana, nie rozcieńczałam, bo był całkiem znośny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 15:39
gosiunia lubi tę wiadomość
-
slash wrote:Ja tez miałam jakies bakterie w moczu - ale był w granicach normy i lekarz jakos sie tym nie przejął.
Który sok z żurawiny kupowałyscie - bo jak zerknełam to jest ich tylllllleeee.... ze szok.?
Ja kupiłam z Oleofarm, 500 ml, cena ok 30 zł. -
Agusia brak mi słów o tej całej sytuacji z Zusem
mam nadzieję że jednak do rozwiązania się sprawa wyjaśni
Gosia trzymam kciuki a potem chwal się tym wózkiem
Mi trochę spuchły palce ale jeszcze noszę obrączkę i zaręczynowy bo mnie nie cisną za bardzo, myślę że niedługo zdejme gdyby tak czasem mogły więcej spuchnąć
Paulinqa Mikołaj nieśmiały ale bardzo przystojnya Karmelek to słodka kuleczka
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Eklerka u mnie lekarz nic nie znalazł...mam nadzieję że moja ginekolog też niczego się niedopatrzy. Całe szczęście z Małym wszystko ok z szyjka i łożyskiem też
Ja mam z firmy Donum naturea sok żurawina z wit. C za ok 12 złWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 15:57
paulinqa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Beti tak z takim psiakiem będzie wyzwanie a nie jest taki grzeczny jak w dniu gdy go dostałam;) ale mamy duże podwórko więc już sobie biega, no i moja mama jest nim urzeczona
wszedzie go zabiera i bawi sie z nim;D także będzie rozpieszczony a i mi troche ruchu przybyło bo jak taka pogoda jest to ide do ogrodu z nim i siedze na słoncu albo spacer
Gosiu może uda się z wózkiem trzymam kciuki;)
a ja od kilku dni mam wieksze upławy czy wy tez tak macie??? tzn więcej śluzu?gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
PIGULSKA wrote:Eklerka u mnie lekarz nic nie znalazł...mam nadzieję że moja ginekolog też niczego się niedopatrzy. Całe szczęście z Małym wszystko ok z szyjka i łożyskiem też
Ja mam z firmy Donum naturea sok żurawina z wit. C za ok 12 zł
A dużo plamiłaś? Czy to taka jednostkowa sprawa była?
Dobrze że wszystko OK
Jak leżałam z Młodą to na sali był z nami chłopczyk, który urodził się w 32tc, bo na prenatalnych wyszło że owiną się pępowiną wokół szyi. Na szczęście lekarz to wychwycił i za kilka dni już dziewczyna miała cesarkę a Młody cały i zdrowy.
gosiunia lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Piesek to super sprawa my chcemy psa ale dopiero jak zrobimy ogrodzenie no i mąż chce akita inu a te psy do tanich nie należą
No nic jak nie uda się z tym bebetto to będę szukać innego ważne że mam już kasę na wózek(mama wzięła kredyt i będziemy spłacać na spółkę)
-
Dam rade kochane
Wiem, że ten temat już był poruszany ale nie chce mi się szukać jakieś 100 stron wstecz
Jakich kosmetyków będziecie używać do kąpieli maluszka? Płyn do wody, szampon, mydełko czy nic?? I czy po każdej kąpieli smarować dziecko balsamem, jeśli tak to jakim??
-
Gosia super że mama wam pomaga
Ja byłam na zakupach i wpadłam do Pepco że niby tylko po wieszaczki dla Małego no ale oczywiście kupiłam o wiele więcejjakoś nie mogłam się opamietac
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6248cc525387.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7aef84a583e3.jpg
Skusiłam się na kocyk bo jest milusi w dotyku i tani 15 zł
No i maskotce z pozytywką też nie mogłam się oprzećWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 17:06
gosia86, Karolcia88 lubią tę wiadomość
-
Ofe ja kojarzę temat i też współczuję
masz rację to jest choroba
Miałam nadzieję że na SR się właśnie dowiem co i jak z tą kąpielą ale póki co pierwsze zajęcia mnie ominęły i nie wiem czy się w ogóle wybiorę. Ogólnie kupiłam taki płyn do kąpieli z hippa i chciałam to tylko wlać do wody i w tym małego wypluskać. A po kąpieli mam oliwke i balsam i nie wiem czym smarować i czy w ogóle smarować -
Temat się przewijał. Ogólnie jeśli chcecie używać emolientów to potem maluszka już niczym nie smarujemy. Przez pierwszy miesiąc można kąpać w samej ciepłej wodzie i smarować balsamikiem jeśli ma suchą skórę. Oliwka jest ponoć do kitu, zatyka pory. Tak samo jeśli przewijamy z chusteczkami nawilżanymi to już nie smarujemy pupy niczym, chyba, że są odparzenia.
Ja właśnie przez miesiąc będę w samej wodzie kąpać, a potem kupię płyn do kąpieli babydream i zobaczę jak się sprawdza.